Güncellemeler
1 yıl
Ben evlilikte denkliğin önemli olduğunu düşünüyorum. Karşı tarafta bende olmayan ama iyi biri olduğunu bildiğim bir ilişkinin sağlıklı olma ihtimali var mı?
Güncellemeler
1 yıl
İnstagramdan bi sayfaya katılmak istedim bulunduğum ilde etkinlik düzenliyormuş. Alım şartında x tl parayı şu ibana gönderin dedi. Para miktarı önemli değil ona takılmayın, YASAL OLMAYAN BİR ŞEKİLDE PARA TOPLADIĞI İÇİN GELİR İDARESİNE İHBAR ETTİM
Arkadaşlar ben sanırım elendim ya. s
Arkadaşlar ben sanırım elendim ya. s
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Bir an evvel sevgili yapmasını düşünürüm. Ama sevgilin aile yapına uygun olsun
Sevgili fkört vs bana uygun olmuyor, niyetim ciddidir yani
E o zaman beğendiğin bi kızla evlenmek üzere görüş
Beğenemiyorum ki, şuana kadar hep kariyerine geleceğine odaklanmış biriydim ama bi süredir bunların boş şeyler olup hayatımızda sadece araç olduğunu idrak edebildim. Şimdiye kadar kafamı kaldırıp etrafa bakmamıştım bu yüzden afalladım
Dış görünüşünden ziyade aklını beğen. İnan güzelliği 15 seneye biter
Dış görünüş önemsiz demiyorum ama ilk baktığım şey bu olmaz bi insanda. Yukarda saydığım gibi motorla karavanla bana eşlik edip gezmeyecekse, muhteşem güzelliklerin içinde kamp yapmayacaksak ya da ne bileyim birlikte kayda değer bişey yapamacaksak niye evleniyim diye düşünüyorum. Biçok kişi evlenip eve tıkılıyor, ben bunu istemiyorum.
İyi de senin ailenin seveceği gelin tarzı eve tıkılır. Sen o zaman kendine göre bulacaksın
Tam o noktadayız işte 😂 benim sosyal ilişkim iyi değil ailemde bu şekilde birini bulamaz. Yardım istediğim kısım burası 😂
Valla speeddating olayı var. Dene istersen
O nedir
Böyle organizasyon gibi düşün. Hızlı hızlı insanlarla görüşüyorsun 5 dk 5 dk
Yok bana göre değil o, sevgimi yanlış kişilerde tüketmek istemiyorum
Sana yürüycem birazdan bak sksjsj şansını zorlama 🤣🤣
Haksız mıyım
Haklısın djsjsjjs yazsanabana ✍️
5dk mı 😂
Ever yalan yoksa yazdıklarında çok güzel gayet iyi bir kişi profili cv diyebilirim
Teşekkür ederim, her kelimesi doğru
Helal olsun güzel korumuşsun kendini. Bu devirde namaz kılan kalmadı gibi. Sana yakışır biri çıkar inşallah nasibine.
Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun
Hangi şehirdesin
Ankara
Hiç mi olmadı görüştüğün şimdiye kadar?
Ailen araştırsın sana göre.
Geçmişte bi kişi ile görüştüm uzun ve ciddi bi ilişkiydi o dönemin şartlarından ayrıldık üzerinden zaman geçsin istedim 3 yılı da geçti kimseyle konuşup görüşmedim
Sosyal medyadan falan tanıştığında mı olmadı
Yazdığım gibi sosyal medyayı kullanmıyorum ki, sadece sevdiğim hesapları içerik üreticileri takip ediyorum ilgi alanıma göre
Ne güzel.. helalinden bir evlilik yakışır sana
Bütün hayatım boyunca buna dikkat ettim, sevgili vs aramıyorum zaten bahsettiğim şeyleri eşimle yapmak istiyorum
En iyisi. Olması gereken
Bu zamanda böylesi çok nadir
Var aslında da herkes kendi derdinde. Sosyal medya kullanayıp kız peşinde koşmayınca fark edilmiyor insanlar
28 yaşında mısın?
30a 1 var
1 ay?
Evet
Sen mecburen internetten bulup evleneceksin artık. Hiç denedin mi?
