Ama bebeim bu kadar hassas olmayın ya ahsh Şaka bir yana ota aka trip atan, durduk yere kendi kendine hallere giren tiplerden midem kalktı az insan olun olum 😂
Aşko kuşko erkekleri, ilişkilerinde oldukça tatlı, samimi ve bazen abartılı bir sevgi gösterisi sergileyen erkeklerdir. 😅 Sürekli iltifatlar yaparak sevgilisini özel hissettirmeyi severler; "Canım, bir tanem" gibi ifadelerle sevgilerine her an yenilerini eklerler. Birlikte vakit geçirme konusunda da oldukça isteklidirler, saatlerce sohbet etmeyi ya da romantik anlar yaratmayı önerirler. Bazen fazla sahiplenici olurlar "Herkes seni kıskanıyor, seni sadece ben seviyorum" gibi ifadelerle sevgilerini ve ilgilerini pekiştirirler. Ayrıca, aşırı sürprizler ve hediyelerle sevgililerine olan sevgilerini gösterme konusunda da oldukça cömerttirler. Bu erkekler, ilişkilerine büyük bir tutkuyla yaklaşır, her anı değerli kılmaya çalışırlar. Tabii ki, bu davranışlar bazen tatlı ve hoş olsalar da, bazen biraz fazladır. Yine de, aşko kuşko erkekleri, koruyalım be😅 yazık onlara 😅
Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı.
Trip atan sürekli durduk yere olay çıkartan.. ağlayan. kızlar bana bakmıyor diye kendini ezikleyen. aşırı utangaçlar. öz güvensizler annelerinin prensesleridir :D
Senin yazmanı bekledim, küstüm senden kalbimi kırdığının farkında mısınğğ, yaaaaa, az önce yolda kavga vardı hemen kaçtım ordan, sen 2 acı biberi nasıl aynı anda yiyorsun ben yiyemiyorum yaa, sen niye bana naz yapıyorsun ben yapınca da slk mısın diyorsun, ( bunların hepsini bir erkeğin ağzından çıkar mışcasına yazdım) [hepsi de başıma geldi 🙄😒]
Yok ben biri ya da birilerine teşekür amaçlı bi mesaj oldugunu fark ettim 🤣 Yine triplex villayı dayıyıp döşüyorsun Overlok makinesi ayagınıza geldi hanıımm😂😂
Her kızla hafif hafif espiri yaparak flört eden, kendini sevdirmek için şaka yapan,, hemen hemen her şeyden hastalanan ve ilgiyi üstüne çekmek isteyen, yılışık hitaplarda bulunan mıymıntı erkek türü.
Çoğu kişi yoruma trip atan yazmayan ilgi göstermeyen falan filan diye şeyler yazmış aslinda kızlar istediklerini alamadığı için böyle bir şey ortaya attilar erkek trip atmaz mesafe koyar konuşmaz istediklerini aldiklari takdirde o erkek kullanılmış ilgi oyuncağı haline gelecek işte bu yüzden şimdiki birçok erkek karşılıkli şekilde sevgisini gösteriyor