Gizli de yorum yapabilirsiniz. Bugün hepiniz dökün içindekileri buraya. Acılarınızı, dertlerinizi, üzüntülerinizi... Benim canım çok yanıyor mesela. Hayat o kadar zor ki haykırmak istiyorum. Böyle kimsenin olmadığı, kimsenin sesimi duymayacagi bir yere gidip avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sessiz çığlık çok zor çook. Bu gibi durumlarda ben yanız uzun yürüyüşler yapıyorum. İmkan olursa şehir değiştiriyorum 1-2 gün.
Bende aynı sevdiğin den uzak durmak kadar çok zor onun iyiliği için uzak duruyorum
Neden onun iyiliği? Uzak durunca nasıl bir faydası oluyor?
Yazma bana dedi kafam karışıyor sen yazınca dedi beni rahatsız etme dedi bende rahatsız etmiyorum
Yazma dediyse yazma bi daha zaten
Dün bi aradaydık hiç konuşamadık vedalaşmadık bakıp durdu arada çok zoruma gitti veda etmeyişi
Çok sevmeninde ağır bedelli oluyormuş
Haklısın ama yapacak bişey yok
Bitti daha dönmez geri diyorsun
Bence önüne bakmalısın
Çok doluyum kendime hakim olamıyorum bagıra bagıra kendimi bitirmek istiyorum kafam çok dolu kabus görmekten bıktım
Kabul görme önünü gör. Bu durum zana zarar veriyorsa kafanda da kalbinde de bitirip artık önüne bakmalısın. Bu durumun normal değil çünkü
Kabus görme önünü gör
Hayat bana zorlu bir diken tüm çileni ver ben çekem yaşariken elinenmi gezeceğim
Anlamadım?
Şarkı sözü onu severken başkasıyla evlenmem ya da gezmem gibi
O zaman unut sevdigini
Unutmam unutamam istesemde gönlü gönlüne değdi bikere bu dünyada kavuşamayacağım biliyorum ama Allah öteki tarafta nasip eder mi bilmiyorum ben onu ahrte de seveceğim
İyi de o seni istemiyor ama
Olsun beni sevmesini beklemdimki ondan o mutlu olsun bana bakınca yılda bir gülümse yeter oyıl benim en güzel yıllarıma değer
Ona ne var bu kadar sevilecek?
Bir gülüşü var birde bahar gibi gözleri onu suçlamıyorum gel demedi sev demedi biz kapıldık sevdasına gören gözlerime görme diyememki seven yüregime sevme diyememki
Bu sevgi mi yoksa takıntı olmasın
Takıntı olsa ona sürekli ulaşmak isterim sürekli rahatsız ederim dedimya o mutlu olsun da ne sayarlarsa saysınlar sen hiç canından çok birini sevdinmi Allah’a allahım o mutlu sağlık lı olsunda ben bir ömür mutsuz olurum benim sağlığımı mutluluğumu ona daim et diye dua etinmi siz kızlar sevmeyi bilmiyorsunuz hemen takıntı diyorsunuz buna ben candan sevmek diyorum
Ben kesin takıntılısın demedim ki sadece sordum
Sevmediğim kelime ondan sevmeyi tskıntı yapmayacak kadar aklım yerinde Allah’a şükürler olsun
Keşke beni de öyle seven olsaydı da ben de onu sevseydim tabi. Henüz nasip olmadı
Budunyda kader gülmüyor maalesef sevdiğin seni sevmemesi çok acı verici merak etme senide seven olur ama sen sevmesin onu
Neden öyle diyosun? Sevgimiz karşılıklı olur inşallah
Yanlış anlamada kızlar genelde serefsiz erkekleri daha çok seviyor adamgibi adamlar yalan beceremiyor ya da sevgi kelimelerini onları tercih etmiyorlar
Herkes bir değil bunu sakın unutma
Allah gönlüne göre versin inşallah tabim karşına sevdiğin kadar sevildiğin birini çıkarsın
Amin senin de inşallah
İnşallah
aynı şeyleri ben de istiyorum o kadar bensin ki…
bir yanım onu çok seviyor ama bir yanım paramparça
Bir yanım onu istiyor, diğer yanım onunla mutlu olamayacağımı biliyor
ben de aynı durumdayım :(
neden istiyorsan gitmiyorsun konuşmuyorsun?
sevgin mantığınla çatışıyor içsel çatışma yaşıyorsun ki bu normal ama sevdiğin kişi seni seviyorsa ve bişeyler için geç değilse git konuş seni seviyorsa kırmaz ki zaten
ama tabi sen bilirsinnn
Konuşalım dedim. Deneyelim dedim istemedi. Başka ne yapabilirim ki? Beni istemeyen bir adamın peşinden koşup gurursuz mu olayım? Kendimi mi ezeyim? Hayır. Öyle biri degilim
gururu mu düşünürsün beee
ama tabi istemiyorsa, adın ne bu arada dilersen sana destek olurum hatta konuşurum yanında olurummm
Gururu tabiki düşünürüm. Emin ol karşıdaki insan da gurursuz biriyle birlikte olmak istemez. O konuşmak istemiyorum dedikten sonra benim yüzsüz gibi ısrarla yazmamın anlamı yok.
Arada birkaç hafta geçti sadece arkadaşça biraz konuşalım diye yazdım bakarız dedi ve yazmadı. Bunun üstüne ben daha ona neden yazayım ki? Söyler misin?
yok bilmiyordum meseleyi bu kadar adın ne?
Adımı napicsksin gizli yorum yapmışım adımı niye soyliyim kanka
merak ettim knks
Hayirdir neyin var geçmiş olsun
Denize git martılara haykır
Dinliyorum seni bağırabilirsin👍
Bağırabilirsinn benim öyle bir şeyim yok
hayat zor değil... çok oooo. ropu çocuğu var
Ne oldu