Dün evimle ilgili küçük bir değişiklik yaptım, sanki farklı bir yerde yaşıyormuşum gibi hissediyorum. Arada bu tarz değişiklikler yapmak çok hoşuma gidiyor Fotoğraf çok şirin 😅😂❤️
Farklılıklar beni her zaman cezbetmiştir. İnsanların yaşam tarzları, kültürleri ve düşünce yapıları bana ilham verir. Yeni bir bakış açısı kazanmak, kendimi geliştirmek ve dünyaya daha geniş bir perspektiften bakmak için farklılıklara açık olurum. Örneğin, bir arkadaşımın alışılmadık hobisi sayesinde ben de yeni bir uğraş edinmiştim.
Ben bu farklılıklardan nefret ediyorum. Farkliliklar mümkün olduğu kadar az ve hissettirmeyecek şekilde olmalı benim için. Dediğin o başka bir yermiş hissi beni çok rahatsız ediyor. Yerimi yadırgıyorum. her şey yerli yerinde olmalı. Aksi takdirde alışmak uzun ve zorlu oluyor. Çok nadir zamanlarda birşeyleri değiştirme isteği oluyor bende de ama nadir.
Evet aynen öyle. Evde iki tane eşyanın yeri değişti mi çok farklı görünüyor göz alışana kadar. Hatta kapıdan içeri girdiğinde giriş değişmişse farklı bir eve gelmişsin gibi bile oluyor.
Bir şeyin sadece farklı oluşu beni cezbetmez.. Kıyaslarından pozitif anlamda anlamda farklı olması lazım.. Tabii ki bu farkın da bende bir etkisi olmalı dikkatimi çekmesi için..