Kırıp dökmek iyi rahatlatıyor ama yapmamak daha sağlıklı ve para kaybı o yüzden yastığa gömülüp ağlamak yapamazsam derin nefes alıp vermeye çalışıyorum, duruma bağlı yetersiz geliyor. Yalnız yürümek ve yalnız kalmak en iyisi
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılBen sinirlenmemeyi tercih ediyorum. Ya da sinir duygusuna verdiğimiz tanımlamayı değiştirebiliriz. Örneğin sinir duygusunu spor yaparken olumsuz bir duygudan olumlu duyguya dönüştürmek mümkün sinir duygusunu tatmin ve mutluluk duygusuna dönüştürmek gibi. Bunun adı artık sinir değil motive duygusu benim için. Artık sinir denilen duyguyu dahi hissetmiyorum çünkü zihnim o eylemi yapınca hatta yapmayı düşününce dahi iyi hissetmeyi özümsemiş durumda. Onu sıçrayan bir ateş 🔥 savurgan bir ateş gibi değil 🔥 şöminede dengeli bir şekilde sakince odun çıtırtılarıyla sana keyif veren sağlıklı bir ateşe dönüştürmek mühim olan.
11 Yorumla
1 yılBen sinirliyken benim sinirimin geçmesini beklemek boş daha sinirlenirim o zaman ama sürekli konuşturmak güldürmeye çalışmak güzel konuşmak beni yumuşatıyor bu da biraz kötü😂😂😂😋
05 Yorumla- 1 yıl
😄
- 1 yıl
Evet her kes farklı olunca okumakta eğlenceli ve daha çok insan huyu keşf etmiş oluyorsunuz😊
Bazen evde en ufak şeye deliriyom sakin kalmam için tek gereken şeyler fazla sessiz ve ıssız bir yer orman gibi biraz garip mi ki?
13 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 6,6b cevap paylaştı. Geçiyor zamanla ya. Özellikle ağlamak iyi geliyor veya ortamdan uzaklaşmak
16 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Aslında henüz bir çözümü bulamadım ben fakat kendi halime bırakılmam bir tık etkili. Kapıyı falan da üstümden kitlesinler hatta.
10 Yorumla
1 yılAçsam yemek uykum varsa uyku her ihtiyacım tamsa da yalnız kalmak beni sinir eden kişinin uzak durması bir süre
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 205,9b cevap paylaştı.
u 1 yılsigara içerek sakinleşiyorum ben ama konuya ve kişiye göre de değişir sinirim.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 21,9b cevap paylaştı.
u 1 yılBelli olmuyor o ya, aslında yalnız kalmayı istiyorum sinirlenince, kırıp dökmek istemiyorum.
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 9,7b cevap paylaştı.
1 yılSövünce sakinleşiyorum...
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılSinir oranıma göre değişir.
Ama ne kadar sinirli olursam olayım küçük bir çocuk veya bebek gördüğümde anında modumu değiştirip gülümserim. Hiç sakinleşemeyecek bir durum içerisindeysem hemen çocukları nazik bir şekilde ortamdan uzaklaştırıp oyalanmalarını sağlarım.11 Yorumla
1 yılSinirliyken genellikle biraz yalnız kalmak ve derin bir nefes almak en sakinleştirici şeylerden biri. Bazen sadece sessizlikte birkaç dakika kalmak, düşüncelerimi toparlamama yardımcı olabiliyor. Ayrıca, sevdiğim bir şeyle meşgul olmak — mesela müzik dinlemek ya da dışarıda kısa bir yürüyüş yapmak — da sakinleşmeme yardımcı olabiliyor. Sinirli olduğumda, bir süre sonra öfkemin yerini mantıklı düşünceler alıyor ve o anı geçirebiliyorum.
11 Yorumla- 1 yıl
Güzel yöntem.
Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. O anlık öfke unsurundan uzaklaşırım. Kendimi sakinleştirmek için:’ Sorun şu an öfkeleniyor oluşun değil, işe yaramayan bir eylemde bulunman. şu an böyle hissediyor oluşun normal. Bu duygunun beni yönetmesine izin veremem.’ şeklinde kendimle konuşurum. Olaylar artık daha makul görünür gözüme.
14 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı.
