Bazen her şeyi herkesi olduğu gibi bırakıp gitmek istiyorum boğuluyorum sanki duvarlar üstüme üstüme geliyor. Bu durumu sizde yaşıyor musunuz?

Bazen her şeyi herkesi olduğu gibi bırakıp gitmek istiyorum boğuluyorum sanki duvarlar üstüme üstüme geliyor. Bu durumu sizde yaşıyor musunuz?

Soru tarzı başka bir üyeyi anımsattı bana, bazen tarzlar benziyor demek ki birbirine , o da aynı görseli kullanırdı bence.
Suale yanıt verecek olursam;evet gitmek istiyorum, çok uzaklara gitmek istiyorum, yoruldum artık, çabalamak istemiyorum, kimse için üzülmek ve endişelenmek istemiyorum, hatta öyle ki gideceğim yeri kendim bile bilmeyim , kendim de bilmezsem başkaları hiç tahmin yürütemez, daha zor olur beni bulmaları, kaybolup sırra kadem basmak istiyorum lakin gitmekle gidilmiyor, gitmiş olmak gitmek değil ki, aklımdakiler de benimle beraber gelecek lakin yine de uzaklaşmak istiyorum. Çok yoruldum, bunaldım, belki de kırıldım, öfkeliyim, derin bir öfke var içimde,
Hangi üye olduğunu sorabilir miyim
Ben de kalsın ismi, yanlış anlamaya çok müsait herkes , dostça attığımız bir adımı bile yanlış anlayanlar olabiliyor.
Çok haklısınız doğru peki teşekkürler iyi geceler
Sağolun, ricalar..
Bazen, her şeyi ve herkesi bırakıp gitme isteği geliyor. Hayatın karmaşası, sorumluluklar ve sürekli koşturmaca arasında, bir süreliğine her şeyden uzaklaşmak, sadece kendimle kalmak istiyorum. Bazen insanın sadece kendi dünyasına dönmesi, nefes alması gerekebilir. Ancak, bu düşünce bir kaçış değil, aslında içsel bir huzura ulaşma arayışı gibi hissediyorum. Kendi alanımı bulmak, bazen her şeyi geride bırakıp bir süre uzaklaşmak, bana daha güçlü geri dönmemi sağlayacak bir şey olabilir. Ama sonra yine, hayatın içinde kalmak ve bağlarımı sürdürmek de değerli.
Evet, bazen o duyguyu derinden hissediyorum. Hayatın karmaşası, insanların beklentileri ve bitmek bilmeyen sorumluluklar insanı bunaltan duygular oluyor. Böyle anlarda kaçıp gitme isteği doğal. Ben genelde sahile gidip deniz sesini dinleyerek rahatlıyorum. Kendine zaman ayırmak, ruhu dinlendirmek önemli. Bu hisler geçici, unutma.
Evet istiyorum tabi ki de. her şeyi arkada geride bırakmak tamamen güzel huzurlu sıfırdan yeni bir hayata başlamak. ama işte para lazım bunun için de
Cevap
9Cevap
Hayatını arkada bırakıp gidebilirsin. Herkesten, her şeyden vazgeçebilirsin. Kafanda binbir türlü şey dolanabilir, şuursuzca ne yapacağını bilemeyebilirsin. Bunların arasında en kötüsü tüm kargaşanın arasında kendini de terk etmektir. Aklının, bedeninin kapısını aralayarak bilinmezliğe kendini bırakmak… Tüm bu kaçışların bir sonu yok. İleriye bakabilmek için yüzleşmek gerekir.
Çoook, inanki hep bir yerlerden gitmek istiyorum.
Yol var içimde
Gitmek var dilimde
Sonuc, ailem, ben , hayat
Ben bir buçuk ay kadar önce bunu yaptım.
Tek başıma sıfırdan başlayarak kimsenin beni tanımadığı bir şehre geldim yerleşiyorum ufak ufak.
Zor mu? Kadın olarak çok zorlandığım anlar oluyor. Pişman mıyım? Hayır değilim.
Bir kaç yıl sonra asıl yaşamak istediğim şehre giderek bunu tekrar yapacağım.
