Senin de detay kısmında yazdığın gibi erkekler kadınlardan günümüzde daha merhametli ne yalan söylemek gerekirse, kadınlar sadece erkekleri çıkarları uğruna yaklaşıyor maddi çıkarlar manevi çıkarlar yani kadın da vicdan diye bir şey olduğunu düşünmüyorum. Bir kadın sadece kendi evladına vicdanlı olabilir bazen ona bile vicdanlı olmuyor ama onun dışındaki insanı çıkarı doğrultusunda ya da mahkum olduğu doğrultusunda vicdanlı olur.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Kb gerçeği inkar edemem erkekler merhametlidir kadınların için de her zaman gizli bir merhametsizlik yatar bir kadının iç dünyasını ne yaşadığını yaşatmak istediğini bilmek hiç Zor değil dir
Cinsiyete göre asla yorum yapmam, neye göre kime göre fakat kendi açımdan, genelde kadınların daha merhametli olduğunu gördüm ve kesinlikle, cinsiyetle alakası olduğunu da düşünmüyorum.
Cins özelliği değil bebekleri ateşe attan kadın mı dersin Bir yaşını doldurmamış çocuğu tecavüz eden erkek mi dersin her türlü tatlım yetişiyor bu topraklarda...
Kadınlar tur bindirir bizim hanzolara.. Hiç kusura bakmayın beyler.. Dışarda hangi cana su koyan yemek koyan kişi görsem kadın hep.. Hayvana merhamet etmeyen ınsana hic etmez.