Kişilik & Karakter Hayatınızda hangisi önceliğiniz olurdu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Para mı? Zeka mı? Saygınlık mı? Mutluluk mu?İtibar mı? Hangisini seçerdiniz Hayatınızda hangisi önceliğiniz olurdu? Cevapla Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. sağlık önceliğim oldu benim sadece 0 0 Yorumla
Aureole Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Saydığın şeylerin hepsi önemli o yüzden seçmezdim. Hepsine mümkün olduğunca sahip olurdum. 1 0 Yorumla
_ѵɑӀҽղԵíղ0_ Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sağlık olunca gerisi geliyor gibi. Tabi tabloda olan sağlıkla gelen mutluluktur. 1 0 Yorumla
Vegetoid Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Para saygı, mutluluk ve itibarı getiriyor.. 1 0 Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Önce sağlık sonra zeka en son para 1 0 Yorumla
winteryawa Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Saygınlık başarı daima … 1 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,1b cevap paylaştı. Mutluluk 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Sanırım insanlarda hangisi eksik de onu istiyorlar Yorumla yolcu3434 1 yıl Bu dönem için sanırım bana biraz fazlası lazim Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8b cevap paylaştı. Başarı 1 0 Yorumla
Hakan_6931 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 yıl Hepsiiii 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ama tek birtane seçebilirsin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
sağlık önceliğim oldu benim sadece
Saydığın şeylerin hepsi önemli o yüzden seçmezdim. Hepsine mümkün olduğunca sahip olurdum.
Sağlık olunca gerisi geliyor gibi. Tabi tabloda olan sağlıkla gelen mutluluktur.
Para saygı, mutluluk ve itibarı getiriyor..
Önce sağlık sonra zeka en son para
Saygınlık başarı daima …
Sanırım kariyer
Ülkemizde çok zorlaştı
Mutluluk
Sanırım insanlarda hangisi eksik de onu istiyorlar
Bu dönem için sanırım bana biraz fazlası lazim
Başarı
Mutluluk
Hepsiiii
Ama tek birtane seçebilirsin