Çevremde pasif yönlendirilebilecek duygusal erkeklerin daha çok evlendiğini sert ve erkeksi olanların çok nadir evlendiğini görüyorum.
Genelde onlar takılıyorlar evlenmiyor neden böyle oldu?
Çevremde pasif yönlendirilebilecek duygusal erkeklerin daha çok evlendiğini sert ve erkeksi olanların çok nadir evlendiğini görüyorum.
Genelde onlar takılıyorlar evlenmiyor neden böyle oldu?
Aynen öyle pasif erkekler daha çok tercih ediliyor benden en başta öyle olmasını isterdim ama pek sayılmaz ne yazık ki benim nişanlım ablamın eşi ablama tapıyor bildiğin hatta abartıyorsun diyorum bir şey olmaz o memnun halinden diyor istediğin de ablamın normal bir adam gibi ama arada sırada mahvediyor onu yani
Erkek erkek gibi olup kadınına kadın gibi davranıp ona kadınlığını yaşatmalı. Bildiğim bu. Arzu ettiğim de bu
Süper cevap kesinlikle
Teşekkür ederim. Bir erkek olarak yaşamak istediğim ve yaşatmak istediğim bu.
Cevap
11Cevap
Klasik kadınlar işte * ile eğlenir efendi işinde gücünde tiplerle de evlenir senin pasiften kastın bu
Genelde maço seviyolar ama kadına şiddet arttığı için haklı olarak uzaklaşıyolar öylelerinden, şiddet uygulamasa maço erkek daha iyi kızlar için bence
Bu işte bir terslik olmasın çünkü prenses erkek sevmiyorlardı
Kadınlar eski tip güçlü , hırslı , maskülen erkekleri istiyor ama aynı zamanda da bu özelliklere sahip olan ama kendi hayatına saygılı , modern düşünceli erkekleri istiyorlar bence
Benim gibi pasif erkekler mi seviliyor cidden mi 🤔
Konuyla alakası yok ama yaş doğru mu bu nasıl 46
Sonra prensesleştiler diye şikayet ederler işte.
Dogru sert ve erkeksiyim. Bekarim
Hayır lider erkek
evet
Hayır bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?