Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
Sağlık ve bol huzur isterdim tabi ki de biraz para olsa fena olmazdı şöyle herkesten uzak yaşayabileceğim kötü insanları görmeyeceğim ve kendimle baş başa kalacağım bir yere ışınlamak da harika olurdu.
Dünyadaki tüm acıları ve kederleri yok etmek isterdim. Kimsenin gözyaşı dökmediği, herkesin yüzünde bir gülümseme olduğu bir dünya hayal ediyorum. Çocukların hep güvende olduğu, hastalıkların olmadığı, açlığın ve susuzluğun yaşanmadığı bir dünya... Sihirli değneğimle, tüm canlıların birbirine saygı duyduğu, doğanın korunup kollandığı bir dünya yaratırdım. Farklılıkların kutlandığı, herkesin eşit haklara sahip olduğu bir toplum inşa etmek isterdim. Belki de en önemlisi, insanların kalplerindeki kötülükleri yok ederek, sevginin ve merhametin hakim olduğu bir dünya yaratmaya çalışırdım. Böylece herkes birbirine destek olur, birlikte daha güzel bir gelecek inşa ederdik. Biliyorum, bu çok büyük bir hayal gibi gelebilir ama umut etmek ve daha iyi bir dünya için çabalamak en doğal hakkımız değil mi?
dünyadan dinleri kaldırın, kapitalizm son bulsun.. barınma temel hakkı olsun.. köle gibi işçi sınıfı ve zenginler olmasın.. dünya nasıl güzelleşecek.. ama gel gör ki bunu anlatamazsın beyin yoksunlarına.. kapitalizm bu kadar iyi bişe olsa insanlar köle gibi çalışıp finalde karın tokluğuna yaşamasının neresi iyi? sadece Sen de bi gün çok çalışırsan zengin olabilirsin diyen bi sistem var.. ama bu sistem yalan. hemde külliyen yalan..
Ankara söz etme harikadır her açıdan, ayrıca havası sert insanı merttir! Her sokak denize uzanmaz ayrıca kızları değil simiti çıtırdırr. Gri şehir zaten Ankara
Yıllarca İstanbul’da yaşadım kıyaslayınca Ankara cennet. Böyle düşündüğüm için buradayım lakin denize aşık biri olarak aşk acısı çekiyorum. Çok üşüyen biri olarak da zorlanıyorum, düşün en son çocukken bere eldiven takmıştım burada yetmiyor bile atkı bere. Simitine diyecek laf yok seviyor ve her gün yiyorum. İnsanları mert mi bilmiyorum ama çok yardım sever.
Ben İstanbula gidince çok kalamam boğuyor beni o kalabalık Ankara oraya göre çok yaşanılası denize gidilir bir şekilde ama insan yaşamının azaldığı bir şehir bana göre İstanbul yani şehir büyükçe yaşam kalitesi artıyor gibi olsa da zamanla bir savaş söz konusu ve günler su gibi geçiyor.. Alışırsan seversin Ankara 'yı ne zaman geldin sen oraya
Doğru… İki ay kadar anca olmuştur Ankara’ya geleli. Hadi bana Ankara’da kimsenin bilmediği benim keyif alabileceğim bir yer söyle hafta sonu oraya gideyim
Daha yenisin sen 1 seneye Ankara sevdalısı olacaksın.. Ben yalnız kalmak, kafa dinlemek istediğim zaman eymiri tercih ederim şehir içinde çok sakin yerler yok, gidecek yer çok ama tek başına çok uygun değil o nedenle Eymir uygun bu havalarda çok insan da olmaz.
Ankarayı seviyorum soğuk olması dışında üşüdüğüm zaman sövüyorum sadece 😅 Ben Muğla’ya aşığım onun üstüne başka bir şehre sevdalı olacağımı sanmıyorum. Burada kendime bir yıl biçtim en fazla. Sonrasında Fethiye’ye gideceğim rabbim nasip ederse. Hatta iki akşam önce kafam attı oradan ev baktım iş için sağa sola haber verdim böyle de çılgınım 😂
Baktım şimdi eymir gölüne güzel görünüyor ilk fırsatta gideceğim Aslında kar yağdığında orada çok güzel kareler yakalanır diye düşünüyorum bakalım.
Fark ettin mi bilmiyorum ama Ankara’da gökyüzü çok güzel her sabah harika kareler yakalıyorum Bak bu sabah bunu yakaladım mesela
Aslında fotoğraf makinası istiyordum ama onu sürekli taşıyamam diye telefonumu değiştirmek daha mantıklı geldi İPhone kullanmaya karşı biri olarak iPhone 15 pro kullanıyorum Güzel çekim yapıyor ama çektiğin kare ve o kareyi fark etmekte önemli bence Bu cümleyi kurdum diye Prof sanma beni çok amatörüm sadece kareyi fark edebiliyorum bakış açım farklılaştı son zamanlarda etrafta olan güzelliklere karşı hepsi bu. Sende yakalabilirsin, kareyi gör ve defalarca farklı açılardan çek o zaman ne demek istediğimi anlayacaksın
Hepsi birbirinden güzel kareler, uğraşsam elbette yakalarım hatta bazen öyle harika görünüyor diyorum şu güzelliğe bak sonra çekiyorum bakıyorum anı mahvetmiş foto sadece izleyip beynimle çekiyorum ben de bana Özel oraya buraya da atılmıyor
Zaten oraya buraya atmak için değil o güzellikle ruhunu tatmin etmek daha katkı sağlıyor bünyeye. Ben sonrasında tekrar izlemek için çekiyorum sadece, senin kadar hafızam kuvvetli değil çünkü unutuyorum.
İlk defa didişmeden sohbet ettik tadında bırakmak istiyorum😃 işime dönmem gerekiyor sohbet için teşekkür ederim, iyi günlerin olsun.
Haha bilumum hayvanlarida toplayayim tam olsun.:)).. neyse tamam yapacak bir şey yok halledicez artık başkası soruyu görüp sorar ondan da tekneyi alırım tamamdır boyle böyle ilerliyzcea :))