Kişilik & Karakter Yeni tanıştığınız kişinin takip ettiklerine bakar mısın? kıvırcıkk777 Takip Et Master Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Takip edilenler cvdir derler ya 😂Cok kız var ise munkunati yok Yeni tanıştığınız kişinin takip ettiklerine bakar mısın? Cevapla Takip Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. bakmıyorum hayır 0 0 Yorumla
KptMehmet78 Takip Et Xper 6 Yaş: 48 , eic 100% 1 yıl Ben once kisiye bakarim, kimi takip ettigi yani sosyal medyayi cok fazla dikkate almam ilk etapta 0 1 Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Önemli Yorumla
kutsalornitorenk Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl İvit, 5 takipçisi vardır 338747383939293 kişiyi takip ediyosa takip talebini kabul bile etmem djdjsjs 0 0 Yorumla
hislipencere Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 492 cevap paylaştı. evet tabi kibi de keşfetini görmek lazım 0 5 Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Kesinikle çok kız takip ediyor ve beğeniyor ise sıkıntılı Yorumla hislipencere 1 yıl :D :D Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Noldu gıı Yorumla hislipencere 1 yıl Bi an öylesi bir keşfet gözümün önüne geldi de Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Ay aman bırak gelmesin Yorumla
ModernKontes Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Tabi twdeki görüşlerine başka hesaplarını buluyorsam hepsine bakarımm 0 9 Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Bi ara 410 civarı takip ettigi kız vardı 😄bn sok Yorumla ModernKontes 1 yıl Harem kurmuş o Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Ahahaha olmaz diyosn yani Yorumla ModernKontes 1 yıl Hiç bir erkekten olmaz😂Ama bundan hiç olmaz az takipçisi olanda kırıştırıyor olabilir konuştuğu kızla takipleşmiyor da olabilir 🤔 Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl 😂😂işin komik yani 300ten fazla kızda onu takibe almış Yorumla ModernKontes 1 yıl Hepsiyle flörtleşiyormuş 😂 Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Kız öyle bir şey olabilir mi Yorumla ModernKontes 1 yıl Öyle bir tipin günde kaç kıza yazdığını bilemezsin ki 🙄 Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Desene yedeklerdeym😅 Yorumla
-Wiɴᴄʜᴇꜱᴛᴇʀ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Arkadaş olacağın biriyse niye seni ilgilendirir ki 0 2 Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Ne alaka Yorumla -Wiɴᴄʜᴇꜱᴛᴇʀ 1 yıl En son sevgilin vardı diye biliyorum Yorumla
chicaenamorado Takip Et Xper 6 Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl tabiki bakarım, bakalım bana göre miymiş 0 1 Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Değil mi kiz
Tanısan-seversin Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% 1 yıl Görüpte karar versek daha ıyı olmaz mı? 0 0 Yorumla
Ceyhunn26 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 95% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hayır bakmam 0 0 Yorumla
Pseudanor Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sayilir 🖤 0 0 Yorumla
matuskaaaa Takip Et Xper 3 Yaş: 25 1 yıl bakarim aldmşeödşw 0 5 Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Bi ara 410 civarı takip ettigi kız vardı 😄bn sok Yorumla matuskaaaa 1 yıl ayy uzaklaştırrr Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl O zaman millete sordum normal dediler beni suçlu buldular kız neresi normal bunun Yorumla matuskaaaa 1 yıl değil tabii ki ya o padisah sanmıs kendini cariyeleri var wşfşwlsğwş Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl 😂😂işin komik yani 300ten fazla kızda onu takibe almış Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
bakmıyorum hayır
Ben once kisiye bakarim, kimi takip ettigi yani sosyal medyayi cok fazla dikkate almam ilk etapta
Önemli
İvit, 5 takipçisi vardır 338747383939293 kişiyi takip ediyosa takip talebini kabul bile etmem djdjsjs
evet tabi ki
bi de keşfetini görmek lazım
Kesinikle çok kız takip ediyor ve beğeniyor ise sıkıntılı
:D :D
Noldu gıı
Bi an öylesi bir keşfet gözümün önüne geldi de
Ay aman bırak gelmesin
Tabi twdeki görüşlerine başka hesaplarını buluyorsam hepsine bakarımm
Bi ara 410 civarı takip ettigi kız vardı 😄bn sok
Harem kurmuş o
Ahahaha olmaz diyosn yani
Hiç bir erkekten olmaz😂Ama bundan hiç olmaz az takipçisi olanda kırıştırıyor olabilir konuştuğu kızla takipleşmiyor da olabilir 🤔
😂😂işin komik yani 300ten fazla kızda onu takibe almış
Hepsiyle flörtleşiyormuş 😂
Kız öyle bir şey olabilir mi
Öyle bir tipin günde kaç kıza yazdığını bilemezsin ki 🙄
Desene yedeklerdeym😅
Arkadaş olacağın biriyse niye seni ilgilendirir ki
Ne alaka
En son sevgilin vardı diye biliyorum
tabiki bakarım, bakalım bana göre miymiş
Değil mi kiz
Görüpte karar versek daha ıyı olmaz mı?
Hayır bakmam
Sayilir 🖤
bakarim aldmşeödşw
Bi ara 410 civarı takip ettigi kız vardı 😄bn sok
ayy uzaklaştırrr
O zaman millete sordum normal dediler beni suçlu buldular kız neresi normal bunun
değil tabii ki ya o padisah sanmıs kendini cariyeleri var wşfşwlsğwş
😂😂işin komik yani 300ten fazla kızda onu takibe almış