Kişilik & Karakter Daha çok sağ elinizi mi yoksa sol elinizi mi kullanıyorsunuz? r_engarenkyollar Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 58 Yapay Zekaya Sor Bizde sağ elin yeri bellidir aslında ama neyse 🙈🙈🤣🤣 Güncellemeler1 yıl ✋✋✋✋ Güncellemeler1 yıl Xxx Daha çok sağ elinizi mi yoksa sol elinizi mi kullanıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Normalde sağ elimi kullanırım ama O anda neyle meşgul olduğuma bağlıdır. Sol elimi yoğunluklu kullandığım durumlar da var. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Ben de sağ elimi kullanıyorum her zaman için.. ne iş yaparsam yapayım sağ elim hep yanımdadır. 😂😂 0 0 Yorumla
u Aybuke6 Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı. Ikisini de kullanıyorum. Solağım 1 0 Yorumla
u 27esmerim Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,8b cevap paylaştı. Birinci resim fena 😅 sağı kullanırım 😍 0 0 Yorumla
ZorundamıyımEfsane Takip Et FenomenMaster Yaş: 43 1 yıl Sağ el maviş sultan. Bende az önce seni aklımdan geçirdim. Nerede acaba görünmüyor diyordum. 1 4 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Maşallah 👍🧿😂 tam sağ elini kullanırken bir resim gelir mi 😂🙈🙈 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Senin içini yerim 😂 disardayim bugün canım işlerim vardı onları hallettim arada girip çıktım öyle Yorumla ZorundamıyımEfsane 1 yıl ahaha gelir gelir neden olmasın. Yazı yazarken atarım :DSevindim seni gördüğüme 🌹😘 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Sağol canımin içi teşekkür ederim 🙏❤️🥰❤️ Yorumla
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% 1 yıl Her ikisini de kullanabiliyorum ama bazen sol el tersime gelebiliyor 🤣🤣 görseldeki eller çok iyi yalnız, insanın kullanası geliyor 🤣🤣 4 6 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Dimi ama görsel şahane 👍😂 insanın ekrana ekmek banasi geliyor valla 😂 Yorumla IşıLLL34 1 yıl O eller bana bansa da olur 🤣🤣🤣 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Haha 🤣 nasip olur mu beee 🤣 nasip olur mu bee 😂🙈🙈 Yorumla IşıLLL34 1 yıl Olcak, oldu oldu oldu. 🤣🤣 aldım, kabul etimm 777 🤣🤣🤣🥰🥰🙈 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Hadi inşallah 🙏🥰 bizim yolumuz belli niyetimiz açık 😂👍 Yorumla IşıLLL34 1 yıl Ahahahaha Yorumla
lightOfMind Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl sağlağımdır ama solumu da çalıştırıyorum bazen :D 1 3 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Ooo maşallah 🧿👍😂 Yorumla lightOfMind 1 yıl tişkürderim :D Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Aman efendim rica ederim ne demek 🙋🤗 Yorumla
borluO Takip Et Xper 3 Yaş: 34 1 yıl Yemekte sağ el iş yaparken yazı yazerken en çok sol eli kullanirim 1 5 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Maşallah 🧿👍😂 Yorumla borluO 1 yıl Ne olduda gülüyorsun kiz Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl İki elini kullanabilmek herkesin harcı değildir Yorumla borluO 1 yıl herkes yapar ama ben sokak biriyim sağ elle yazı yazamam sadece yemeyimi sağ elle yerim çalışmalarda sol elle sol kolumla 40 kilo kaldira biliyorum Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl 👍👍👍🤗👏👏 Yorumla
Rossoneri2206 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% 1 yıl Ben sağ elimi kullanırım sol el pek kullanışlı gelmez bana ama zaman zaman onu da kullanıyorum 😀 0 0 Yorumla
statüko Takip Et Master Yaş: 54 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Sağ elimi kullanıyorum lakin her iki elimi de gerekli durumlar da iyi kullanırım Müzik enstrümanı çalmak gibi 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sağ elin yeri belli onun yeri degismez 😄😄😄😄 1 4 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Kesinlikle 👍😂 Yorumla HeadSh0t 1 yıl Ama ben gene de sağ elimi kullanıyorum 😀😀 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Maşallah 🧿👍😂 Yorumla HeadSh0t 1 yıl Darısı senin başına 😀 Yorumla
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Ahahahs sağ el telefonu tutmaya yarar 😂 1 5 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Dimi ama 😂 bende öyle düşünüyorum 😂 Yorumla CaptainVenture 1 yıl Evet bende öyle düşünüyorum sağ el telefon tutmaya bire bir 😂 herkes kendi şeyini telefonunu tutsun Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Kesinlikle 👍 Amann herkesin tuttuğu kendine demişler 😂😂🙈 Yorumla CaptainVenture 1 yıl Ahahah aynen 😂 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Haha 😂😂 Yorumla
