Kişilik & Karakter Bir kadında olması gereken 3 özellik nedir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Emoooç iyi miçinn Bir kadında olması gereken 3 özellik nedir? Cevapla Nedir Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% 1 yıl Geliştirilebilir zeka, empati yeteneği, fedakarlık 1 9 Yorumla Soran 1 yıl Waoww dostum tek ciddi yorum geldi o da senden lxçsmxns Yorumla Oluştur 1 yıl Benim her yorumum ciddidir bilirsin :d Yorumla Soran 1 yıl Bilmem nerden bileyim xD Yorumla Oluştur 1 yıl Burdan :d Yorumla Soran 1 yıl ilk defa görüyorum seni Yorumla Oluştur 1 yıl Kesin bilgi yayalım Yorumla Soran 1 yıl Peşimden ayrılmadığını da yayalım xömsma Yorumla Oluştur 1 yıl İlk defa görüyorum seni sjsg Yorumla Soran 1 yıl Kesin olmayan bilgidir yaymayalım jxjs Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Nefes alsın, eli ayağı tutsun ve memesi dizine kadar sarksın 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Üç hayırla sizi uğurluyoruz Yorumla
sıkıldımgerigeldim Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% 1 yıl Anlayış anlayış anlayış 2 1 Yorumla Soran 1 yıl Kalıbımı basarrrrıım Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. mizah, anlayış, sadakat 0 20 Yorumla Soran 1 yıl A ben Yorumla s Taciiiii 1 yıl öyle mi dersin Yorumla Soran 1 yıl Demem şaka yaptım hauhaha Yorumla Soran 1 yıl Ben de onu dicektim hiçbiri bende yok sçxmmsks Yorumla s Taciiiii 1 yıl sende ne var fdsfdsf Yorumla Soran 1 yıl Sana göre bir şey yok canım anjdjs Yorumla s Taciiiii 1 yıl işte ben olanları soruyom pazardan mal seçmiyom ki kendime göre olsun fsdfsd Yorumla Soran 1 yıl Napcan olanları ufaklık ya Yorumla Soran 1 yıl Random mk Yorumla s Taciiiii 1 yıl merak eddim olm aaaa Yorumla Soran 1 yıl Merak ett ksjaj Yorumla s Taciiiii 1 yıl sen söyle bi karıda olması gereken 3 özellik nedir? Yorumla Soran 1 yıl İlgi, samimiyet, güven Yorumla s Taciiiii 1 yıl Ya erkekte Yorumla Soran 1 yıl Bakımlı, eğlenceli ve ilgili Yorumla s Taciiiii 1 yıl A ben Yorumla Soran 1 yıl Nasılda biliyor kendini Yorumla s Taciiiii 1 yıl E insan kendini bilmeli efenim Yorumla Soran 1 yıl Sezgin Yorumla s Taciiiii 1 yıl Efendim Yorumla
Limon_Kabuguu Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 967 cevap paylaştı. a g m desem yeter 0 9 Yorumla Limon_Kabuguu 1 yıl iyiyiyiiyim Yorumla Soran 1 yıl Emooç Yorumla Limon_Kabuguu 1 yıl nağğğber Yorumla Soran 1 yıl İyidir senden Yorumla Limon_Kabuguu 1 yıl manyaklığa devam mı Yorumla Soran 1 yıl Manyaklık falan neler oluyo anlat bakim Yorumla Limon_Kabuguu 1 yıl yoruldum ya çok yürüdüm bugun Yorumla Soran 1 yıl Baya manyak hareketmiş ama hee Yorumla Limon_Kabuguu 1 yıl sen naptın Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Popo meme ve diğeri 0 25 Yorumla Büşraapue 1 yıl Sende ne var acaba? Yorumla Soran 1 yıl Erkekte de var Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Para var araba var ev var isterse makine de var Yorumla Büşraapue 1 yıl Paran sende kalsın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Büşra sana noluyo seninkiler lazım değil merak etme beğenmedim seni, benim kızlarım var köşeye çekil Yorumla Soran 1 yıl JQJJEHEHE LANNN DOĞRU KONUŞ AYII Yorumla Büşraapue 1 yıl Bende seni beğendiğimi söylemedim zaten aq gizli kullanıcı beğenmemişmiş 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Yorumla Büşraapue 1 yıl Kim kız? