Bence son zamanlarda yaşanan saçma sapan gevşek ilişkiler asla aşk adı altında nitelendirilmemeli.. Aynı anda elli kişiyle konuşmak, o olmazsa bu tutar kafasında takılmak ya da biriyle bitirince ışık hızında başka biriyle konuşmak çok saygısızca.. 🤟 Keyifli günler. 🥂
Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı.
Aşka inanmıyorum ve aşık olmuyorum. ama maalesef bazıları var ki aşık olduğunu zannediyor insanın bence kendine saygısı olması lazım. kendine kötü davranan birisine hala sevgilim dememeliler bence. Keyifli günler. ✌️🥂
Aşk; çok fazla yaşamayı, hissetmeyi istediğim bir duyguydu. Bencilce de olsa tatmak istiyordum ve istediğimi aldım tam olarak.
Yaşadığım şeyin aşk olduğundan eminim ama süreç içerisinde ben kendimi artı yönde geliştirdiğim, karşı taraf eksi yönde geliştirdiği için büyü bozuldu 😄
Belki de benim gelişimim onu kötü etkiledi veya onun durumu beni ilerlemeye itti🤔
Bir kere o frekans yakalandığında ömür boyu sürekli olduğu, olacağı düşünülüyor.
Bu durum, ilişkilerde yapılan en büyük yanlış bence..
Bizler için, eğer aşkın var olduğunu düşünüyorsak, herkes aşık oluyordur. Eğer aşkın var olmadığını düşünüyorsak, kimse aşık olmuyordur.
Aşkın özel bir tanımı yok ancak biz onu var etmeyi ve yaşadığımız şeye bir isim vermeyi istediğimizde; kendi yaşadığımız kontrolsüz, yoğun sevgi durumunu aşk olarak nitelendiriyoruz.
Ne hissettiğinden çok ne yaşadığına odaklanan, kendi duygu ve düşüncelerine hakim olmak bir yana farkında bile olmayan ve bu sığlıkta yaşadığı her ilişkiyi aşk zanneden nesiller.
Aşkı betimlerim, hisseder ve yaşarım, aşık olunacak insanların her geçen gün azaldığını bildiğim kadar.
Olmuyorum olduğumu sanıp sonrada bir kaç yıl sürecek bir takıntı yapıyorum ama millete çok güzel ilişki tavsiyesi veririm kendime gelincede böyle şeylerim olur işte