Kişilik & Karakter Canın bı kere acıdı mı yanına gelen herkesi aynı sanarsın 2024 de bıraktınız acılar neydi? KelebekBlossom Takip Et Guru Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Kafam çok karışık bakışlarım bomboş soğuk toparlanmış değilim ama kötü de değilim ne yaptığımı bilmiyorum Canın bı kere acıdı mı yanına gelen herkesi aynı sanarsın 2024 de bıraktınız acılar neydi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
yeterhayeterhayat Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 1 yıl Acılarımı yanımda taşıyorum. Bir yere bırakamam. 1 3 Yorumla KelebekBlossom 1 yıl Bırakmak gerekiyor arkanda bırak Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl Gerek yok. Dursunlar yanıbaşımda :) Yorumla KelebekBlossom 1 yıl 🙂😃 Yorumla
Kralbop Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Giden gittiği yerde mutlu oldu kalan olduğu yerde yine mutlu 1 0 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Niye herkesi ayni sanayim yaw :)Kimsede canımı falan acitamaz 1 0 Yorumla
Hyperxxx Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 331 cevap paylaştı. O kadar çok şey bıraktım ki benden nile eser kalmadı 1 0 Yorumla
Konya_Beyefendisi42 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 96% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 989 cevap paylaştı. Derdiniz var hanımefendi sanırım 1 4 Yorumla KelebekBlossom 1 yıl Yok elhamdülillah geride bıraktık Yorumla Konya_Beyefendisi42 1 yıl Hım peki anlatmak istersen dinlerim Yorumla KelebekBlossom 1 yıl Hayır anlatcak bir şey yok Yorumla Konya_Beyefendisi42 1 yıl Peki hanımefendi iyi günler dilerim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Acılarımı yanımda taşıyorum. Bir yere bırakamam.
Bırakmak gerekiyor arkanda bırak
Gerek yok. Dursunlar yanıbaşımda :)
🙂😃
Giden gittiği yerde mutlu oldu kalan olduğu yerde yine mutlu
Niye herkesi ayni sanayim yaw :)
Kimsede canımı falan acitamaz
O kadar çok şey bıraktım ki benden nile eser kalmadı
Derdiniz var hanımefendi sanırım
Yok elhamdülillah geride bıraktık
Hım peki anlatmak istersen dinlerim
Hayır anlatcak bir şey yok
Peki hanımefendi iyi günler dilerim