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gizli olmam kadwr doğal ne olabilir açık açık mı yazayım bunu apt4l kız sal beni git başımdan musallat karı Yorumla Büşraapue 1 yıl Musallat derken beğenmedim diyorsun bende seni beğenmediğimi söylüyorum ne var bunda musallat diyor kendini benimle karıştırmayınız lütfenn Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İmdaaaaaaaaaaaat imdaaattttttt Büşra git basımdan nolur Yorumla Soran 1 yıl Aşk görüyorum Yorumla Büşraapue 1 yıl Sq ya Yorumla Büşraapue 1 yıl Saçmalama farklı ırklı erkeklerim var bunamı kaldım kız Yorumla Soran 1 yıl @Büşraapue bana niye sg diosun yaa🥲 Yorumla Büşraapue 1 yıl Birtanem sana dermiyim kendini bilmez tuvalette cin çarpmış gizli kullanıcıya diyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Farklı ırktan kastı goril falan Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ganj nehri kokuyo kızın profili Yorumla Soran 1 yıl Msndms tamam arkadaşlar dağılalım ufaktan Yorumla Büşraapue 1 yıl Senmi karar veriyorsun nasıl koktuğunu hangi ırklarla birlikte olduğumuda bilmiyor hayır seni onaylama sevme zorunluluğumuz mu var Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yav kendi kendine tribe giriyo demediğim şeylere falan cevap veriyo hasta mıdır nedir oğlum git basımdan Yorumla Büşraapue 1 yıl Sanane kiminle olduğumdan sanane ne koktuğumdan bunları yazacağına ağzını topla neden bu kadar nefret ediyorsun ülkenin kadınlarından? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kwkglwlflwlflwlckkwkflwkd deli galiba Yorumla Büşraapue 1 yıl Sqqq Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tmmm Yorumla
uníquєвσч Takip Et Xper 7 Yaş: 110 , eic 94% 1 yıl kadinlar kapatilsin 0 2 Yorumla Soran 1 yıl nEEEE Yorumla Büşraapue 1 yıl Saçmalama 😅😅😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Geliştirilebilir zeka, empati yeteneği, fedakarlık
Waoww dostum tek ciddi yorum geldi o da senden lxçsmxns
Benim her yorumum ciddidir bilirsin :d
Bilmem nerden bileyim xD
Burdan :d
ilk defa görüyorum seni
Kesin bilgi yayalım
Peşimden ayrılmadığını da yayalım xömsma
İlk defa görüyorum seni sjsg
Kesin olmayan bilgidir yaymayalım jxjs
Nefes alsın, eli ayağı tutsun ve memesi dizine kadar sarksın
Üç hayırla sizi uğurluyoruz
Anlayış anlayış anlayış
Kalıbımı basarrrrıım
mizah, anlayış, sadakat
A ben
öyle mi dersin
Demem şaka yaptım hauhaha
Ben de onu dicektim hiçbiri bende yok sçxmmsks
sende ne var fdsfdsf
Sana göre bir şey yok canım anjdjs
işte ben olanları soruyom pazardan mal seçmiyom ki kendime göre olsun fsdfsd
Napcan olanları ufaklık ya
Random mk
merak eddim olm aaaa
Merak ett ksjaj
sen söyle bi karıda olması gereken 3 özellik nedir?
İlgi, samimiyet, güven
Ya erkekte
Bakımlı, eğlenceli ve ilgili
A ben
Nasılda biliyor kendini
E insan kendini bilmeli efenim
Sezgin
Efendim
Kısa Boy Cilve Aşırı sempatiklik 🫠
a g m
desem yeter
iyiyiyiiyim
Emooç
nağğğber
İyidir senden
manyaklığa devam mı
Manyaklık falan neler oluyo anlat bakim
yoruldum ya çok yürüdüm bugun
Baya manyak hareketmiş ama hee
sen naptın
Popo meme ve diğeri
Sende ne var acaba?
Erkekte de var
Para var araba var ev var isterse makine de var
Paran sende kalsın
Büşra sana noluyo seninkiler lazım değil merak etme beğenmedim seni, benim kızlarım var köşeye çekil
JQJJEHEHE LANNN DOĞRU KONUŞ AYII
Bende seni beğendiğimi söylemedim zaten aq gizli kullanıcı beğenmemişmiş 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Kim kız?
Gizli olmam kadwr doğal ne olabilir açık açık mı yazayım bunu apt4l kız sal beni git başımdan musallat karı
Musallat derken beğenmedim diyorsun bende seni beğenmediğimi söylüyorum ne var bunda musallat diyor kendini benimle karıştırmayınız lütfenn
İmdaaaaaaaaaaaat imdaaattttttt Büşra git basımdan nolur
Aşk görüyorum
Sq ya
Saçmalama farklı ırklı erkeklerim var bunamı kaldım kız
@Büşraapue bana niye sg diosun yaa🥲
Birtanem sana dermiyim kendini bilmez tuvalette cin çarpmış gizli kullanıcıya diyorum
Farklı ırktan kastı goril falan
Ganj nehri kokuyo kızın profili
Msndms tamam arkadaşlar dağılalım ufaktan
Senmi karar veriyorsun nasıl koktuğunu hangi ırklarla birlikte olduğumuda bilmiyor hayır seni onaylama sevme zorunluluğumuz mu var
Yav kendi kendine tribe giriyo demediğim şeylere falan cevap veriyo hasta mıdır nedir oğlum git basımdan
Sanane kiminle olduğumdan sanane ne koktuğumdan bunları yazacağına ağzını topla neden bu kadar nefret ediyorsun ülkenin kadınlarından?
Kwkglwlflwlflwlckkwkflwkd deli galiba
Sqqq
Tmmm
Edep iffet sadakat.
kadinlar kapatilsin
nEEEE
Saçmalama 😅😅😅
Guzellik