Çok fazla canım yandı değer verdiklerim sevdiklerim hep ihanet arkadaşlık aşk etrafımda bı tane insan kalmadı iğrenç hissediyorum evden çıkmak istemiyorum kimseyle konuşmak istemiyorum
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Seni aldatmışlar seni kandırmışlar üzmüşler ama istedikleri kişiye dönüşmüşsün neden böyle oldu sence?
Nasıl yani
İstedikleri kişiye dönüştürdüler seni eve tıkadılar onlar hayatlarına kaldığı yerden devam ediyor sen çile çekerken onlar seni umursamıyor bile
Napmami istiyorsun evet delirttiler beni
Depresyona sokmuş bu yaşananlar seni sen bu insanları mutlu etmek mi istiyorsun hala yav çık dışarı her gün bir 20-40 dakika yürüyüş yav nasıl biri olduğunu bilmiyorum ama hakkındaki yorumumu yapayım hassas ince kalpli alıngan kırılgan içe dönük biri misin? İnsanları kıramayan bir yapın var di mi?
Niye iyi biri olmam kazık yiyecegim anlamına mı geliyor
İyi biri olmakla ilgili bir şey demedim hayır demeyi bilmeyen kendi sınırları olmayan biri çok fazla mağdur ediliyor insanların birçoğu bu tarz insanları kandırıyor nazı geçiyor bu senin iyi olmanla ilgili değil ayrıca ne olursa olsun sana yanlış yapmışlar bunu hak etmedin ben senin yanındayım
Normalde sınırlarım var sadece birini sevdiğimde ya da arkadaş edindigimde onlari önemsiyorum sebep ne bilmiyorum ama arkamdan işler çeviriyorlar ya da birini sevdiysem bana ihanet ediyor saf biri asla değilim
Bak aldatılan kandırılan iyi saf diye bir kural yok bu onların kötülüğü ama birileri bize bir şeyler yapıyorsa bir yerlerde mutlaka o insana taviz vermişiz demektir herkes aldatılır kandırılır işte çevrilir hayatta bunlar var insanlar düşünen tasarlayan bir varlık kötülükle birleşince doğadaki en zararlı canlı oluyor sevdiklerinden önemsediklerinden darbe yemişsin bu sınırlarını ihlal etme hakkı doğurmaz sınirların olabilir ama yeterli değildir sana son şunu diyeyim toparlan onları sevindirme kendine odaklan kendine yatırım yap daha da güçlen daha da ulaşılamaz ol eve kapanıp içselleştireceksin çık şuanki yaşamından
Brn kimle muhattap olsam bunlar başıma geliyor yeni insanlar istemiyorum hayatımda kimsede kalmadı zaten
Bir süre sakin yalnız kal kafanı toparla zaman ver kendine yalnız kalmaktan korkuyor musun peki?
Yalnızım zaten
Ama bu dediğin de hak veriyorum bana saygısızlık yapacak gücü nerden buluyorlar nasıl davranmalıyım bilmiyorum
Saygısızlık nasıl başlıyor basit aslında önce bu insanlar senin öz saygı duymadığını fark ediyor bu süreç bilinçaltında oluyor aslında sonra yavaş yavaş seni aşşağı çekecek cümlelerle zehiri veriyorlar seni savunmasız bırakıyor kendine bile öz saygın kalmayacak hale getirince de darbe vurmaya başlıyorlar
Hayır diyebiliyor muydun hoşuna gitmeyen bir şey olduğunda karşındakilere mesela istemediğin sırf onlar mutlu olsun djye yaptığın bir şeyler var mıydı?
Bilmiyorum nasıl olcak 🥲
Hayır her şeye evet diyen biri değilim aslında iyi davranıyor olmam onlara cesaret veriyor demekki
Sana şunu söyleyeyim bir yerlerde mutkaka taviz veriyorsundur bunu gözlemle kimseyi sallama neden bana bu yapıldı diye sorgulayabilirsin sana tavsiyem kendine bu kadar yüklenme insansın sabırlı ol biraz diren bu acıya ama kendini kapama çık yürü 40 dakika iyi gelecek emin ol zevk aldığın şeyleri yapmaya devam et onların istediği seni savunmasız yalnız bırakmak kendine güven inan sev saygı duy sen değerlisin unutma onları sallama yeni bir sayfa aç kendine yatırım yap güçlen daha da
Ya bu hep böyle sanki herkesin bı grubu varda benim yok dışlanmış hissediyorum herkesin hayatta yeri var bı ben sığamadım dünyaya evden bile cikmiyorum
Dürüst dediğini sakınmayan biri misin? Seni yalnızlığa iten sebepler neler kendini dışarsan nasıl görüyorsun mesela içe dönük biri misin mesela aslında anlatmak istediğin çok şey var ama kimseye kendini açamıyor musun?