Denemedim
Dene istersen ama öncelikle kendin tam olarak nasıl bir eş istiyorsun ondan emin ol birde ailenin de seveceği bir kız olsun sonuçta o da aileden olucak. Ve kriterlerinden asla ama asla taviz verme. Mesela namaz kılıyor ama sigara içiyorsa direkt NeXT gibi gibi
Tanışacağım kişiyi nerden bulacam işte, ben öyle herkese takip atıp mesaj atacak biri değilim ki
Onu anladım burdan yorumlarını ve cevaplarını en beğendiğin kişiye yaz zaten ayrıntılara dikkat eden biriysen çözersin az çok kişiliğini. Sonra da açılırsin. Sohbeti uzatma ama niyetin belli olsun. Bu şekilde belki bulursun. Burdan olmazsa instadan dene kamp sayfalarını falan takibe alarak.
İşte bugün sosyal sayfalara falan katılıyordum organizatörü gelir idaresine şikayet ettim 😂
Onu iyi yapmışsın insanları dolandiriyor olabilirler
Ve adim atmışsın bu iyi haber
Böyle asosyal olarak gözüküyorum, öyle olabilirim ama bi insanla biraz konuştuktan sonra devamı gelir. Çoğunlukla birini istemiyorum arkadaş eş dost bu bence sorun. Bunu aşmaya çalışıyorum. Aşırı bağımsız biriyim ve bazen çok rahatsız edici oluyor
Asosyal değilsin o zaman seçicisin sadece. Çoğunlukla birini istemiyorum derken ne demek istedin.
Aşırı bağımsız yaşayamazsın bunu gözden geçir, çünkü aile demek birlikte hareket etmek istişare etmek demektir
Eşim olsa aşırı bağımsız olmam, evliliğin ne olduğunun farkındayım. Sadece normal hayatımda biri brni kısıtlamasın. Fikir versin, öneri sunsun ama işime karışmasın. Eleştiri yapsın ama karalamaya kalkmasın, yapıcı eleştiri yapsın. Yani bi alanım var sınırları Keskin bunun dışında bi alanım daha var sınırları daha yumuşak. Buraya girebilir ama kati kısmı zorlamasın. Bu isteyerek düşünerek yaptığım bir şey değil, istemsiz şekilde herkesle sınırım olduğunu fark ettim. Bu durum arkadaş edinmemi dost edinmemi de etkiliyor. Maalesef.
O zaman sen asosyal değil sınırları olan birisin.
Umarım asosyal değilimdir 😂 sınırlarım var ve keskin. Bunu biraz yumuşatmak istiyorum, sert olunca yalnız kalıyorsun. Bazı şeylerden taviz vermem gerekiyor ve karakterimi etkilemeyen şeylerden vermeliyim belki. Çok sert şeyler esnemez ama kırılırlar
Törpülemek lazım evet (:
Hakkımdaki düşüncen nedir? Net ve dürüst ol lütfen
bence ailen sana uygun birini bulsun evlen
O kişinin bana uygun olduğunu nasıl anlayacaklar, ya da ben nasıl anlayacam? Süreçleri hiç bilmediğim için soruyorum
annen bilir bence görusursun olmazsa begenmezsen reddedersin açık bir sekilde niyetini belli et
Benim sosyal ilişkimi geliştirip bulma ihtimalim yok mu
cevre edin sosya duzgun ortamlarda var bence daha iyi our ama muhafazakar birini bulmak icin egitim kurs küturel sanatsal etkinlikler gb gb olur
Bazı gruplar var mesela motorsiklet bisiklet trekking kamp vs bunları takip ediyorum ama etkinliklere katılmadım hiç. Bu tür etkinliklerin %60-70 i erkek oluyor sence katılmam faydalı olur mu?
katıl tabi ki eglenursin kader nerde nasıl karsılasacagın belli olmaz ama beklentiye girme akışta eglen hayatına bak
Hep öyle yaşadığın için mi fırsatları kaçırıyorum acaba 😂
😄 olabilir ama fırsat degil bir kere evleneceksin gec olsun duzgun biri olsun eş secimi önemli
hayırlısı umarım bulursun Allah gonlune gore versin✨
Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun
sagol cumlemizden..