Evet güçlüyüm ama bu demek değil ki hiç zorluk çekmiyorum üzülmüyorum ya da ağlamıyorum…
Ben kimsenin ne diyeceğini düşünmem, neyi yaşamak istiyorsam onu yaşarım bu noktada çok güçlüyüm.
Tabii tek kişilik bir hayatım olduğu için de kafa nereye ben oraya modundayım.
İki kişilik bir hayatım olsaydı farklı olurdu 😀
Sana tavsiyem kimseye hayatını adama çünkü değmiyor.
Ne yaşamak istiyorsan onu yaşa şartlar el veriyorsa
Rica ederim, iyi seneler bu arada.
Frekansını düşürüp kötüyü çekiyorsun, yapma.
Kitap okumayı sever misin?
Eğer seviyorsan önerim olacak.
Rezonans kanunları adlı kitabı al ve oku daha farklı düşüneceksin sonrasında
Tamamdır bu kitabı seversen başka bir tane daha önereceğim eğer okumak istersen
Anlaştık o halde 👌
Hayır
https://ibb.co/wYrgVk4
Bu doğrusu bu kitap👆
Rica ederim
Umarım beğenirsin ve sana katkı sağlar
Tamam bekliyorum 😃
Gittim zaten.. Yaklaşık 5 sene önce şehrimde ayrılıp başka bir şehre gelip tekrsr başladım.. burada dinlenip hazırlığımı yapıyorum.. Burası istasyonu asıl hzdzfimzdz yaklaşık 1.5 yıl sonra geçeceğim... Hayatta bir çok şey zor gozuksede aslında bir karqr ve adımla başlanıyor.. Üstündeki yükleri birakip yürüdüğümüzde o kadar da fena olmadığını anliyoruz hayatın :))
Arada esiyor öyle şeyler, ciddi toparlıyor da.
Geri dönüldüğünde kalındığı yerden devam ediliyor o ayrı, temelli gidilmiyor ya da gidilemiyor.
Kamp malzemeleri topla ufaktan... Kımseyı bulamasan bıle yanına tek basına dogaya kacarsın bi kaç gunlugune... Türkiye musaıt bunun ıcın.. Benım aklımda sureklı kamp vıdeoları ızlıyorum
İnsan en çok böyle zamanlarda kandırılmayı bile istiyor geçiçi bile olsa bi umuda yalanda olsa bi tatlı söze inanıyor tıpkı denizde boğulurken bi hışımla yüzeye çıkıp bir nefes almak gibi
Istesekte pek mümkün olmuyor sabah kalkıp yine işe gelıyırum 😃
Oluyor. Ama neden oluyor hiç bir fikrim yok. Hep rahat bir hayatım oldu. Ancak buna rağmen ara sıra uğrar bu his. Belki de takılmamak gerek.
Her insan rutin mekanlardan gitmek ister arada.. Ama önemli olan içimizdeki negatif duygular, onlardan gitmek gerek..
İstemiyorum, sevmediğim insanlarla muhattap bile değilim zaten Tek kalmak istersem şehir değiştiririm.
Hiç kimseyi tanımadığım bir yere gidip yeniden başlamak güzel olurdu.
Herseyi herkesi bırakıp gidemeyecek kadar sevdigim insan var buralarda
Yok yaaa benim memnunum yerimden, gitmem hicbir yere 😇🥰
Son 1 yıldır ara ara yurtdışına yerleşmeyi düşünüyorum.
Evet geliyor bu istek ama sonra çabuk gidiyor shdhs
Hayır. Bırakacağım insanları hayatıma almam ve bana zarar veren insanları da hayatımdan çıkarırım.
Evet yapmak istediğim kadar üstünde düşündüğüm de bir şey. Ama daha zamanı var.
Yoo geçen yıllarda bir ara olmuştu ama gidemem zaten bu yüzden çabuk iteledim bu fikri
Gelip gidiyor o periler
Bu aralar çok umutsuzsun
Yani sorularına denk geliyorum, böyle değildin 😅😅
İstiyom vallah
Hep öteki tarafa gitmek istiyorum
evet bu ara çok istiyorum
hayır çok sevdiğim insan var
Evet çooook uzaklara hemde.
Arada esiyor tabi
Çok istiyorum
Çok istiyorum ama şartlar uygun değil
param olsa düşünmem