Yoo anlatıyorum sonra o anlattiklarimdan vuruyorlar güzel biriyim diye kızlardan çok kıskançlık görüyorum havalı duran ama içten özgüvensiz biriyim
Sorun belli sen kendini herkese açmakla hata ediyorsun insanlar ilk başta çok iyi yaklaşır seninle ilgili her şeyi bilmek isterler ama sinsi insanlar çok ayrıca insanlara her şeyi anlatman bile taviz vermek anlattıklarından vururlar en basit bir ters düşmede yaparlar kimseye körü körü güvenmemek gerek insanlar çiğ süt emmiş😔
Off konuşsan bı dert konusmasan bı dert napcam bilmiyorum zaten insanlardan nefret ediyorum
İnsanlara çok kendini açma belirli seviyede kalsın her kesin karanlık tarafı var emin ol insanlar öyle güzel maskeliyorlar ki kendini anlatamam sana tavsiyem kimseye sana zarar verecek yüzüne vuracakları günah hata veya başka bir şeyleri anlatma insanlar önce güzel anlayışlı çok saygılı gibi yaklaşır sonra bir bakmışsın bunlar sana kullanılıyor maalesef insanlar binbir yüze sahip bir bir maskeler düşünce mağdur olan sen oluyorsun seni üzmüşler berbat hissettirmişler suçlu hissettirmişler manipüle edilmişsin ama bunların olması gerekti sakın düşme silkelen kendine gel artık sorununu biliyorsun SEN SEN OL KİMSEYE HER ŞEYİNİ ANLATMA ayrıca biraz gizem iyidir seni çözdükleri an başlar bunları yaşaman
E nasıl olcak ben hayatımda hiç arkadaş edinemedim bundan sonra da olmaz zaten
Arkadaş edinirsin niye edinemeyesin aşırı samimiyet olmana kendini sonsuz kez açmana gerek yok mesela sosyalleşebileceğin şeylere odaklan şu an yalnız evdesin öğrenci misin çalışıyor musun veya evde misin gün aşırı bak illa hemen arkadaş edinmek gerekmiyor sorunun belli sen kendini fazlaca anlatıyorsun diyorum ya sana zarar veren şeyleri anlatma kimse anlatmaz onlar sana anlatıyormuş gibi yapar herkesin karanlık tarafı var o yüzden bunu bilerek yeni arkadaşlar edinebilirsin
Ya ben geçen sene iş ortamından kızlarla samimi oldum çokta iyi davrandım işler biraz karıştı iş yerinden birinden hoşlandım meğer o kızlardan biride hoşlanıyormus beni oğlana kotulemisler aramızı bozdular sonrada o kızla görüşüyormus ne sevgili kaldı ne arkadaş grubu içten içe bana yapamadıkları kalmamış iyi niyetimden hiç biseyi anlamadım
Arkadaş grubu birbirine destek olup sana bunu yapmışlar burada senin bir suçun yok bu tip şeyler oluyor seni kötülemeleri bir şey ifade etmezdi o çocuk sana değil onlara inandıysa zaten seni hak etmeyen biridir
Bu sadece örnekti neden bunları yaşıyorum hep bende kötü biri olmalıyım demek ki bide ben kendimi iyi göstermeye çabalıyorum ama bos
Kaç yaşındasın bu tip şeyleri birçok insan yaşıyor emin olabilirsin ama 14-24 yaş arası bu tip şeyler çok yaşanıyor ergenlik ve sonrasında çok maruz kalıyor sen güzelsin bunu diğer kızlar tehdit görür başta zaten kıskanmaları olağan tabii ki seni aşşağı çekecekler dikkat çekici birisin sorun bu saf görünen zeki ol bu iyi veya kötü olmanla ilgili değil hemcinselerine çok güvenme bu konularda kendini onlara açma biriyle ilişkiye başlayacaksan kimseye anlatma kıskanç haset insan çok
26 yaşındayım çok hatamvar demekki bilmiyorum ben kendime güvenim yok diye bakıyorum ama dışardan beni kiskanabilecekleri aklıma gelmiyor işte