Coskunn Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Sizin sağ el yeri neresi acaba? 1 8 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl İşte onu söyleyemiyoruz maalesef 😂😂🙈 Yorumla Coskunn 1 yıl Solakların da mı aynı acaba Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Ben bilmem 🙈😂 Yorumla Coskunn 1 yıl Sağ elin aletlileri çıktı oyuncak ayı yastığı, ( yatırım tavsiyesi değildir) hem sağ kol sol koldan daha kaslı durmaz eşit giderler Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl tamam peki sen öyle diyorsan öyledir 👍😊 Yorumla Coskunn 1 yıl Link atarım sonra dene Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Yolla gelsin 🙋 Yorumla Coskunn 1 yıl Konum? Yorumla
Asil-Bey Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sol elle beceremiyorum ben sağ el daha iyi geliyor 🙈 kaşık bile tutamıyorum sol elle 0 0 Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl İkisini de kullanıyorum ayrım yapmıyorum. Ellerim boş durmuyor pek 0 0 Yorumla
Semihhx52 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl En çok sol elimi kullanırım başı işlerde sağ 0 0 Yorumla
Shizoo007 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Sağ sol farketmiyor nerde hangisi lazımsa cuk diye oturuyor zaten 🤣 0 0 Yorumla
fesfs Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl İkinci el çok çekici duruyor onu bunu bilmemde😂 0 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı. İkisini de kullanıyorum.Bazen solak bazen de sağlak oluyorum.. 0 0 Yorumla
BuzPüskürtenEjder Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Sağlak mısın solak mısın sorusunun farklı versiyonu olmuş 😅 sağlağım. 0 0 Yorumla
Sipahi001 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 333 cevap paylaştı. Sağ elin yerindeyse ulaşacagin kişi yapamicagin iş yoktur ☺️😂❤️ 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Oha fotodaki eller Halis miii sjjsj çok iyiler birazcık daha uzun olursa daha iyi olur 1 0 Yorumla
Akrepss-_ Takip Et Xper 2 Yaş: 29 1 yıl Yanında biri varsa sağ ele gerek kalmıyor.;) 1 2 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl 👍👍😊🙈🤣 Yorumla Akrepss-_ 1 yıl 🙈🦂🤫😉 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı. Sağ genelde 1 2 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Maşallah 🧿👍😂 tam sağ elini kullanırken bir resim gelir mi 😂🙈 Yorumla gecekusum3434 1 yıl Elime ne alsam acaba şimdi Yorumla
Mylcky Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 48% 1 yıl Sağ el kullanıyorum 1 8 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Maşallah 🧿👍😂 sağ elinizi kullanırken bir resim gelir mi 😂 Yorumla Mylcky 1 yıl No 👎 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Üzdün 😌 Yorumla Mylcky 1 yıl 😒😒 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl İçlendimmm Yorumla Mylcky 1 yıl Bende 🙄😒 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Üzülme al sana çiçek 🌺🌸🏵️💮🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺 Yorumla Mylcky 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
PastiLL Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 60% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 313 cevap paylaştı. sağ el 1 3 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Maşallah 🧿👍😂 tam sağ elinizi kullanırken bir resim gelir mi 😂😂 Yorumla PastiLL 1 yıl Onu herkese atamıyoruz maalesef 😂 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Tühhh yaaa üzdün 😌🙈 Yorumla
Psikoatbirerkek Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 759 cevap paylaştı. Nereymiş o yer 🤨🤔😁 0 4 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl İşte onu söyleyemiyoruz maalesef 😂 Yorumla Psikoatbirerkek 1 yıl İpucu da mı yok😌 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl 🙈🙈🙈🤣 Yorumla Psikoatbirerkek 1 yıl Aa olmadı şmdi 😌 Yorumla
