Kişilik & Karakter Bir avuç mutluluk diyince aklınıza ne geliyor? r_engarenkyollar Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 79 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl 🌹❤️❤️❤️ Güncellemeler1 yıl Xx Bir avuç mutluluk diyince aklınıza ne geliyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 16 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. sevdiğim kadının ellerini tutmak ve öpmek geliyor tabi ki de 0 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Altın insana mutluluk ve pozitif enerji verir. Bir çikolata dolusu mutluluk diliyorum. 🙏💕♥️ 0 0 Yorumla
Geiltoy Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 345 cevap paylaştı. Mutluluk avuca sıgıyorsa, ne olursa olsun mutlu etmez.Ufak şeylerle mutluluk yalanına inanmayın, o fakirler için uydurulmuşdur 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Aklıma ve gözümün önüne çok başka şeyler geldi ama şu an burada yazamayacağım sanırım o yüzden bir avuç mutluluk eşittir hayaller diyeyim sjdj 0 0 Yorumla
Caqdas Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 97% 1 yıl Mutluluk geliyor, mutluluğu maddiyatta arayan biri değilim. Yeter ki mutluluk olsun 1 0 Yorumla
Asil-Bey Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bir avuç insanla bir arada bulunup daha fazla insan tanımadan ve insanlardan uzak yaşamak. 0 0 Yorumla
Gezentilkii Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Fırsatını daki az biraz daha fazlası olsa daha mutlu olurum 0 0 Yorumla
OkanYüksel Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Yılbaşı için Çam ağacı ve kırmızı file çorap 0 1 Yorumla Geiltoy 1 yıl Lecce ya da Ohio’da yaşıyorsun? Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Ooo günde altınları götürmüştür güzelim maşallah tutumlu kızımıza 0 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı. Avuç içi kadar mutluluk yeter ister altın olsun ister kalp 0 0 Yorumla
Beyefendi92 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 473 cevap paylaştı. avuçladığın şeye bağlı aslında 1 0 Yorumla
Ayşenur_beauty Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl sevdiklerim yanımda olsun en büyük mutlulugumdur 0 3 Yorumla Ayşenur_beauty 1 yıl iyi seneler diliyorum her şey gönlünüzce olsun inşallah Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl @Ayşenur_beauty Canım benim çok teşekkür ederim çok naziksin 🙏🥰 hepimiz için sağlık huzur mutluluk bereket dolu bir yıl olsun inşallah 🙏🥰❤️ Yorumla Ayşenur_beauty 1 yıl 🙏 bippp inşallah hepimiz icin🌺💐❤️🤲🤲🤲 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. İçten gelen tebessüm. 0 0 Yorumla
nemünoseboo Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl çantalara takılan mini oyuncaklar mbnsnsn 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. görsel geliyor tabiki 0 0 Yorumla
Loverfeet Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 98% 1 yıl Sen geliyorsun mutluluğun tek anlamı💕💕💕 0 0 Yorumla
azelcan Takip Et Master Yaş: 47 , eic 66% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Avucumla kudurmuş bir mutluluk diyarı.🙂 0 0 Yorumla
Sözlerin_prensesi Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Fotoğraftaki gibi desem yalan olmaz 😂 0 0 Yorumla
BuOlsa Takip Et Master Yaş: 42 , eic 34% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı. Cikolata 🥰 veya Pasta ola bilir Şu an 0 0 Yorumla
Bay__İBNE Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Avucuyla avucumu tutan bir dost eli geliyor 💅🏻 0 0 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 19,5b cevap paylaştı. Sorunsuz bir gün 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı. Altınlar Zümrütler yakutlar 0 0 Yorumla
Kürekçi47 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Avuctaki altınlar maddi olarak mutluluk verir. 0 0 Yorumla
Paşazade02 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 946 cevap paylaştı. Bşr avuç mutluluk geliyor. 0 0 Yorumla
necdko Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 666 cevap paylaştı. Bir avuç altın 0 0 Yorumla
AntiAnensefalik Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 450 cevap paylaştı. Para 0 0 Yorumla
Gizemnurr9 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Sevgi 0 0 Yorumla
Anlamadımgitti41 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 792 cevap paylaştı. Kuruyemiş 0 0 Yorumla
Naiirii Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 97% 1 yıl ben de var 4 deeneee 0 1 Yorumla Naiirii 1 yıl abla güncelleyip durma lütfen Yorumla
simlitavsan Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Sevdiğimin yanısıı 0 2 Yorumla Bitikbiriyim 1 yıl Hangi Yorumla simlitavsan 1 yıl Hangi derken. d Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
sevdiğim kadının ellerini tutmak ve öpmek geliyor tabi ki de
Altın insana mutluluk ve pozitif enerji verir.
Bir çikolata dolusu mutluluk diliyorum. 🙏💕♥️
Mutluluk avuca sıgıyorsa, ne olursa olsun mutlu etmez.
Ufak şeylerle mutluluk yalanına inanmayın, o fakirler için uydurulmuşdur
Aklıma ve gözümün önüne çok başka şeyler geldi ama şu an burada yazamayacağım sanırım o yüzden bir avuç mutluluk eşittir hayaller diyeyim sjdj
Mutluluk geliyor, mutluluğu maddiyatta arayan biri değilim. Yeter ki mutluluk olsun
Bir avuç insanla bir arada bulunup daha fazla insan tanımadan ve insanlardan uzak yaşamak.
Fırsatını daki az biraz daha fazlası olsa daha mutlu olurum
Yılbaşı için Çam ağacı ve kırmızı file çorap
Lecce ya da Ohio’da yaşıyorsun?
Ooo günde altınları götürmüştür güzelim maşallah tutumlu kızımıza
Avuç içi kadar mutluluk yeter ister altın olsun ister kalp
avuçladığın şeye bağlı aslında
Bayram şekeri
sevdiklerim yanımda olsun en büyük mutlulugumdur
iyi seneler diliyorum her şey gönlünüzce olsun inşallah
@Ayşenur_beauty Canım benim çok teşekkür ederim çok naziksin 🙏🥰 hepimiz için sağlık huzur mutluluk bereket dolu bir yıl olsun inşallah 🙏🥰❤️
🙏 bippp inşallah hepimiz icin🌺💐❤️🤲🤲🤲
İçten gelen tebessüm.
çantalara takılan mini oyuncaklar mbnsnsn
görsel geliyor tabiki
Avuçlanan bir şey mi yani 😂
Sen geliyorsun mutluluğun tek anlamı💕💕💕
Avucumla kudurmuş bir mutluluk diyarı.🙂
Fotoğraftaki gibi desem yalan olmaz 😂
Cikolata 🥰 veya Pasta ola bilir Şu an
Şu görsel geliyor 😂😂
Uyku geldi şu an
Avucuyla avucumu tutan bir dost eli geliyor 💅🏻
Sorunsuz bir gün
Altınlar Zümrütler yakutlar
Avuctaki altınlar maddi olarak mutluluk verir.
Geliyor bişeyler efendim..
Sana bir avuç altın geliyor herhalde
Bşr avuç mutluluk geliyor.
Sen sen yıne sen
Yorum kaldırılmaz umarım. Göğüs geliyor aklıma
yalnız kaldığım zamanlar benim çok eğerli
Bir avuç altın
Tam da bu 😂
Çikolata
Çikolata
Para
Görsel tabikiii😂😂