Kişilik & Karakter Sizin en büyük pişmanlığıniz nedir? Suleyman_xxx Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Guncel Sizin en büyük pişmanlığıniz nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. doğmak. 0 0 Yorumla
AlininAnnesi72 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Değer verdiğim insanlar sahte çıktı tek pişmanlığım bu 2 4 Yorumla Suleyman_xxx 1 yıl Haklısın bu konuda 🙏🙏🙏 Yorumla AlininAnnesi72 1 yıl Evet bebiş Yorumla Suleyman_xxx 1 yıl Evet bebiş Yorumla AlininAnnesi72 1 yıl 🥰🥰🥰♥️ Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Başka şehirden üni kazandım gitmedim uzak diye şimdi de hiç birini kazanamıyorum benim en büyük pişmanlığım o oldu ya 1 1 Yorumla Suleyman_xxx 1 yıl Üzücü olmus Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Hem pişmanım hem değilim o olmazsa başkası olurdu kasma diyorum sonra düşünüyorum buna değer değildi öyle. 0 0 Yorumla
sessizyolcu87 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 101% 1 yıl Bu dünyaya böyle gelmek 1 1 Yorumla Suleyman_xxx 1 yıl Nasıl geldin ki Yorumla
Sprikb Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 439 cevap paylaştı. O da bende kalsın senin ne? 1 1 Yorumla Suleyman_xxx 1 yıl Benimkide bende bende kalsin Yorumla
yerlifilozof2 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 53% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Çizmeye devam etmemek.. 1 1 Yorumla Suleyman_xxx 1 yıl Devam edersin umarim Yorumla
nemünoseboo Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl pişman olduğum bişey yok şu an 1 2 Yorumla Suleyman_xxx 1 yıl Sevindim yorum için teşekkürler Yorumla nemünoseboo 1 yıl rica ederim Yorumla
Tiryakinimtiryakinn Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Kirli bir kalbe tertemiz aşık olmak oldu.. İlk defa yaşadığım bu duygunun böyle olacağını hiç tahmin etmemiştim.. 1 1 Yorumla Suleyman_xxx 1 yıl her şey düzelir umarim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
doğmak.
Değer verdiğim insanlar sahte çıktı tek pişmanlığım bu
Haklısın bu konuda 🙏🙏🙏
Evet bebiş
Evet bebiş
🥰🥰🥰♥️
Başka şehirden üni kazandım gitmedim uzak diye şimdi de hiç birini kazanamıyorum benim en büyük pişmanlığım o oldu ya
Üzücü olmus
Hem pişmanım hem değilim o olmazsa başkası olurdu kasma diyorum sonra düşünüyorum buna değer değildi öyle.
Bu dünyaya böyle gelmek
Nasıl geldin ki
O da bende kalsın senin ne?
Benimkide bende bende kalsin
Çizmeye devam etmemek..
Devam edersin umarim
pişman olduğum bişey yok şu an
Sevindim yorum için teşekkürler
rica ederim
Pişman değilim aldığım dersler var.
Kirli bir kalbe tertemiz aşık olmak oldu.. İlk defa yaşadığım bu duygunun böyle olacağını hiç tahmin etmemiştim..
her şey düzelir umarim
Thurtyone
Meslek seçimi
Neden ki