Kişilik & Karakter Uyumayan var mı yoksa uyanmaya mı başladınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Yapay Zekaya Sor Uyumayan var mı yoksa sabah oldu diye uyanıyor musunuz artık Güncellemeler1 yıl Arkadaşlar ben uyuyorum herkese iyi geceler Uyumayan var mı yoksa uyanmaya mı başladınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. uykum yok. 1 0 Yorumla
Mray34 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Geceleri uyuyamıyorum genel olarak az uyumaya başladım bir sene Çözüm de bulamadım mental bir şey var 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Umarım düzelir Yorumla Mray34 1 yıl Teşekkürler Yorumla Soran 1 yıl ☺️☺️ Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 702 cevap paylaştı. 4.45 uyanip ise gidiyor kargalar mesaiye baslamadi daha 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Allah yardımcın olsun abi umarım çok güzel olur her şey senin için Yorumla CAGRI16 1 yıl Alistik artik gayat böyle tesekkur ederim Yorumla Soran 1 yıl Ne işi abi ayıptır sorması Yorumla CAGRI16 1 yıl Sütaş dagitim Yorumla Soran 1 yıl İyi abi güzel Allah işini daha da rast getirsin Kolay gelsin☺️ Yorumla
Gncdelikanlıı Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Uyku tutmadı biraz sicakk oluncaaa 1 30 Yorumla Soran 1 yıl Yok kanka soğuk hava Yorumla Gncdelikanlıı 1 yıl Burası sicakk yatak yanıyor yanii Yorumla Soran 1 yıl Kanka kaloriferi kapat ya da klima soba istersen cam aç Yorumla Gncdelikanlıı 1 yıl Yok bu şekilde iyi sıcak olmasii senin yatak sıcak değil mi? Yorumla Soran 1 yıl Ben ders çalisyorum kanka Yorumla Gncdelikanlıı 1 yıl Üni sınavları miii? Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Gncdelikanlıı 1 yıl Kuzumm son haftalar işiniz zorr boll boll kahveee Yorumla Soran 1 yıl Kahve bana çarpıntı yapıyor reis Yorumla Gncdelikanlıı 1 yıl O zman Allah kolaylık versinn Yorumla Soran 1 yıl Amin sağol Yorumla Gncdelikanlıı 1 yıl 🧡☺️ Yorumla Soran 1 yıl ☺️☺️ Yorumla Gncdelikanlıı 1 yıl Bitmedi mi sinavlarrr Yorumla Soran 1 yıl Yok 3 tane var Perşembe son Yorumla Gncdelikanlıı 1 yıl Bitmiş bir şey kalmamış kii Yorumla Soran 1 yıl En zorları kaldı maalesef 🥲 Yorumla Gncdelikanlıı 1 yıl Yapmaaa yaaa sen ne okuyordunn Yorumla Soran 1 yıl Öyle maalesef , kimya mühendisliği Yorumla Gncdelikanlıı 1 yıl Ooo zor bir bölüm Yorumla Soran 1 yıl Yani biraz zor ama çalışılsa yapılır Yorumla Gncdelikanlıı 1 yıl Çalışılırsa yapılmayacak bir şey yokki zaten ahha Yorumla Soran 1 yıl Evet haklısın Yorumla Gncdelikanlıı 1 yıl 👍👍 Yorumla Soran 1 yıl ☺️😊 Yorumla Gncdelikanlıı 1 yıl Gelsene Yorumla Soran 1 yıl Nereye Yorumla Gncdelikanlıı 1 yıl Kısa mesaja 😁 Yorumla Soran 1 yıl Yuh be kaç gün oldu soruya atalı hala yazıyorsun arada neyse geleyim bari 😂 Yorumla Gncdelikanlıı 1 yıl 😅😅. Yorumla
Efe3527 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Uykumoduna geçmem gerek, var mı sarıp uyutacak;) 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Geç kanka yok kimse kendin uyu hadi ilan sayfası mi burası birde var mı diyor 😂 Yorumla Efe3527 1 yıl Tamam knk. Neden kızdın ki.😥 Yorumla Soran 1 yıl Kızmadım la güldüm bak orada bak😂gorudn mu ben niye kızım oğlum Yorumla
