Kiminle çok vakit geçirirsen ona benzersin ve aynı kaptan yemek yiyenin huyu suyu birbirine geçer demiş büyüklerimiz.. sahi mi?
beni sana benzetiyorlar doğru mu?

Kiminle çok vakit geçirirsen ona benzersin ve aynı kaptan yemek yiyenin huyu suyu birbirine geçer demiş büyüklerimiz.. sahi mi?
beni sana benzetiyorlar doğru mu?

Ergenlik çağlarında evet, kiminle gezersen ona benzersin. Ve bu hayatının geri kalanını komple etkiler.
Yetişkin insanlar zamanla seçici olur. ya da yetişkin zeki insanlar diyelim. Böyle insanlarda yanına yakışanlarla gezer ve uyum arar. Uyum yoksa bertaraf eder.
Cevap
5Cevap
Benzeyen olur benzemeyen olur bu ikileme bir durum
Yani diyorsun ki benimle aynı tabaktan kim yerse yesin kimse bana benzeyemez, ben de kimseye benzemem
Ben kimseye benzemem bak tek soleyim😂
Herkes böyle söylemiyor mu 🙂
Herkes der ama ben herkesmiyim
🙂
Herkes olmak istemiyorsan mülakat yapsana bana sayın mod çok merak ettim senin mülakatla sevgili alımını 🥳
Zor işte mülakat gecilmesi seni başlarına alayım 😂
Ad soyad kısmına "Zoru başaran" yazıyorum o zaman. Beni başa alma torpilini de unutmam sayın mod 😜🙂
Unutma tabikide 😂 sana torpil geçeriz 😂
Aksam akşam iyi güldük bak ne güzel 😂😂
Bencede 😂 ama seni sorumlu yapcam 😂
Kabul maaş filan da isterim 😂
Maaş ne istiyon 😂
Çok bisey değil her ay 300 liracik kafi kendime çikolata kahve alabileyim başka bisey istemez😂
Haha onu alırım azmis kedi gibi 😂
Doğru.. ama bunun olması için uzun süreli bir bağ olmalı arada..
Evet haklısın
Bu mümkün ortak fikirler insanları bir araya getiriyor ya da şöyle diyeyim ortak değerler. Elbette benzeyebilir insan.
Onlara benzemek en son düşlediğim sey
Evet, huy bi arada kaldıkça benzeşir
Bu yüzden etrafındaki kişilere dikkat etmelisin
Hic anlamam boyle seylerden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?