Kişilik & Karakter Arkadaşlarım bana , sinirli birisin , çok alingansin , samimi değilsin , eğlenceli değilsin , soğuk birisin dediler ama yanlış? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Boyle bişi degilim , nasil onların gözüne girerim Güncellemeler1 yıl Sınıf arkadaşlarım * kız Arkadaşlarım bana , sinirli birisin , çok alingansin , samimi değilsin , eğlenceli değilsin , soğuk birisin dediler ama yanlış? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. kimsenin gözüne girmekle uğraşma yol ver gitsin. 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,7b cevap paylaştı. Muhtemelen çıkarlarına ters düşen birisin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Arkadaş böyle şeyler söylemez. 0 5 Yorumla Soran 1 yıl He ben yalancıyım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Arkadaşın değil onlar canım, seninle eğlenen insanlar Yorumla Soran 1 yıl Sınıf arkadaslarim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Mecburi arkadaşlık. okul bitince hiç biri seni arayıp sormaz. Yorumla Soran 1 yıl Bende onlari aramicamki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
kimsenin gözüne girmekle uğraşma yol ver gitsin.
Muhtemelen çıkarlarına ters düşen birisin
Arkadaş böyle şeyler söylemez.
He ben yalancıyım
Arkadaşın değil onlar canım, seninle eğlenen insanlar
Sınıf arkadaslarim
Mecburi arkadaşlık. okul bitince hiç biri seni arayıp sormaz.
Bende onlari aramicamki
Olmadığın biri gibi davranmana gerek yok.
Kendini kasiyorsun