girnelli Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Neden çinsel kategoride sordun 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Ben seçmedim aslında diğer yazıyordu Yorumla Romantikçaki 1 yıl @girnelli japonsal mı sordaydı dkdkdkdks Yorumla girnelli 1 yıl Ooo yuruyen penis sende mi burdaydidnndbdbff Yorumla Soran 1 yıl @Romantikçaki 😂😂😂haklı isyan 😂😂 Yorumla Romantikçaki 1 yıl He hazır mısın djdksksks Yorumla girnelli 1 yıl Hafif geri geri gel. duz gel sag sol yapma. sonra birak kendirnehdbdbf Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Daha uyumadım ya sen 3 16 Yorumla Soran 1 yıl Bende aynı ama uyucam 1saate falan Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hm iyi canım Yorumla Soran 1 yıl Sen uyumican mı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bende uyumaya çalışıyorum ama uyuyamıyorum knk ya Yorumla Soran 1 yıl Canın mı sıkkın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yok da özel bir şey knk Yorumla Soran 1 yıl Peki knk Yorumla Cevap sahibi 1 yıl K. b knk burada açıklayamam Yorumla Soran 1 yıl Tamam sorun değil rahat ol ya sorgulamadım özel dedin bitti Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Teşekkür ederim knkk Yorumla Soran 1 yıl Ne demek Yorumla Cevap sahibi 1 yıl E sen ne zaman yatarsın Yorumla Soran 1 yıl İşte az bişi komu kaldı onuda çalışsam yatcam 1 saate falan Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hm tam knk Allah yardımcın olsun Yorumla Soran 1 yıl Amin sağol ☺️ Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Rica Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Dizimi bitiridim yatıcam 0 27 Yorumla Soran 1 yıl Ya dizi için uykusuz kalınır mı uyu hemen Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Değmeyecek insanlar için uykusuz kaldım dizi onların yanında hiçbir şey Yorumla Soran 1 yıl Uff bu ağırdı ama Haklısın uyu hadi iyi geceler reis Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İyi gecelerde sen neden beni uyutmaya çalışıyorsun bacı Yorumla Soran 1 yıl Ya niye uyutmaya çal8sagom istersen uyuma ama demişsin ya dizimi bitirdim uyuyacam diye lafa tutmiyim diye Yorumla Cevap sahibi 1 yıl He teşekkürler ama sohbet sararsa kalırdım Yorumla Soran 1 yıl Ne bilim ben ya sen uyuyacam dedin sen bilin ister uyu ister kal Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yok sen kavmaya meyillisin ben yarın geleyim. Vicdan yapıyon sen :D Yorumla Soran 1 yıl Ney anlamadım ha Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ya uykuyuydum dnxhxnd. Sen beni kovmak istiyorsun ben yarın seninle konuşurum demek istedim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Uyuyacağım dediğimden vicdan yapıyorsun demek istedim Yorumla Soran 1 yıl Aynen çünkü kaç gündür uykusuzum ne demek bilirim kimse benim yüzümden uykusuz kalsın istemedim 🥲Kovmak değil yani😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Teşekkür ederim çok düşüncelisin :) Yorumla Soran 1 yıl Eyvallah reis Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ee naber Yorumla Soran 1 yıl İyilik ne olsun senden Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yaşamaya devav ediyorum. Okul vs yokmu Yorumla Soran 1 yıl İyi bakalım Var şimdi geldim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Anladımm kolay gelsinn Yorumla Soran 1 yıl Sağol Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 2ee Yorumla Soran 1 yıl Ne. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Konuşsanaa Yorumla Soran 1 yıl Ne konuşayım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Konuşucaksan gizliden çıkayım Yorumla Soran 1 yıl Sen bilirsin bana farketmez Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İyi çıktım o zaman Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 829 cevap paylaştı. daha uyumadım henüz 0 2 Yorumla builder 1 yıl proje çiziyordum. ama artık yoruldum birazdan uyuyacağım. Yorumla Soran 1 yıl Bende geç uyudum Yorumla
