Kimseyi kaybettiğim felan yok.
Siz gidiyorsunuz, ben de tutmuyorum...

Kimseyi kaybettiğim felan yok.
Siz gidiyorsunuz, ben de tutmuyorum...

Giden kişi yolunu seçtiyse, ona saygı gösterip yol vermek en doğru olandır. Eğer birisi gitmek istiyorsa, kalmaya zorlamak sadece iki tarafa da zarar verir. Gidene kal demek, sevgi ve bağlılık adına yapılmış bir hamle olabilir, ama bazen en sağlıklısı, kişi kendi yolunda ilerlerken ona engel olmamaktır. Benim için, her şeyin doğal akışında olması gerek. Birinin gitmesine izin vermek, sadece ona değil, kendime de saygı göstermektir. Kaderin bir yönü olarak kabul ederim ve yoluma devam ederim.
"Kapı açık, arkanı dön ve çık, istenmiyorsun artık''diye şarkı söylerim herhalde, şaka bir yana gitmek istiyorsa tüm kapılar sonuna kadar açık lakin neden gittiğine göre de değişir, bazı insanlar sebebsiz ve ansızın gitmez, benim hatalarımdan dolayı mı gidiyor, mücadele etti ve bir yere kadar diyip mi gitmeye karar verdi, aşılabilecek sorunlarsa belki bir şeyler için emek verilebilir tekrar. Mamafih kimseye de eyvallahım yok artık, anneme bile resti çektim, bu benim çok fena bir huyum, çabuk soğuyorum, gerçi bunlar benim hep biriktirdiklerim, konuşmuyorum annemle, o da merak etmiyor beni, annem aslında hep aynıydı, onu gözümde hep büyüttüm, akladım kendi içimde, velhasılkelam anneme bile böyleysem öyle kimse için yanıp tutuşmam gibi geliyor bana, ancak kaybedilmeyecek kadar kıymetli birisini kaybedersem acı çekebilirim, öyle birisini de kaybedebileceğimi düşünüyorum, insan bir şeylere aç kalınca, hasret kalınca daha çok kıymet biliyor diye düşünmekteyim.
Giden benim yüzümden gidiyorsa musade etmem hatalarım neyse düzeltirim gitmesin insan ilişkileri kolay kolay kurulmuyor güven yeniden inşa etmek zor emek var ortada
Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir bla bla bla ne saIak bir cümle Gideni zorla zorla gittiği için yine gideni suçla.. ben yapıcı olan tarafım kolay sevmem sevincede olacak olacak ya
Cevap
6Cevap
Gideni güzel bir şekilde uğurlamak boynumun borcu
gidene yol veririm sadece
Gideni bu yoldan vazgeçiren hata bende ise, ilk önce telafi etmeye gayret ederim. Ama sebep yokken gidesi gelmişse, elveda bile demem.
Şu sebepsiz gidenlere güzel bir şey yazardım da, sansür yemeyelim : ))
Kimseyi hayatımın merkezine koymam kolay kolay, sadece birisi gidemez kendiside gitmez, gitse bile kara büyü falan yaptırırım bana ne.
Alla alla 🤔
Neden gittiğine bağlı benim hatam yüzümden ise telafi etmeye durdurmaya çalışırım elimden geldiği kadarıyla ama karşı taraf çabama rağmen gitmekte ısrarcı ise de yolundan çıkarım daha da engel teşkil etmem
Gidene kal demem gitmek istiyorsa yeterki bianda gitmesin habersiz
O bir anda gidenlere selamlarımızı gönderelim, ... diyerek, onlar anlarlar 😂
😂😂gönderdik gitti 😂😂
Yola bakmayı bırakalı hayli zaman oldu kapıda bekleyen mi var yolda biri mi var birimi gidiyor ilgilenmiyorum
Gidene kal demem çünkü kendimden bilirim gitmeyi aklına koyan biri bugün olmasa yarın mutlaka gider.
Ne sebepten gidiyor ona göre yalvaracam ya da biletini alıcam geceden çıksın yola 😂
Kal demem gitmek istiyorsa neden tutayım ki o kaldığı zaman beni mutsuz eder falan gerek yok.
Giden biter o kadar. Gider ve biter. Yalvarmam.
Kal demem ama tekrar da gelebilir
Kapı açık diyosun 🤔
Aynen 😄tek seferlik
Allah'ın hakkı 3 değil miydi 😂
Birinciyi zaten vermisim gidip gelince ikinci sansi veriyorum yeter bence ✍🏻
Adam olana fazla bile : ))
gidenin bekleyeni vardır. kal demek yakışmaz
Geleni ağırlar gideni uğurlarım
Seviyorsam kal derim , gurur yapmam.
İçim gitse de kal diyemem
Seviyorsam derim sevmiyorsam gitsin
Giden gitsin biz kendimizle mutluyuz aga
Gitmek isteyeni tutamam.
Gidene kal denmez selametle denir
Gitmek isteyen gidebilir
Yol veririm. İkilemde kalmam.
Gidenin yolu açık olsun
Seven insan durması için çabalar
Gitmeye meraklı olanı ne yaparsan yap durduramazsın...
Tutamam
gidebilen olmadı
Güle güle derim.
Gidene kal demem
Yolu açık olsun
Yol görünür
yol veririm
Yol veririm
Yol veririm
Sanırım kal derim..
By by derim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?