Bak daha gençsin 26 yaşında olgun birisin ama sen kendin gibi görme diğer kadınları güzelsen dikkat çekiyorsan kadınlar bunu dert eder haset kıskançlar kadının düşmanı yine kadındır maalesef mesela sen birinden hoşlandığını söyledim diyelim onlar o kişiden hoşlanmasa bile hemen seni baltayacaklar istemeyecekler böyle enerji meselesi biraz da vasatı oynayamı dene mesela birinden hoşlandın ya da ilişkin var sakın yakın ortak arkadaşlarına bahsetme onlar kıskanacaklar böyle olacak
Ya ben hiç bişey anlatmadım onlara o sinsi kız anlamış oğlan çok belli etmiş bana ilgisi olduğunu aramız bozulsun diye de benim başkasıyla görüştüğümu söylemişler ona igrencker ya
Bak bu her şeyi değiştirir sana resmen tuzak kurmuşlar maalesef pislik insan çok
Bundan sonra aynı şeyleri tekrar yaşarım ben biliyorum 😞
Ooo böyle olmaz niye yaşayasın sakin ol bazı şeyler yaşanır ve olur kendini bu kadar karamsarlığa sürükleme
Ya insanlar değişiyor olaylar ayni
Denemekten başka çare var mı?
Ben evden cikmam
Evden çıkacaksın bu senin alın yazınmış gibi kabullenmen olmaz evden çıkmayınca ne olacak sonsuza dek evde mi olacaksın olmaz öyle sakın böyle bir hata yapma mücadele etmek zorundasın 26 yaşında hayata küsmek olmaz hem hayatta her şey sevgi aşk demek değil sabırlı sakin ol dünya da insan çok
Deniycem ama pek umudum yok
Umutsuz ümitsiz olman normal hareketsiz yaşarsan daha da içselleştireceksin insan konuşmak ister içine attıkça içe kapandıkça daha da dibe gidersin her gün lütfen çık ilk zamanları 20 dakika bir yürüyüş yap sabah uyanınca 5 dakika nefes egzersizi yap bak inan bana iyi hissedeceksin kendine bunu reva görme olanlar oldu bir daha olacak diye kaygılanman olmaz hayat her şey tabii ki olabilir ama bunu kabullenmek yerine mücadele et biraz kendine yüklenme kendini karşına al bir bak bakalım bu insana ne derdin eve mi kapan derdin olmaz
Kpss çalışıyorum o yüzden hep evdeyim depresyona girdim zaten
Kpss çalışıyorsun bölümün ne peki?
Depresyonunun seviyesine bakmak lazım aslında depresyon ölçeğiyle ona göre bir şeyler planlamak iyi olur terapist mi ilaçlı tedavi mi?
Öğretmenim bide bu depresyon eskiden kalma bende ara ara tekrarlıyor
Distimik depresyon yani kronik ise hafif şiddetli olma ihtimali var tabii bunu ölçekte belirlemek doğru olur bir varsayım öğretmen olman güzel branşın nedir?
Sınıf
Ders çalışmaya enerjin olmuyor di mi
Hiç yok
Beyin kimyasallarını artırmamız gerek ilk başta endorfin dopamin salgısı için her gün düzenli yürüyüş yapacaksın bir de nefes egzersizi yapabilir misin?
Yaparım ama yürüyüş için her zaman çıkamam düzenli
Haftada 3 vey 4 sefer çıkarsan iyi olacak ne işe yaracak diyebilirsin sakın küçümseme lütfen çok işe yarayacak beyin kimyasalların yükselmesi gerek algıların zamanla daha iyi olacak ders çalışma isteğine varana kadar gelecek bir sorum olacak sana aşamadığın neler var zihninde takılı kalan?
Çok şey var buraya yazsam sigmaz
Bunları tespit etmemiz gerek nasıl yapabiliriz
Seninle bir hafta sonra değerlendirme yapacağız çünkü beyinde takılı kalan düşünceleri aşmamız için beyinde sinaps olayı var bazen bir bilgi takılı kalır ki kötü olaylardan bahsediyorum sürekli aklına gelir işte bunu aşmak için
Benim kafam çok dolu zaten silmek imkansız
Bende sizin gibiyim o yüzden artık hayatımı kedilerime adadım gayet mutluyum kafam çok rahat
Ben hariç haklısın