ağırerkekistanbul Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Uyku yok 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Gelir inşallah Yorumla ağırerkekistanbul 1 yıl Nerden geliyor? Yorumla Soran 1 yıl Bilmem bak belki camdan pencereden bir yerden gelir 😂 Yorumla ağırerkekistanbul 1 yıl Gönder da gelsin Yorumla Soran 1 yıl Hadi tut 💤😴🛌 iyi geceler kral Yorumla
Romantikçaki Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 481 cevap paylaştı. Uyuyamadımmmmmmmm 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Neden kanka Yorumla Romantikçaki 1 yıl Yok nedeni Yorumla Soran 1 yıl İyi kanka zaten sabah oldu uyuma boş ver Yorumla
teomann35 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Uyumadım daha 0 7 Yorumla Soran 1 yıl 😂😂bende tek ben varım zannediyordum Yorumla teomann35 1 yıl Yok yalnız değilsin 😊 sen niye uyumadın? Yorumla Soran 1 yıl Ders çalışıyorum Yorumla teomann35 1 yıl Kolay gelsin umarım cok cok güzel geçer sınavın ya da sınavların Yorumla Soran 1 yıl Çok teşekkür ederim inşallah ☺️☺️ Yorumla teomann35 1 yıl Rica ederim inşallah 🙏 Yorumla Soran 1 yıl ☺️☺️ Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Uyumadım 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Neden kardeşim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yalnızlık zor reis Yorumla Soran 1 yıl Haklısın kral da elden ne gelir sıkma canını Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Üzdü Yorumla Soran 1 yıl Üzülme ya Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 17,4b cevap paylaştı. Uyanıyorum 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Normali bu zaten Yorumla
Onurwq1 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 1 yıl Uyumadım 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Evet kanka seni biliyorum az önce soruda konuştuk Yorumla Onurwq1 1 yıl Haa tamam o zaman Yorumla Soran 1 yıl ☺️☺️ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
uykum yok.
Geceleri uyuyamıyorum genel olarak az uyumaya başladım bir sene
Çözüm de bulamadım mental bir şey var
Umarım düzelir
Teşekkürler
☺️☺️
4.45 uyanip ise gidiyor kargalar mesaiye baslamadi daha
Allah yardımcın olsun abi umarım çok güzel olur her şey senin için
Alistik artik gayat böyle tesekkur ederim
Ne işi abi ayıptır sorması
Sütaş dagitim
İyi abi güzel
Allah işini daha da rast getirsin
Kolay gelsin☺️
Uyku tutmadı biraz sicakk oluncaaa
Yok kanka soğuk hava
Burası sicakk yatak yanıyor yanii
Kanka kaloriferi kapat ya da klima soba istersen cam aç
Yok bu şekilde iyi sıcak olmasii senin yatak sıcak değil mi?
Ben ders çalisyorum kanka
Üni sınavları miii?
Evet
Kuzumm son haftalar işiniz zorr boll boll kahveee
Kahve bana çarpıntı yapıyor reis
O zman Allah kolaylık versinn
Amin sağol
🧡☺️
☺️☺️
Bitmedi mi sinavlarrr
Yok 3 tane var Perşembe son
Bitmiş bir şey kalmamış kii
En zorları kaldı maalesef 🥲
Yapmaaa yaaa sen ne okuyordunn
Öyle maalesef , kimya mühendisliği
Ooo zor bir bölüm
Yani biraz zor ama çalışılsa yapılır
Çalışılırsa yapılmayacak bir şey yokki zaten ahha
Evet haklısın
👍👍
☺️😊
Gelsene
Nereye
Kısa mesaja 😁
Yuh be kaç gün oldu soruya atalı hala yazıyorsun arada neyse geleyim bari 😂
😅😅.
