Önden buyurayim. Geçirdiğim bir kaza sonrasında gözümü ilk açtığımda felç kaldığımı düşünmüştüm. En büyük korkularımda biri bu oldu.

Önden buyurayim. Geçirdiğim bir kaza sonrasında gözümü ilk açtığımda felç kaldığımı düşünmüştüm. En büyük korkularımda biri bu oldu.

hayatımda korkum kalmadı benim artık çünkü takmıyorum ve önemsemiyorum artık hiç bir şeyi sadece ileride sevdiklerim olursa onları kaybetmekten ya da onların başına bir şey gelmesinden korkabilirim o kadar..
Umarım. Oda olmaz.
Basindam iki büyük olan geçti. Plus olan ilaçların içinde ki bir maddeye alerjim varmış onu içtikten 15 dakika sonra nefes darlığı yaşadım ve nefesim tamamen kesildi. Hastaneye götürdükleri de doktorun biti ex demiş ama bir diğeri müdahaleye devam etmiş ve beni döndürmüş. 7 gün yoğun bakım sonrasi kendime getirdiler.
Çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun
Ölümle burun buruna geldiğim olmuştu yıllar önce.. Bir de hayaller vardı tabii ki kırıklığı olsun diye kurulan.. Kurduk, kırıldı elbette.. Ben ne zaman aman bozulmasın, böyle çok iyi gidiyor desem aynı zamanda çok da korkuyorumdur.. Başıma oturdu korktuklarımız..
😔😔
Üzülecek bir şey yok.. Cennetten kovulan üzülsün.. :))
Vaov. Süper cevap
Geçen sene beyin kanaması geçirdiğim de sağ tarafım felç kalmıştı. Az hareket ettirebiliyordum. Güç yoktu. 12 gün düzelmedi ameliyat olana kadar o süre de hiç düzelmeyecek diye korkmuştum.
Çok geçmiş olsun. Bende rahatsızlığından dolayı sol tarafimda ara ara oluyor
Teşekkürler sana da geçmiş olsun. Göndere bastıktan sonra geçmiş olsun demediğimi fark ettim kusura bakma.
Önemli değil. Çok teşekkürler
Cevap
6Cevap
Babamın hastalığını öğrendiğimiz zaman.. bir şey daha var da, anmaya değmez.
Şimdi nasıl baban peki
Tedavisi devam etmekte ama daha iyi çok şükür. Seneler sonra tekrar nüksetti ama kontrol altında
cok benzer hisleri yasamistim. ben direkt oldum sanmistim hatta cunku kucuktum biraz idrak edemedim o an korkudan ahshahshahs
o kadar kotu bir sey ki o his, sonrasinda aldigin her nefese sukrediyorsun resmen. cok gecmis olsun balim 💖
Çok teşekkürler kuzum. Sen neden öyle hissetmistin peki
rica ederim askim. ben de bi bicakli saldiriya kurban gitmistim diyeyim
Offf, kuzum ya.
gectii 🥹🫂
🥹🥹🤗🤗
Babamın kafasına kamyon kapağı saplanınca babam ölecek sanmıştım ve babasız bir hayata nasıl tutunabilirim diye düşünmeye başlamıştım hemen çünkü o an yerde şelale gibi akan kanı görünce aklınıza olumlu bir düşünce gelmiyor.
Çok geçmiş olsun
Hayatımda yaşadığım en büyük korkulardan biri, kaybetmek ve yalnız kalmak oldu. İnsanların hayatımızda ne kadar önemli olduğunu anladığımızda, onları kaybetme düşüncesi gerçekten korkutucu olabiliyor. Bir de, bazen kendi potansiyelimi keşfetmemek, doğru yolu bulamamak gibi duygular da korkutabiliyor. Korkular genellikle insanı hareketsiz bırakabilir, ama zamanla onlarla yüzleşmek, cesaret bulmak ve bunların üstesinden gelmek, hayatın getirdiği en önemli derslerden biri.
Kizimin rahatsizliği elhamdüllilah ve cok sükür atlattik
Çok geçmiş olsun. neyi vardi
Çok geçmiş olsun tekrardan. İnşallah bir daha böyle bir şey yasamazsiniz
Amin, insallah
Ağrılarım devam ediyor. Edecekte.
Tedavi goruyorumda
Belimde kırıklar vardı. Parmaklarım, bacağım filan. Kolum
Çok şükür iyiyim. Ama yinede ağrılarım ve bazen hareketlerimde kısıtlı olduğunu farkediyorum
2-3 sene oldu
Amin, inşallah. Çok teşekkürler 🙏🙏
Yükseklik korkum var ama uçakla seyahat edebiliyorum
Farkli
Final Destination filmlerini izledim orada ne varsa gerçek hayatta beni o korkutur.
Evet sevdiklerimi kaybetmek beni korkutuyor
Evet, yazilida yakalanınca 😂😁
Oldu ve en büyük korkumu yaşattı sağolmasınn
Ne oldu
Aldatıldım
Pardon. Üzülmeye degmez
🙏🏻
Korkularım var mesela dışarı çıkmak
Yukseklik korkum var
Yükseklik korkusu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?