Evet, değişime genellikle izin veriyorum. Her ne kadar bazen alıştığım bir düzende olmak daha güvenli hissettirse de, değişim bazen gerçekten büyümek ve gelişmek için gerekli. Kendimi zaman zaman sorgulamak ve eski alışkanlıklarımdan sıyrılmak, daha iyi bir versiyonuma ulaşmamı sağlıyor. Tabii, her değişim kolay olmuyor ve bazen biraz direnç gösteriyorum, ama sonunda değişimi kabul etmek, daha fazla fırsat ve yeni deneyimlerle karşılaşmamı sağlıyor. Kendi içimde bir denge bulmaya çalışarak, değişime daha açık hale geliyorum.
Hayat boyu bir sirkülasyon gerçekleşiyor. Çevremiz, olaylar, insanlar, şartlar değişiyor. Biz istesekte istemesekte bunun bir parçası haline geliyoruz. Sabit olduğunu sandığımızda bile eskisine göre daha farklı düşünüyoruz ve davranıyoruz bu çevresel etkendir. Bireysel olarak değişim ise başkadır. İçsel yolculuğumda kendi keşfimi yapıyorum. Dıştan etkilere kendimden ödün vermeyecek şekilde açığım.
İnsanlarda bir fikri sahiplenme eksikliği olduğunda, en fazla ilgilerini çeken nokta olsa bile direnç gösterirler. Aslında burada canımızı sıkan yönlendiriliyor olmaktan, ya da sistem içinde bir piyon gibi hissetmekten hoşlanmama duygusudur.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Hayır dünya zaten her şeye değişiyor ama insanın asla bazı şeylerde değişmemesi gerekir tutarlılık çok önemli bir duruş çok önemli gelişim doğru gelişim önemli bir şey