Kişilik & Karakter Aşkta 4s kuralına katılıyor musunuz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Bugün tekrardan yaşadım Güncellemeler1 yıl Seven s... rS*ken sevilir Aşkta 4s kuralına katılıyor musunuz? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. aşk diye bir şey yoktur. 0 0 Yorumla
yamac5806 Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Yani şimdi öyle düzgün insan begenmiyorsunuz illaki kötülük yapacak kenara çekilecek o düşünsün illaki bana dönecek 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Dönmesine gerek yok bu saatten sonra Yorumla yamac5806 1 yıl İyide kızlar normal biri tercih etmiyor Yorumla Soran 1 yıl Bu konuda doğru soyluyosun Yorumla yamac5806 1 yıl Düzgün işi gücü olan yerine nerede ipsiz sapsız varsa onlara bakıyorsunuz sonra da güven duygusu kalmıyor Yorumla yamac5806 1 yıl Hayatınızı bir hiç uğruna feda ediyorsunuz Yorumla yamac5806 1 yıl Ondan sor kurtul kurtulabilirsen ondan sonra başka biri hayatınıza girince o kişi size musallat oluyor hatta hayatınız son olabiliyor. Yani kadın cinayetlerini bu yüzden çok Yorumla Soran 1 yıl İşi gücü var ama olmadı işte Yorumla yamac5806 1 yıl Ben olur mu Yorumla
Kriptolog Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 101% 1 yıl 5s kuralı oSevgiSaygi Sadakat Sabır seks 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bende diyorum beni niye seven yok demek ki kimseye O gözle bakmadığımız için miş 0 0 Yorumla
GöçmenAdam25 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Kesinlikle haklısın, beni sevmeye ne dersin? 0 0 Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Açılımını anlamadım 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Seven sklr skn sevilir Yorumla guapomorena 1 yıl Her durumda gidiyoruz yani Yorumla
alperdemir1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 597 cevap paylaştı. neymiş o kuralın açılımı 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Seven sklr skn sevilir Yorumla alperdemir1995 1 yıl sen sevildin mi peki Yorumla Soran 1 yıl Hayır Yorumla alperdemir1995 1 yıl ama istiyor gibisin Yorumla Soran 1 yıl İstemek yetmiyor Yorumla alperdemir1995 1 yıl denk gelmekte önemli Yorumla Soran 1 yıl Nasip değilmiş bazı şeyler Yorumla alperdemir1995 1 yıl umarım yakında olur Yorumla
nisanlıyım6368 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Katılıyorum da ikisini bulamadım nedir 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Seven sikilir * sevilir Yorumla Soran 1 yıl S... ken Yorumla nisanlıyım6368 1 yıl Doğru evet Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla nisanlıyım6368 1 yıl Sen seviliyor musun s.. liyor musum Yorumla Soran 1 yıl Karsiliksiz sevince otomatikmen sklysn bende sevmiyorum artık Yorumla nisanlıyım6368 1 yıl İyi yapıyorsun Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. o yuzden ask modundan seks moduna gec 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Niye Yorumla BirGaripGörünmezAdam 1 yıl zevk alirsin 4S ten Yorumla
Gunah_Perisi Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Tekrarı olduysa seninki s. s ye girer 0 0 Yorumla
GıcıkAdam34 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 101% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 394 cevap paylaştı. Bilmem aşkmı va4 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl çok doğru 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Çok dogru Yorumla Cevap sahibi 1 yıl ne oldu anlatır mısın Yorumla
İnflames2626 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sonuna kadar 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Bencede Yorumla İnflames2626 1 yıl Dolu dolu sulu sulu Yorumla
2golgeadam2 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ne demek o 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Seven sklr * sevilir Yorumla Soran 1 yıl Seven sklr skn sevilir Yorumla 2golgeadam2 1 yıl Çok ayip Yorumla
ᖇaskolnikov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Çokça 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Agla 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ağlayacak bişey yok bende beni seveni bulurum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ruyanda blursun hee Yorumla
mceviz Takip Et Master Yaş: 48 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. 4s derken? 0 19 Yorumla mceviz 1 yıl Bunu seni sevene sor. Yorumla Soran 1 yıl Sevdigim üzerinden denedim Yorumla Soran 1 yıl Sevdigim icin duygusal olarak hadi ordan ve * seviliyor Yorumla Soran 1 yıl Sevdigim icin duygusal olarak s*kti s*ken o olduğu için seviliyor Yorumla Soran 1 yıl Pardon bundan sonra sevmek yoktu Yorumla mceviz 1 yıl Demek ki iyi seviyorr😏 Yorumla Soran 1 yıl Ve karşılıksız bi durum benimki Yorumla Soran 1 yıl Evet umursamadı karşı karşıya yemek yedik yemekhanede suratıma bakmadı Yorumla Soran 1 yıl Bundan sonra sevmek yok Yorumla mceviz 1 yıl Önemli olan senin memnuniyetin Yorumla Soran 1 yıl duygusal olarak sevilmedigim yerde niye durayım Yorumla mceviz 1 yıl Zevk için Yorumla Soran 1 yıl Zevk almıyorum bu duygusal sklmekten Yorumla mceviz 1 yıl Peki sonu nereye gider Yorumla Soran 1 yıl Ske ske vazgeçip seni seveni seveceksin Yorumla mceviz 1 yıl O zaman seni seveni bul Yorumla Soran 1 yıl Aramakla bulunuyomy Yorumla mceviz 1 yıl Kısmet Yorumla mceviz 1 yıl Ama oda düt. kk Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 855 cevap paylaştı. kuralı bılmıom 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Seven sklr skn sevilir Yorumla
Alicanbeyyy Takip Et Xper 6 Yaş: 29 1 yıl Neymiş bu 4s kuralı? 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Yazdım Yorumla Alicanbeyyy 1 yıl O zaman bugün tekrardan s... ldin mi yani 😂 Yorumla Soran 1 yıl Evet duygusal olarak Yorumla Alicanbeyyy 1 yıl He duygusall. Bunu atlatmanın en iyi yolu aynı faaliyeti fiziksel olarakta yapmaktır 😂 anlat bakalım ne oldu güzel dert dinlerim ben Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
aşk diye bir şey yoktur.
