Arkadaşlar soru aniden aklıma geldiği için aniden soruyorum. Belki biraz dağınık bulacaksınız ama sonuna kadar okursanız ne demek istediğimi anlayacaksınız.
İki film düşünün, birinin sadece bir sahnesi vaaaauuuvvv. Geriye kalan kısmı ööögghhh
Diğer filmin her sahnesi ayrı bir güzel. Hangisini izlersiniz?
İki roman düşünün. Biri çocukluğunuzdan beri izlediğiniz zombi filmlerinin tıpkısının aynısı. Diğeri zombi temasına yakışır şekilde kanlı canlı ayrıca farklı konuları tek temada buluşturuyor üstelik finali ters köşe yapıyor. Hangisini hareretle okurdunuz?
İki şarkıcı düşünün. Birinin sesi cennete çağıran huri sesi gibi. Öbürü de sanki bir şişe zeytin yağını kafasına dikmiş. Tam kayganlaşmış gırtlağıyla şarkı söyleyecekken boğazına sivri sinek kaçmış gibi söylüyor. Üstelik söylediği şarkıların sözleri falım sakızının manilerinden araklama gibi duruyor. Diğeri ise sanki hayatınız boyunca yaşadığınız acıları sevinçleri özlemleri kederleri şiir gibi anlatıyor. Hangisini bayıla bayıla dinlerdiniz? Kısacası hayırlı olan dururken aşağı olana tenezzül eder miydiniz? Yoo yoo, yanlış anlamayın soru bu değil!!! Çünkü bunun cevabını zaten biliyorum. Tabi ki aşağı olana tenezzül edersiniz. Nerdey, ama nerdeyse hiç bir konusu olmadığı halde sırf beş altı tane özel efekti var diye avengers izleyen sizsiniz. Neşet ertaş gibi insanın kanını titreten hakiki sanatçılar dururken zeytin yağı sesli mabel matizi dinleyen sizsiniz. Kalemi zehir gibi yazarlar dururken bezelye gibi birbirinin aynı olan dandiriş romanlar okuyan sizsiniz.
Soru şu: Yav hangi kafayla hayırlı olan dururken aşağı olandan zevk alıyorsunuz? Bunu bir açıklayabilir misiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer