Kişilik & Karakter En son kimden ne hediye aldınız? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor Kalpli kurabiyeler geldii♥️ sanırım 2024 son bombasını patlatıcak😄 En son kimden ne hediye aldınız? Cevapla Hediye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı. kimseden hediye almadım 0 0 Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. Dün öğrencim öğretmenim seni çok seviyorum deyip bana kolye aldığını söyledi. Bende onu bileğime dolayıp bileklik yaptım, çok mutlu oldu yavrum 🥰❤️ 0 0 Yorumla
Gardenyas Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl İş yerinde aldım hediyelerimi sağolsunlar insan mutlu oluyor düşünülmek güzel ve onur verici.. 0 0 Yorumla
busegmss Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Kendimden bir hediye aldım 🤪 1 0 Yorumla
คlקђคשเllє Takip Et Xper 3 Yaş: 38 1 yıl Sensiz asla yazılı mıknatıslı 🧲 sanırım süs bişeysi almıştım kuyıda bir yerlerde Şu an ... 0 0 Yorumla
EZMİRZA4004 Takip Et Xper 2 Yaş: 33 1 yıl Amcaoğlu para atmıştı ibanıma hediye kabul etmiştim borç olsa da 0 0 Yorumla
Алеся_Хира Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Bugün, doğum günü hediyelerim gönderilmiş. 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,3b cevap paylaştı. Dün arkadaşımdan birkaç tane takı aldım 0 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı. Hayatımda hiç hediye almadım 0 0 Yorumla
Haappypplace Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 385 cevap paylaştı. Annemden 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Annemden almıştımmm 0 0 Yorumla
ÇölAslanıı Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 101% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 783 cevap paylaştı. Jelibon aldım😍🥰 0 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı. Arkadaşımdan 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
kimseden hediye almadım
Dün öğrencim öğretmenim seni çok seviyorum deyip bana kolye aldığını söyledi. Bende onu bileğime dolayıp bileklik yaptım, çok mutlu oldu yavrum 🥰❤️
İş yerinde aldım hediyelerimi sağolsunlar insan mutlu oluyor düşünülmek güzel ve onur verici..
Kendimden bir hediye aldım 🤪
Sensiz asla yazılı mıknatıslı 🧲 sanırım süs bişeysi almıştım kuyıda bir yerlerde Şu an ...
Amcaoğlu para atmıştı ibanıma hediye kabul etmiştim borç olsa da
Bugün, doğum günü hediyelerim gönderilmiş.
Annemden kolye aldım
Kimseden hediye almadım
Yeğenime ps5 hediye ettim.
Almadım kimseden :/
Kendime kolye aldım 😏
Dün arkadaşımdan birkaç tane takı aldım
Hayatımda hiç hediye almadım
Annemden
Annemden almıştımmm
Jelibon aldım😍🥰
Hiç kimse bana hediye almadı ki
hiç almadim