Kıllı bacaklarıyla şort giyip kıllı kollarıya araba sürerken habire video paylaşan tiplere söylüyorum amaç ne
ne bu maymunluk mal gibi gözüküyorsunuz azıcık farkında olsanız keşke
Kıllı bacaklarıyla şort giyip kıllı kollarıya araba sürerken habire video paylaşan tiplere söylüyorum amaç ne
ne bu maymunluk mal gibi gözüküyorsunuz azıcık farkında olsanız keşke
Şimdi buraya sırf kadınlara iyi görünmek isteyen kişiler dolacaktır. Sürekli kadınlasmaya teşvik eden birileri var işte böyle saçma sapan konuşan kızlar şimdi git babana maymun olduğunu söyle de gel hadi. Evde kıllı bacak kıllı kol belliki çok görmüşün. Erkeklerin kadınlardan farkının olduğunu da öğrenemeyen hemcinslerime de biraz akıl diliyorum.
O anlamda aşağılamak için demedim ama kötü görünüyor amacım o şekilde aşağılamak değil gerçekten yanlış anlaşılmak istemiyorum sadece saçma geliyor bana
Cevap
7Cevap
Ahahahahhahahahhahahaaghaagagaghahaha bide oturdukları yerde kızları eleştiriler
Ay çok iğrençler ya s
Salla bacim
O senin istediğin aşama 2 kulak felan sonrası insanların göreceği bir seviye
?
Diyorum ki biraz sabret 40-50 yıl sonra insanlar o istediğin evreye gelecek
Dedi sağ koltukta oturan platin sarı, Nike pro taytlı karı
Plastik saçlı da değilim öyle de giyinmiyorum ama üstüne alındığına göre sende o maymunlardan birisin belli
Bugüne kadar bir tane öyle story atmadım çok şükür. Ama ruhun öyle senin. Sağ koltuğa oturamayinca bu konuyu yazmaya gelmişsin. Sen yazmadan aklıma gelmez benim bu konu.
Hele kaybol sana bu soru bu kadar battığına göre öylesin yoksa o kader sesin çıkmazdı teneke
Tam damarına bastım demek asdssdsdsd
Dedi kıllı maymun
Sen seversin ama ben o değilim asdsdsdsds
Ben tüm vucut lazerliyim alırım bi aferim kuçukuçu
Allah'tan lazere gittim tertemiz 😂😂
Çok haklısın
Killi sevmiyorsun yani
Bazıları da çok kıllı resmen maymun
Evet öyle
Normal olan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?