u Bahar_555 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,8b cevap paylaştı. Ben solak olduğum için sol elimi kullanıyorum 🙄 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Sol tabii ki sağ elimde telefon oluyor djgk 0 0 Yorumla
Kürekçi47 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sağ el alışkanlığı diyelim 0 0 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 19,5b cevap paylaştı. En çok sağ elimi kullanıyorum. 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı. Sağ el fazla kullanilir 0 0 Yorumla
Pegan Takip Et Bilge Yaş: 111 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 675 cevap paylaştı. Genelde sağ elimi kullanıyorum 0 0 Yorumla
mttoraman Takip Et Xper 1 Yaş: 21 1 yıl Solcuyuz 😂 1 1 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Maşallah 🧿👍😂 Yorumla
_Satürn_Viskisi Takip Et Xper 3 Yaş: 30 1 yıl İki elimle birden 1 5 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Maşallah 🧿 👍 İki elini tam kullanırken bir resim gelir mi 😂🙈🙈 Yorumla _Satürn_Viskisi 1 yıl kadraja sığmaz sjkldfs ben soruyu çok yanlış anlamışım sorry Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl İstirham edicim siz soruyu gayet güzel anlamışsiniz da pislik benim içimde sizde sıkıntı yok iyisin iyi 👍🙋 Yorumla _Satürn_Viskisi 1 yıl Ahahsd Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Haha 😂 sağ gösterip sol vuruyorum 😂😂👍 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. ne için olduguna bnaglı :D 0 0 Yorumla
iamdontknwow Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sag elimi 1 0 Yorumla
Sprikb Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 439 cevap paylaştı. Sağ... 0 0 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Sağ... 0 0 Yorumla
Yapbirkahveiçelim Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 532 cevap paylaştı. sağ. 0 0 Yorumla
ErenEnd Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 80% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 995 cevap paylaştı. Sağ el 0 0 Yorumla
cglakinin Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 492 cevap paylaştı. Sağ el 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
Normalde sağ elimi kullanırım ama O anda neyle meşgul olduğuma bağlıdır. Sol elimi yoğunluklu kullandığım durumlar da var.
Ben de sağ elimi kullanıyorum her zaman için.. ne iş yaparsam yapayım sağ elim hep yanımdadır. 😂😂
Ikisini de kullanıyorum. Solağım
Birinci resim fena 😅 sağı kullanırım 😍
Sağ el maviş sultan. Bende az önce seni aklımdan geçirdim. Nerede acaba görünmüyor diyordum.
Maşallah 👍🧿😂 tam sağ elini kullanırken bir resim gelir mi 😂🙈🙈
Senin içini yerim 😂 disardayim bugün canım işlerim vardı onları hallettim arada girip çıktım öyle
ahaha gelir gelir neden olmasın. Yazı yazarken atarım :D
Sevindim seni gördüğüme 🌹😘
Sağol canımin içi teşekkür ederim 🙏❤️🥰❤️
Her ikisini de kullanabiliyorum ama bazen sol el tersime gelebiliyor 🤣🤣 görseldeki eller çok iyi yalnız, insanın kullanası geliyor 🤣🤣
Dimi ama görsel şahane 👍😂 insanın ekrana ekmek banasi geliyor valla 😂
O eller bana bansa da olur 🤣🤣🤣
Haha 🤣 nasip olur mu beee 🤣 nasip olur mu bee 😂🙈🙈
Olcak, oldu oldu oldu. 🤣🤣 aldım, kabul etimm 777 🤣🤣🤣🥰🥰🙈
Hadi inşallah 🙏🥰 bizim yolumuz belli niyetimiz açık 😂👍
Ahahahaha
sağlağımdır ama solumu da çalıştırıyorum bazen :D
Ooo maşallah 🧿👍😂
tişkürderim :D
Aman efendim rica ederim ne demek 🙋🤗
Yemekte sağ el iş yaparken yazı yazerken en çok sol eli kullanirim
Maşallah 🧿👍😂
Ne olduda gülüyorsun kiz
İki elini kullanabilmek herkesin harcı değildir
herkes yapar ama ben sokak biriyim sağ elle yazı yazamam sadece yemeyimi sağ elle yerim çalışmalarda sol elle sol kolumla 40 kilo kaldira biliyorum
👍👍👍🤗👏👏
Ben sağ elimi kullanırım sol el pek kullanışlı gelmez bana ama zaman zaman onu da kullanıyorum 😀
Sağ elimi kullanıyorum lakin her iki elimi de gerekli durumlar da iyi kullanırım Müzik enstrümanı çalmak gibi
Sağ elin yeri belli onun yeri degismez 😄😄😄😄
Kesinlikle 👍😂
Ama ben gene de sağ elimi kullanıyorum 😀😀
Maşallah 🧿👍😂
Darısı senin başına 😀
Ahahahs sağ el telefonu tutmaya yarar 😂
Dimi ama 😂 bende öyle düşünüyorum 😂
Evet bende öyle düşünüyorum sağ el telefon tutmaya bire bir 😂 herkes kendi şeyini telefonunu tutsun
Kesinlikle 👍 Amann herkesin tuttuğu kendine demişler 😂😂🙈
Ahahah aynen 😂
Haha 😂😂
Sizin sağ el yeri neresi acaba?