1 yılKolay kolay sinirlenmem, çizgilerim vardır kendime ve duygularıma hakim bir insanım ama bardağın dolmasını ve taşımasını inan ben bile istemem bu korkutucu olabilir gerçekten hayatta tek tahammül edemediğim şey adaletsiz bir yaklaşım konunun ya da insanın kim olduğu farketmez herkes haddini bilmeli babam bile olsa farketmez.
10 Yorumla İlk önce derin nefes alıp, ortamdan uzaklaşıp, hareketli şarkilar açıyorum. Birde görseldeki gibi pizza değil âmâ çikolata yiyince kendime geliyorum🙂
11 Yorumla
1 yılHiçbir şey sinirlendiğimin farkında olup ben kendimi sakinleştimeye çalışıyorum ama çoğu zaman sinirimi gösteremedigim için bağırıp ortalığı yıkma isteği oluyor zor tutuyorum kendimi
15 Yorumla- 1 yıl
Mantıken başkası sinirli olsa o kişiyi alır başka bir yere götürürdüm ve uygun bir yerde sakinleşmesini sağlardım lakin çevremde bunu yapacak kimse yok cidden bazen kendimde kendim gibi birine ihtiyaç duyuyorum. Neyseki duygularımı kontrol edebiliyorum ve bir şeyleri çok uzatmam o anki his sinir duygusunu yaşayabilmek yaşayamadığım için o şekilde oluyor
- 1 yıl
Bir şeyleri kırıp dökme huyum yok zaten öyle bir kafa ki benimki eşyalara bile zarar vermek istemiyorum zaten 5 dk sonra geçecek o his anlamı yok büyütmenin ve umarım sizde sakinleşebiliyorsunuzdur. Ben insanlardan kendim için bir şey istemem ama siz size iyi gelen şeyler konusunda sevdiklerinizle konuşabilirsiniz sihirli bir kelime olabilir tokat olabilir ne bileyim böyle durumlarda size yönelik şeyler yapmaları iyi gelebilir belki
- Kişilik & Karakter konusunda 4,9b cevap paylaştı.
1 yılben kolay sinirlenen biri degilim, sinirlenince hicbir sey sakinlestiremez cunku o raddeye gelene kadar zaten cok ugrasmis oluyorum gelmemek icin
16 Yorumla- 1 yıl
maalesef carvel maalesef 🥹
- 1 yıl
bizi sinirlendirmesinler lutfen
- 1 yıl
ahshahshshhahs
- Kişilik & Karakter konusunda 800 cevap paylaştı.
1 yılSinirliyken kendi kendime sakinleşmem gerekir. biri bana sakin ol derse daha kötü oluyorum.
11 Yorumla güzel bir şarkı, derin bir nefes ve sevdiğim biriyle dertleşmek… bazen de çikolata
11 Yorumla
1 yılSakin bir yapim oldugu icin sinirlenemiyorum 😅
14 Yorumla- 1 yıl
Sana kalmis :D
- 1 yıl
😄
Yalnız kalmak.
İnsan yalnızken aklını bulandıran olmuyor. Gereksiz hareket ve sözlerle canını sıkan da olmuyor. Yeterinde kendinden emin biriysen, sağlıklı ve mantıklı düşünceler ile zaten sakinleşiyorsun.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.
1 yılKavga edip öfkemi dışa vurmadan sakinleşemiyorum
15 Yorumla- 1 yıl
🤪
- 1 yıl
Yok şiddete meyyal değilim genel olarak. Ne varsa dilimde
Çok uzun sürede sakinleşebiliyorum hiç bişey etki etmiyo😂
14 Yorumla
1 yılsakinlesmem icin illa birine ihtiyacim oluyor felaket sikko durum
14 Yorumla- 1 yıl
bulursam ona aciyorum simdiden
- 1 yıl
ihtimal vermiyorum ama tesekkurler
- Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.
u 1 yılTartışma esnasında ansızın gelen iltifat jkşşşş
16 Yorumla- 1 yıl
Kendimi ifşa ettim 😂
- 1 yıl
Hahah
- 1 yıl
🤣
Kişilik & Karakter konusunda 380 cevap paylaştı. Hiç bisey, zor sinirlenirim ama sinirlendigimde eyvah eyvah.
18 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 897 cevap paylaştı.