Yani şimdi öyle düzgün insan begenmiyorsunuz illaki kötülük yapacak kenara çekilecek o düşünsün illaki bana dönecek
Dönmesine gerek yok bu saatten sonra
İyide kızlar normal biri tercih etmiyor
Bu konuda doğru soyluyosun
Düzgün işi gücü olan yerine nerede ipsiz sapsız varsa onlara bakıyorsunuz sonra da güven duygusu kalmıyor
Hayatınızı bir hiç uğruna feda ediyorsunuz
Ondan sor kurtul kurtulabilirsen ondan sonra başka biri hayatınıza girince o kişi size musallat oluyor hatta hayatınız son olabiliyor. Yani kadın cinayetlerini bu yüzden çok
İşi gücü var ama olmadı işte
Ben olur mu
5s kuralı o
Sevgi
Saygi
Sadakat
Sabır
seks
Bende diyorum beni niye seven yok demek ki kimseye O gözle bakmadığımız için miş
Kesinlikle haklısın, beni sevmeye ne dersin?
Açılımını anlamadım
Seven sklr skn sevilir
Her durumda gidiyoruz yani
neymiş o kuralın açılımı
Seven sklr skn sevilir
sen sevildin mi peki
Hayır
ama istiyor gibisin
İstemek yetmiyor
denk gelmekte önemli
Nasip değilmiş bazı şeyler
umarım yakında olur
Katılıyorum da ikisini bulamadım nedir
Seven sikilir * sevilir
S... ken
Doğru evet
Evet
Sen seviliyor musun s.. liyor musum
Karsiliksiz sevince otomatikmen sklysn bende sevmiyorum artık
İyi yapıyorsun
o yuzden ask modundan seks moduna gec
Niye
zevk alirsin 4S ten
Tekrarı olduysa seninki s. s ye girer
Bilmem aşkmı va4
çok doğru
Çok dogru
ne oldu anlatır mısın
Anlamadım bir şey ben
Sonuna kadar
Bencede
Dolu dolu sulu sulu
Ne demek o
Seven sklr * sevilir
Seven sklr skn sevilir
Çok ayip
Çokça
Neymiş o 4s
Neler yaşadın
oneymiş
Agla
Ağlayacak bişey yok bende beni seveni bulurum
Ruyanda blursun hee
4s derken?
Bunu seni sevene sor.
Sevdigim üzerinden denedim
Sevdigim icin duygusal olarak hadi ordan ve * seviliyor
Sevdigim icin duygusal olarak s*kti s*ken o olduğu için seviliyor
Pardon bundan sonra sevmek yoktu
Demek ki iyi seviyorr😏
Ve karşılıksız bi durum benimki
Evet umursamadı karşı karşıya yemek yedik yemekhanede suratıma bakmadı
Bundan sonra sevmek yok
Önemli olan senin memnuniyetin
duygusal olarak sevilmedigim yerde niye durayım
Zevk için
Zevk almıyorum bu duygusal sklmekten
Peki sonu nereye gider
Ske ske vazgeçip seni seveni seveceksin
O zaman seni seveni bul
Aramakla bulunuyomy
Kısmet
Ama oda düt. kk
kuralı bılmıom
Seven sklr skn sevilir
Neymiş bu 4s kuralı?
Yazdım
O zaman bugün tekrardan s... ldin mi yani 😂
Evet duygusal olarak
He duygusall. Bunu atlatmanın en iyi yolu aynı faaliyeti fiziksel olarakta yapmaktır 😂 anlat bakalım ne oldu güzel dert dinlerim ben
Hayir
Oneymiş