Aptal lise arkadas ortamlari?

lise son sinifim sinifta sadece 5-6 kisi ile yakinim ama iclerinden sadece 3-4 kisi ile samimiyetim var. bu 5-6 kisinin de kendilerince gruplastilar ve bazen birbirlerinin arkasindan konusuyorlar. isimleri filiz cemile emine melek almira ve selen. bi ara hepimiz cok yakindik ama gruptaki iki kisi atisinca herkes dagildi gibi oldu. ben bazen tek basima kaliyorum (ortaokuldan aliskinim) cubku hepsi benim arkadasim kimsenin arkasindan konusmak istemem gelir yuzune soylerim? bu cokda umrumda degil zaten

3 ay once cemile ile ben bir konu hakkinda konusurken bana sktr git dedi. normalde asla kufur eden birisi degildir birden oyle kufur edince sasirmstim. bende hic bir sey soyleyemeden kalktim siradan baska yere oturdum. boyle tepki verdigi icin baya uzulmustum ama ona belli etmedim (son sinifiz diye de biraz konusmadim kimseule aram bozulsun istemiyorum) sonrasinda ben bu konuyu filiz ile konustum. filizde baya acik sozlu bir kiz ve uzuldugunu cemileye soyle dedi bende soylemedim ve cemileye de trip atmadim. daha sonrasinda bu filiz surekli israrladi konusma bu kizla bu kiz seni üzuyor (cemile ile baska olaylarimizda oldu) diye ama bunu gercekten kavga ediyormuscasina bagira bagira bana soyluyodu. bende gecen gun ona patladim ve susmasi gerektigini, isime artik burnunu sokmamasi gerektigini soyledim. sonra filiz ise benim ona soylediklerimi melek ile arkamdan konusur gibi konustu.(ve bu grup icinde kendimi yakin gordugum kisi filizdi). melek ve filiz ayni sirada oturuyorlardi ama cok yyakin degillerdi bu olaydan sonrs daha yakin olmaya basladilar ve bana artik hicbiseyini anlatmiyor. insanlari bakislarindan iyi tanimlarim ve o bakislarini gormeliydiniz sanki annesini öldurdum.

emine ile de bazi seylerimiz uyuyor ve birbirimize karsi saygiliyiz. gecen sene filiz ve emine daha yakinlardi ama gecen senenin son aylarinda eminenin ailesi filizin hareketkerinden rahatsiz olmus ve gorusmelerini istememis (ve filiz gereginden fazla kufur ediyor ve ben dahil bir kac kisi bu durumdan sikayetciydi) sirf o ve emine konusmuyor diye benimde emine ile küsmemi beklemisti ama yapmadim emine ile bir derdim yok cunku. ben bu sebepten oturu de filizin bana boyle yaptigini dusunuyorum
siz bu konu hakkinda ne dusunuyorsunuz bahsettigim seyler cok cocukca farkindayim ama asiri sinirlenmiistim neden arkamdan konsuuyorlar ki gelip yuzume soylese boyle seylere gerek kalmicak. benim tek istedigim sey herkesle arami iyi tutup mezun olmak. ama herkes maalesef ki birbirlerini kullanip islerine gelincede arkalarindan konusmakta 10 numara 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Aptal lise arkadas ortamlari?