Uykumoduna geçmem gerek, var mı sarıp uyutacak;)
Geç kanka yok kimse kendin uyu hadi ilan sayfası mi burası birde var mı diyor 😂
Tamam knk. Neden kızdın ki.😥
Kızmadım la güldüm bak orada bak😂gorudn mu ben niye kızım oğlum
Neden çinsel kategoride sordun
Ben seçmedim aslında diğer yazıyordu
@girnelli japonsal mı sordaydı dkdkdkdks
Ooo yuruyen penis sende mi burdaydidnndbdbff
@Romantikçaki 😂😂😂haklı isyan 😂😂
He hazır mısın djdksksks
Hafif geri geri gel. duz gel sag sol yapma. sonra birak kendirnehdbdbf
Daha uyumadım ya sen
Bende aynı ama uyucam 1saate falan
Hm iyi canım
Sen uyumican mı
Bende uyumaya çalışıyorum ama uyuyamıyorum knk ya
Canın mı sıkkın
Yok da özel bir şey knk
Peki knk
K. b knk burada açıklayamam
Tamam sorun değil rahat ol ya sorgulamadım özel dedin bitti
Teşekkür ederim knkk
Ne demek
E sen ne zaman yatarsın
İşte az bişi komu kaldı onuda çalışsam yatcam 1 saate falan
Hm tam knk Allah yardımcın olsun
Amin sağol ☺️
Rica
Dizimi bitiridim yatıcam
Ya dizi için uykusuz kalınır mı uyu hemen
Değmeyecek insanlar için uykusuz kaldım dizi onların yanında hiçbir şey
Uff bu ağırdı ama
Haklısın uyu hadi iyi geceler reis
İyi gecelerde sen neden beni uyutmaya çalışıyorsun bacı
Ya niye uyutmaya çal8sagom istersen uyuma ama demişsin ya dizimi bitirdim uyuyacam diye lafa tutmiyim diye
He teşekkürler ama sohbet sararsa kalırdım
Ne bilim ben ya sen uyuyacam dedin sen bilin ister uyu ister kal
Yok sen kavmaya meyillisin ben yarın geleyim. Vicdan yapıyon sen :D
Ney anlamadım ha
Ya uykuyuydum dnxhxnd. Sen beni kovmak istiyorsun ben yarın seninle konuşurum demek istedim
Uyuyacağım dediğimden vicdan yapıyorsun demek istedim
Aynen çünkü kaç gündür uykusuzum ne demek bilirim kimse benim yüzümden uykusuz kalsın istemedim 🥲
Kovmak değil yani😂
Teşekkür ederim çok düşüncelisin :)
Eyvallah reis
Ee naber
İyilik ne olsun senden
Yaşamaya devav ediyorum. Okul vs yokmu
İyi bakalım
Var şimdi geldim
Anladımm kolay gelsinn
Sağol
2ee
Ne.
Konuşsanaa
Ne konuşayım
Konuşucaksan gizliden çıkayım
Sen bilirsin bana farketmez
İyi çıktım o zaman
daha uyumadım henüz
proje çiziyordum. ama artık yoruldum birazdan uyuyacağım.
Bende geç uyudum
Uyku yok
Gelir inşallah
Nerden geliyor?
Bilmem bak belki camdan pencereden bir yerden gelir 😂
Gönder da gelsin
Hadi tut 💤😴🛌 iyi geceler kral
Uyuyamadımmmmmmmm
Neden kanka
Yok nedeni
İyi kanka zaten sabah oldu uyuma boş ver
Uyumadım daha
😂😂bende tek ben varım zannediyordum
Yok yalnız değilsin 😊 sen niye uyumadın?
Ders çalışıyorum
Kolay gelsin umarım cok cok güzel geçer sınavın ya da sınavların
Çok teşekkür ederim inşallah ☺️☺️
Rica ederim inşallah 🙏
☺️☺️
Uyumadım
Neden kardeşim
Yalnızlık zor reis
Haklısın kral da elden ne gelir sıkma canını
Üzdü
Üzülme ya
Uyanıyorum