Ben arkadaşlarımı yemeğe davet edicem, biraz onunla meşgul olucam. Aramızın limoni olduğu bir arkadaşım var, onu davet etme konusunda kararsızım🤔 Hangi gün davet edicem ona da tam karar veremedim🤔
Benim için hafta içi hafta sonu herhangi bir fark ayrımı söz konusu değil hafta içi de evde oluyorum hafta sonu da evde oluyorum özel bir planım yok yorganın altına yattım yorum yazıyorum birazdan dizi izlerim giderim mutfakta kahve içerim evde ne yapılıyorsa onu yaparım.
Gündüz yatış akşam yine çalışma var benim. Vallahi yemek olayları genelde hafta sonu yol oluyor cumartesi pazar. Hafta içi çalıştığın için zor oluyor. Hem hazırlaması hem bunun bulaşığı falan daha sonra sıkıntı olacağı için hafta sonu en iyisi. Limoni olduğun arkadaşın için ise sen davet edersin o gelmesi kendi kararı. Sen önden teklifini yapmışsın olursun en azından. Yani bir nevi senden günah gitmiş olur. Gerisini kendi bilir. Hem aradaki buzların erimesi için de ikinize de bir adım olur.
Benim için değişik bir pazar günü oluyor Aslında bu değişiklik hoşuma da gitmedi değil sadece bir tık yorucu olacağını hissediyorum Onun dışında yeni yerler görmek daha önce hiç gitmediğim bir şehrin kültürünü az da olsa görebilmek anlayabilmek güzel olacak Tabii akşam şehrime dönmek zorundayım külkedisi misali yarın tam gaz haftaya başlayacağım
Ne yapalım pazar da olsa abimler rahat bırakmadıkları için evde geçiremiyorum bu vakti. Bu yüzden dışarı çıkarım. Hava uygun olsa yürüyüşe felan giderdim de bu soğukta anca arkadaşlarla bir yerlere gidip sohbet muhabbet istişare ediyoruz.
Her hafta sonu olur bu. Arkadaşlığın kardeşliğin önemini iyi biliyoruz. Bizlerde ki bağ arkadaşlıktan öte kardeşlik bağıdır. Hatta bi kardeşimizin dağ evi var nakit ve vakit durumu oldukça onların oraya dağ evine gider mangal yapar oralar da dağ havası alır gezer sonra gelir eve sobayı yakar muhabbet ederiz. Genelde çok sık olmasa da yaparız