Kişilik & Karakter Deli dolu kadınları severmisiniz😊? _WhiteAngel_ Takip Et Bilge Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Biraz sohbet edelimm🙃 Deli dolu kadınları severmisiniz😊? Cevapla Sevgi Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı. ben severim tabi ki de evet deli dolu çılgın ve olgun kadın olmalı 0 0 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 1 yıl Ben mutluyum deli dolu kadın olmaktan severim kendimi sdfsdfdf🍎💎 1 0 Yorumla
Kim-Bilir-Belkidee Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Merhaba,Evet, deli dolu olmayanı sevmiyorum! 😅Deli dolu biraz da çocuksu olsa daha iyi olur! 😅 1 3 Yorumla Kim-Bilir-Belkidee 1 yıl Bende oğlak 😅17 Ocak 😅ama burçların önemi yok. Burçlar kişiye kişilik ve karakter kazandırmaz insanlık katmaz! 😅Burçlara bakarak hiçbir şey olmaz 😅 Yorumla _WhiteAngel_ 1 yıl Haha😃 Yorumla Kim-Bilir-Belkidee 1 yıl Soruma beklerim 😅 Yorumla
BozkırHukumdari Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Deli dolu kadınları seven biri olarak, enerjileri ve spontane tavırlarıyla hayatı daha eğlenceli hale getirdiklerini düşünüyorum. 0 0 Yorumla
Kaan-Bey Takip Et Xper 7 Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 417 cevap paylaştı. Sempatık hayat dolu oluyorlar çok daha ıyı. Nemrut asık suratlı olmasındansa sureklı gülsün gülümsesin 0 0 Yorumla
Ecrinnnnnnnnnn Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Ben deli olmayanida kendim gibi delirtirim , deli olmak iyidir bak cidden hiç bişi takmıyorum kafama Şapkadan baska jsjsjsjsusu 0 0 Yorumla
ıforyou_06 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Eğlenceli tipler severim hatta biraz da cüretkar olursa daha çekici geliyor, küçükken de böyleydim ben hep ısırma riski olan itleri beslerdim😀 0 0 Yorumla
AlininAnnesi72 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Ben bayılırım yaa harbi kadın olur güldürür yaslanmazsin öyle insanların yanında 0 0 Yorumla
Uzaktaki_Anılar Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl neşeli espirili olur sohbeti hoş olur 1 0 Yorumla
hapsurdu Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 389 cevap paylaştı. Hem animesever hem deli dolu musun oha 1 0 Yorumla
amanbesorgıtsın55 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl kendım öyelyim. çok severim:) 1 1 Yorumla Kafkazlı95 1 yıl kadınmısın? Yorumla
RachelCori Takip Et Xper 4 Yaş: 25 1 yıl Yani evet. Mesela deli dolu olmak ne demek? Örnek? 0 1 Yorumla RachelCori 1 yıl Evet? Yorumla
Alpistee Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 85% 1 yıl Başımı ağrıtıyor 1 2 Yorumla _WhiteAngel_ 1 yıl Niye ya😊 Yorumla Alpistee 1 yıl Çok konuştukları için Yorumla
Kılıç44 Takip Et Xper 4 Yaş: 39 1 yıl Severim akrep burçları mesela 1 4 Yorumla _WhiteAngel_ 1 yıl Oğlagım Yorumla Kılıç44 1 yıl Senle işgilendigimi söylemedim Yorumla _WhiteAngel_ 1 yıl Hmm anladım Yorumla Kılıç44 1 yıl Anlamana sevindim amacım sen değildin Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 40,9b cevap paylaştı. Yerine göre sevilir 1 0 Yorumla
DOBRAVEGUVENİLİR Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 68% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ağzı bozuk değilse sıkıntı yok 0 0 Yorumla
kafkass31 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Deli değil de dolu olsun trip atmasın hiç 0 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Severim vallaÇok yok zaten 😊Sen öylemisin 0 0 Yorumla
Kamdu Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 722 cevap paylaştı. Dəli olması yeterli ben doldururum 0 0 Yorumla
Besiktas7834 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Enerjik olmayan kadın pardon kadın dedim 0 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. evet 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Beni bayar her dakika onunla uğraşamam 0 0 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. bayılırım 1 0 Yorumla
Ceyhunn26 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 95% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evet severim 0 0 Yorumla
Cinar344 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 315 cevap paylaştı. Severizz 0 0 Yorumla
alperdemir1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 596 cevap paylaştı. evet 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,8b cevap paylaştı. Severim 0 0 Yorumla
ÇölAslanıı Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 101% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 783 cevap paylaştı. Asıl onlar sevilir 0 0 Yorumla
OphelianinAsigi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 717 cevap paylaştı. Bayılıyorum 0 0 Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. severim 0 0 Yorumla
meinschicksal Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Olabilir 0 0 Yorumla
magnumelegant Takip Et Master Yaş: 40 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 968 cevap paylaştı. Yerıne göre 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
ben severim tabi ki de evet deli dolu çılgın ve olgun kadın olmalı
Ben mutluyum deli dolu kadın olmaktan severim kendimi sdfsdfdf🍎💎
Merhaba,
Evet, deli dolu olmayanı sevmiyorum! 😅
Deli dolu biraz da çocuksu olsa daha iyi olur! 😅
Bende oğlak 😅17 Ocak 😅ama burçların önemi yok. Burçlar kişiye kişilik ve karakter kazandırmaz insanlık katmaz! 😅
Burçlara bakarak hiçbir şey olmaz 😅
Haha😃
Soruma beklerim 😅
Deli dolu kadınları seven biri olarak, enerjileri ve spontane tavırlarıyla hayatı daha eğlenceli hale getirdiklerini düşünüyorum.
Sempatık hayat dolu oluyorlar çok daha ıyı. Nemrut asık suratlı olmasındansa sureklı gülsün gülümsesin
Ben deli olmayanida kendim gibi delirtirim , deli olmak iyidir bak cidden hiç bişi takmıyorum kafama
Şapkadan baska jsjsjsjsusu
Eğlenceli tipler severim hatta biraz da cüretkar olursa daha çekici geliyor, küçükken de böyleydim ben hep ısırma riski olan itleri beslerdim😀
Ben bayılırım yaa harbi kadın olur güldürür yaslanmazsin öyle insanların yanında
neşeli espirili olur sohbeti hoş olur
Hem animesever hem deli dolu musun oha
kendım öyelyim. çok severim:)
kadınmısın?
Yani evet. Mesela deli dolu olmak ne demek? Örnek?
Evet?
Başımı ağrıtıyor
Niye ya😊
Çok konuştukları için
Severim akrep burçları mesela
Oğlagım
Senle işgilendigimi söylemedim
Hmm anladım
Anlamana sevindim amacım sen değildin
Yerine göre sevilir
Çok sınırları aşmıyorsa belki
Yerine göre bir delilikse severim