Koç; Yaa siz şaka mısınız sizle mi uğraşcam bi gidin.
Boğa; O kapatmadığın çenendeki dilini ensene monte ederim senin nerenle konuşacağını bulamazsın 🤬
İkizler; Bi susun beee delirttiniz.
Aslan; Canınızı sıktığım yerlerinize buz tutun eriyene kadar gelicem sevicem sizi 😡
Yay; Senin canın zaten sıkkın bana patlıyorsun pattttlattırrmammm.
Oğlak; Yaa bak belanı sevdirme bana işine hadi güzel canımı mis gibi keyfimi sana sıktırmam.
Terazi; Benim konuyla alakam yok uzaktan seyrediyorum olay nasıl bana gümlüyor 🤦🏻♀️ Çay var 2 gün öncesinden verem mi?
Başak; Sen beni takmıyor musun heyyyy aloooo kime diyorum?
Akrep; Gel buraya gel senin biri biri biri bippp biri bip biribipppp biri biri biri biri
Yengeç; Sen benden uzak dur sil beni tamam mı yoksun benim için bitmiştir ne ölün ölüme ne dirin dirime.
Kova; Bilmiiyooorrrrummm ama tanıdık Kulak Burun boğaz doktoru arkadaşım var kulağın için numarasını atarım sana bi'ara 😇
Balık; Ben nerede yanlış yapıyorum bilmiyorum Allah'ım niye her şey beni buluyor 🤧
Boğa; O kapatmadığın çenendeki dilini ensene monte ederim senin nerenle konuşacağını bulamazsın 🤬
İkizler; Bi susun beee delirttiniz.
Aslan; Canınızı sıktığım yerlerinize buz tutun eriyene kadar gelicem sevicem sizi 😡
Yay; Senin canın zaten sıkkın bana patlıyorsun pattttlattırrmammm.
Oğlak; Yaa bak belanı sevdirme bana işine hadi güzel canımı mis gibi keyfimi sana sıktırmam.
Terazi; Benim konuyla alakam yok uzaktan seyrediyorum olay nasıl bana gümlüyor 🤦🏻♀️ Çay var 2 gün öncesinden verem mi?
Başak; Sen beni takmıyor musun heyyyy aloooo kime diyorum?
Akrep; Gel buraya gel senin biri biri biri bippp biri bip biribipppp biri biri biri biri
Yengeç; Sen benden uzak dur sil beni tamam mı yoksun benim için bitmiştir ne ölün ölüme ne dirin dirime.
Kova; Bilmiiyooorrrrummm ama tanıdık Kulak Burun boğaz doktoru arkadaşım var kulağın için numarasını atarım sana bi'ara 😇
Balık; Ben nerede yanlış yapıyorum bilmiyorum Allah'ım niye her şey beni buluyor 🤧
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Aslan güzel demiş
:))))
oğlak olan