Çöplük görmüşsündür muhtemelen İşte o çöplüğün şehrin içine geldiğini İçerisinde Naylonların poşetlerin Şişelerin Her türlü pisliğin bulunduğu bir yer olarak düşün Hayali kalmamış insanların Hayal satın almaya gittileri bir yer Yalancı dostluklar kurdukları bir ortam
övmalkwmvgrklegm allah razı olsun. çok fazla görüyorum televizyonda internette denk geliyo ister istemez merak ediyorum. hikayeler duyuyoruz malum o hayatın nasıl olup hissettrdiğini merak ediyorum kessinlikle özenmiyorum yanlış anlaşılmasın sadece o hayat ne ve neden nasıl çok ilgimi çekiyor. o insanlar ne yaşıyor ne yaşanıyo falan
evet evet. dans ve şarkıdan başka hiç bir şey göstermiyorlar normal eğlence ortamı gibi lanse ediliyor ama ben daha da derinini merak ediyorum işte. dedim ya "neden nasıl niye" tarafını. ama tanrı korusun öyle yerlerden
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hangi birini anlatayım?
Sor bakayım merak ettiklerini yanıtlamaya çalışayım eğlenceli olacak 😂
Sormayayım ceza evine girmek istemiyorum :D
Tamam 😂😂😂😂
Ömrümce cevabını bulamayacağım soru var... Nasip!!!
Sor belki bulan çıkar
Çıkamaz, cevabı tek kişi de
Neymiş soru?
Hz isa gerçekten Tanrının oğlumu?
Hayır bu mümkün değildir.
Tanrı doğmamış
Doğurmamıştır.
Hristiyanlikta öyle ama çok kişi inaniyor
Aslında bende bilmiyorum.
İlginç😂
pavyon ortamı
Çöplük görmüşsündür muhtemelen
İşte o çöplüğün şehrin içine geldiğini
İçerisinde
Naylonların poşetlerin
Şişelerin
Her türlü pisliğin bulunduğu bir yer olarak düşün
Hayali kalmamış insanların
Hayal satın almaya gittileri bir yer
Yalancı dostluklar kurdukları bir ortam
ne?
Payvon ortamını sordum elimden geldiğince tarif verdim
övmalkwmvgrklegm allah razı olsun. çok fazla görüyorum televizyonda internette denk geliyo ister istemez merak ediyorum. hikayeler duyuyoruz malum o hayatın nasıl olup hissettrdiğini merak ediyorum kessinlikle özenmiyorum yanlış anlaşılmasın sadece o hayat ne ve neden nasıl çok ilgimi çekiyor. o insanlar ne yaşıyor ne yaşanıyo falan
Allah sendende razı olsun 😂😂
Evet her yerde gösterip şirin bir ortammış gibi anlatmaya empoze etmeye çalışıyorlar
Ne hayatlar bitiyor o yerlerde bir bilsen
evet evet. dans ve şarkıdan başka hiç bir şey göstermiyorlar normal eğlence ortamı gibi lanse ediliyor ama ben daha da derinini merak ediyorum işte. dedim ya "neden nasıl niye" tarafını. ama tanrı korusun öyle yerlerden
Biraz merakını gidermiş oldun umarım🤔😂
Amin Allah korusun🙏🏻