İşte onu söyleyemiyoruz maalesef 😂😂🙈
Solakların da mı aynı acaba
Ben bilmem 🙈😂
Sağ elin aletlileri çıktı oyuncak ayı yastığı, ( yatırım tavsiyesi değildir) hem sağ kol sol koldan daha kaslı durmaz eşit giderler
tamam peki sen öyle diyorsan öyledir 👍😊
Link atarım sonra dene
Yolla gelsin 🙋
Konum?
Sol elle beceremiyorum ben sağ el daha iyi geliyor 🙈 kaşık bile tutamıyorum sol elle
İkisini de kullanıyorum ayrım yapmıyorum. Ellerim boş durmuyor pek
En çok sol elimi kullanırım başı işlerde sağ
Sağ sol farketmiyor nerde hangisi lazımsa cuk diye oturuyor zaten 🤣
İkinci el çok çekici duruyor onu bunu bilmemde😂
İkisini de kullanıyorum.
Bazen solak bazen de sağlak oluyorum..
Sağlak mısın solak mısın sorusunun farklı versiyonu olmuş 😅 sağlağım.
Sağ elin yerindeyse ulaşacagin kişi yapamicagin iş yoktur ☺️😂❤️
Oha fotodaki eller Halis miii sjjsj çok iyiler birazcık daha uzun olursa daha iyi olur
Sağ elimi kullanıyorum
Yanında biri varsa sağ ele gerek kalmıyor.;)
👍👍😊🙈🤣
🙈🦂🤫😉
Sağ genelde
Maşallah 🧿👍😂 tam sağ elini kullanırken bir resim gelir mi 😂🙈
Elime ne alsam acaba şimdi
Sağ el kullanıyorum
Maşallah 🧿👍😂 sağ elinizi kullanırken bir resim gelir mi 😂
No 👎
Üzdün 😌
😒😒
İçlendimmm
Bende 🙄😒
Üzülme al sana çiçek 🌺🌸🏵️💮🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺
Teşekkür ederim
sağ el
Maşallah 🧿👍😂 tam sağ elinizi kullanırken bir resim gelir mi 😂😂
Onu herkese atamıyoruz maalesef 😂
Tühhh yaaa üzdün 😌🙈
Nereymiş o yer 🤨🤔😁
İşte onu söyleyemiyoruz maalesef 😂
İpucu da mı yok😌
🙈🙈🙈🤣
Aa olmadı şmdi 😌
Ben sol elimi kullanıyorum gerçekten 😅
Çoğunlukla sağ elimi kullanırım
Sağ elimi daha çok kullanıyorum.
İki elimide aktif kullanabiliyorum
Ben solak olduğum için sol elimi kullanıyorum 🙄
Sol tabii ki sağ elimde telefon oluyor djgk
Sağ el alışkanlığı diyelim
En çok sağ elimi kullanıyorum.
Sağ el fazla kullanilir
Sağ elimi..
Genelde sağ elimi kullanıyorum
Solcuyuz 😂
Maşallah 🧿👍😂
İki elimle birden
Maşallah 🧿 👍 İki elini tam kullanırken bir resim gelir mi 😂🙈🙈
kadraja sığmaz sjkldfs ben soruyu çok yanlış anlamışım sorry
İstirham edicim siz soruyu gayet güzel anlamışsiniz da pislik benim içimde sizde sıkıntı yok iyisin iyi 👍🙋
Ahahsd
Haha 😂 sağ gösterip sol vuruyorum 😂😂👍
ne için olduguna bnaglı :D
Sag elimi
sol el
Sağ...
Sağ...
sağ.
Sağ 😆
Sağ el
Solağım
sağ ahahah