1 yılNe kadar sinirlendiğime bağlı. Genelde yalnız kalmamayı tercih ediyorum. Düşüncelerimden beni alıkoyacak mizahı yüksek arkadaşlarımla takılmayı yeğliyorum.
10 Yorumla Çok zor sinirlenen bir insanım birikimler anca bende patlama yapabilir o vakitte yurüyüş derin nefes alma verme ve müzik buşekilde sakinleştirim..
10 Yorumla
1 yılHiçbir şey, kendi kendine sönecek, bağırıp çağırıp... Asla yemek yiyemem ayrıca
10 Yorumla
1 yılHic birsey sakinlestirmez açıkçası üzerime gelindikce daha çok sinirlenirim
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yalnız sakinleşmek, kimseyle konuşmak istemem kalp kırmamak için.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 490 cevap paylaştı. Sarılmak (samimiysek), anlaşıldığımı bilmek.
10 Yorumla
1 yılBi süre yalnız bırakıldıktan sonra gönlümün alınmaya çalışılması
10 YorumlaKızım, bir New Age plağı, bir iki kadeh likör ve kocaman bir öpücük.
10 YorumlaValla çikolatadan başka bişi sakinleştrmez beni pamuk gibi oluyorum resmen
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı.
1 yılAnlık sinirlendiğim için gökyüzüne bakmak sakinleştirir.
10 Yorumla
1 yılortamdan uzaklaşıyorum diğer türlü tutamam kendimi
10 YorumlaAğlamak maalesef , istemsizce ağlıyorum, bağır çağır sakinleş sonra
11 Yorumla
1 yılsöverim ben ana bacı soy sop eşikten beşiğe. varlığına 1mm katkıda bulunan kım varsa. sonra bi sakınleşirim biraz evvel cinlet geçiren değilmiş gibi devam ederim kaldıgım yerden
00 Yorumla
1 yılKime sinirlendiysem onu pataklamak 😅😀
24 Yorumla- 1 yıl
Yok ya sakaydi😊bi tokat yeterli 🤣
- 1 yıl
Ahdhhk 🤣😅
- Kişilik & Karakter konusunda 434 cevap paylaştı.
1 yılSarılmak. Bu bende en saçma bir huy ama birine sarılmadan sakinleşemiyorum.
01 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. Sinirli olduğum insana mukavemet :D ya da sevdiğim kadından gelen ani bir öpücük.
04 Yorumla
1 yılOradan uzaklaşmakla başlıyor sakinleşme sürecim... Hemen sakinleşirim ben zaten 😂
05 Yorumla- 1 yıl
Diyosun 😂😂
- 1 yıl
Deyin tabi Carvel bey 😂😂
1 yılKarşıdakinin sakin kalıp beni ciddiye bile almayıp gülerek konuşması beni eninde sonunda güldürür ve sakinleştirir
10 Yorumla
1 yılaskkmm bebegim balimm iyilestirirrr
60 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNe kadar sinirli olursam olayım kedi gördüğüm an pamuk gibi oluyorum.
11 Yorumlayalnız kalmak yürümek ve uyumak
11 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Boynumun ovalanması olabilir😂
15 YorumlaPoligon ya da kavga edip hırsımı almak.
15 Yorumla
1 yılKüfür etmek en sakinleştiren şey sksksks
11 YorumlaSessiz bir ortamda kafamı dinlemek
12 YorumlaSinirliyken benim tek kalmam lazım yoksa karşımdakini kırıp incitiyorum
00 Yorumla
1 yılZarar verebilirim ama sevdiğim insna yanindaysa ve sarılırsa geçer
10 Yorumla
1 yılSessizlik kesinlikle. Eger tepki olursa etkiye tepki olur tşkler.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 355 cevap paylaştı.
1 yılSade bi türk kahvesi yanına bi pro
20 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 22,6b cevap paylaştı.
1 yılÇikolata ya da 30+esmer erkek😂
20 Yorumla Müzik dinlemek
20 YorumlaKendi kendime sakinleşirim işte
10 Yorumla
1 yılSadece o beni sakinleştirir
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 532 cevap paylaştı.
1 yılAğlayarak sakinleşirim
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. 😂😂çikolata ya da tatlı
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 813 cevap paylaştı. Kendi halime bırakılması..
10 YorumlaTatlı yemek ve sarılmak
10 YorumlaÇikolata sigara kahve
10 Yorumla- Devamını Gör (88)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne