Günaydınnnnn🌟
Psikolojidir bozulur, düzelir. Allah karaktere zeval vermesin ;) Kocaman bir amiinnn diyoruz. Psikolojisi bozulan sokaktan bir can sahiplensin🩵😊 depresyon falan kalmaz❤️🩷🩵

Karakteri bozuk olandan uzak durmalıyız. Psikolojisi bozuk olanın eğer ağır bir şekilde bozuk değilse kendisinden başka kimseye zararı yoktur..
psikolojisi bozuk insan, karşısındakine ancak fiziksel olarak zarar verebilir.. bunu gördüğümüz için de uzak durarak korunabiliyoruz..
karakteri bozuk insanda bunu hemen görme şansımız olmuyor.. gördükten sonra da iş işten geçmiş oluyor.. yani bu daha tehlikeli ve sinsi..
Karakteri bozuk olanın kurtaracak bir yanı yoktur. Alışagelmiş kişiliğiyle hayatını idame ettirir. Değiştirmek ne benim haddime ne de işin bu kadar yorucu tarafında bulunmak isterim. Benim de mental sağlığım yerinde değil. Ya beraber delirir ya da beraber iyileşiriz.
''Cahilsin; okur öğrenirsin! Geride kalmıssın; ilerlersin! Yetişmiş adam yok; yetiştirirsin; günün birinde meydana çıkıverir! Paran yok; kazanırsın! Her şeyin bir çaresi vardır! Fakat insan bozuldu mu çaresi yoktur!”
Ahmet Hamdi Tanpınar
Cevap
33Cevap
Karakteri bozuk olan gitsin omurga taktırıp gelsin ahsh Psikolojik sorunun da ayarı var, yani ağır hasta biriyle de uğraşamam.
ikisinden de uzak durmak gerekiyor. karakteri bozuk olandan da psikolojisi bozuk olandan da.. hatta kimseye güvenmemek en iyisidir şu hayatta
Psikoloji bu düzelir. Allah karaktere zeval vermesin
Karakteri bozuk olandan uzak durunuz.
İkisinden de uzak durulmalı...
Kesinlikle karakteri bozuk olandan uzak durmalıyız. Psikoloji, zamanla düzelebilir; destek, sabır ve sevgiyle iyileşebilir. Ama karakter bozukluğu genelde bir öz ve alışkanlık meselesidir, değişmesi çok daha zordur. Psikolojisi bozuk biriyle doğru şekilde iletişim kurabilirken, karakteri bozuk biriyle iletişim kurmak bile başlı başına bir sorun olur.
Ruh hastasını aşkla tedavi etmek mümkün değildir esasen.
Psikolojisi bozuk olan daha tehlikeli, karakteri bozuk olanı bilirsin zaten, ekstra sürprizler yapmaz ama psikolojisi bozuk olan insan her an her şeyi farkında/elinde olmadan yapabilir.
Karakteri bozuk olandan sonsuza kadar uzak dur psikolojisi bozuk insandan da psikolojisi düzelene kadar uzak dur örnek benim psikolojim bozuk şu sıralar ordan biliyorum
İkiside. Şizofren, narsist , mitomani, bipolar vs bu tür ilişkileri direkt etkileyen psikolojik olaran sorunu olanlardan da karaktersiz olanlardan da uzak durmak gerekir
Karakteri bozuk olan, karşı tarafın psikolojisini bozar. Sonuç; o karakterinden, sen psikolojinden olursun
Karaktersizlerden uzak durmak lazım, psikoloci düzelir ama karakteri bozuk olanların anneleriyle ilgilenmek gerek djdjdj
Benim biraz pskolojim komik ama karakteri bozuk olan benim yanımda bir saniye bile duramaz 😀✋🏻
Psikolojik tedavi edilir bozulur hatta kafanı bozan sen değil insanlardır ama karakter iç güdüsel asla değişmez dogalliktir karakteri kötü olandan kaç
Karakteri ve psikolojisi bozuk olanların kendini normal insanmış gibi diğer insanlara böyle lanse etmesi çok komik puahhhhh asıl bu tiplerden uzak durmalıyız. Bin yüzlü olup , tek yüzlü gibi ahlak, dürüstlük mesajı verenlerden bide
Psikolojisi bozuk biri olmak bu devirde normal olabilir de karakteri bozuk biriyle bir dakika bile geçmez.
Karakteri bozuk olandan. Psikolojisi bozuk olan da bunun boyutuna bağlı
maalesef uzak duramıyoruz her yerde her alanda böyle insanlarla karsilasiyoruz
Ben de ruh hastasıyım ama karakterim oturmuş şükür. Allah karaktersizlerden korusun
ikisinden de sana değer vermeyen kötü hissettirenden kaç
Psikoloji düzelir de karakter sıkıntı. Karaktersizle uğraşılmaz, zaman kaybı.
Karakteri bozuk olanadan uzak durmak gerekir, psikolojisi bozuk insan derdi olduğu için öyledir
Karakter tabiki de psikoloji zamanla düzelir karakter ise şekillenir.
Psikoloji düzel ama karakter yoksunluğu düzelmez, o yüzden 2 tarafı seçiyorum 🙂
ikisinden de uzak durmak lazım sağlığa zararlı ikiside
İkisindende. Negatıf verir bunlar ınsana uzak durmak en doğrusu
Karakteri bozuk olandan durmak lazım o düzeltimiyor çünkü
İkisi de zararlı ve sinsi olur. Uzak durmakla kalmam, yok sayarım kudurmuş köpek gibi salyaları aka aka havlar Ahahaha🤣
🤣🩵
Aşağıdaki gizli pembeliyi okudun mu 😄 Dünkü sahtekar simdi de pembeli gelip mesaj veriyor.
İşleri yok millete laf sokuyor minik beyinliler umursama 😄 elbet pes edecekler biz mod olarak uymayacağız kimseye tamam mı? Amaçları da bu zaten
Psikolojim değilde galiba karakterim bozuk 🤧
Kesınlıkle karakterı bozuk olan İnsan can yakar uzak durmak lazım
Psikoloji illa düzelir, karakter hangi yaşı alırsan al hep aynıdır.
şu piyasada sağlıklı ilişki
yürütmek imkansız
kasmayın aramayın
karakteri bozuk olandan uzaklaşmak gerek ama bu devirde herkes karakterinin olduğunu savunuyor artık böyle bir gerçek de var
Normal kalmak mümkün mu bu devirde psikololhi bozmadan? her şey zor. Karakter bize bagli, psikolojimiz diğer insanlara
Psikolojik sorunları olanların tek dertleri kendileriyle.
Tabii ki de psikolojisi bozuk olandan onun tedavide düzeltme ihtimali var ama karakteri bozulur insan her zaman bozuktur
Pskilojisi bozuk olanın karakteri de bozuktur ancak bazı insanlar rol yapma yetenekleri iyi olduğundan karaktersiz sınıfına girebilir
Her ikisinden de ikisi de düzelmiyor psikolojisi bozuk olanın karakteri de bozuluyor
Psıkolojısı bozuk karakterı yerındeyse zararı sana degıl kendıne olur
Herhangi bir şeyi bozuksa uzak durmak lazım
😆😆 her ikisi de ikisi de çok kötü
Psikoloji düzelir karakter düzelmez
Her bozuktan uzak durmak lazim.
İkiside birbirinden beter
Sütü ve kanı bozuk olandan
Her ikisinden den uzak durulması gerekir
Her iki tür de gerekli değildir
psikolojisi bozuk olan daha sıkıntı
karakteri bozuk olandan
C şıkkı her ikisinden de 😎
Psikolojisi bozuk olandan
Karakter yoksunlarindan
Karakteri bozuk olandan uzak duracaksın.
Psikoloji düzelir karakter düzelmez
İkisinden de uzak durmak daha mantıklı.
Karakteri yoksa mümkünse üstü kalsın
Boş kalınca ölüyoz mu istemem anacım
İkiside
Her türlü karaktersizden
Amin diyelim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?