Kendini sevmeme sebebin ne?

Benimkisi
Her şeyin sahibi olmama rağmen daha fazlası için bir level üste çıkmaya çalışan içimdeki aptal..

Doymayan ve tepedeyken daha tepeye çıkmak için uğraşan.

Benim kendimi sevmeme nedenim her şeyi oluruna bırakmadan hükmetme ve zaptetme halim. Her şeye hakim olurum sanan ahmaklığım. Sanki yüz kolum varmışçasına her yere hükmetmem.

Hiçkimseyi sevmeden herkese aşık olmam ama gerçekte tek bir kişiyi sevsem de içten içe erkeklerden nefret edip onlara da hükmetmem. En sert erkeğe bile boyun eğdirmiş olmam yine aslında kendimde sevmediğim özelliğim. Ama bastıramadığım da..

Kendimi sevmiyorum çünkü hislerim o kadar güçlü ki kardeşimin sahtekarlığını, kötülüğünü görebiliyorum keşke görmeseydim. Sevmiyorum kendimi çünkü annem bile oyuncu samimiyetten uzak. Pek çok sözü, sahte… Sevmiyorum gerçeği görüşümü…

Para için takla atan herkesi tek tek görüyorum. İğrenmek şöyle dursun suratlarına kusasım geliyor.. kusmak istediğim için insanların suratına yine kendimi sevmiyorum.

Erkekleri aldattım…

O kadar haketmişlerdi ki. Film gibi hakedişlerini çeksem insanlar beni ayakta alkışlayarak iyi ki aldatmışsın derlerdi. Ama yine de bu aşağılık erkekleri aldattığım için kendimi sevmiyorum… Kadına kadın gibi davranmaktan uzaklaşan herkesi aldatırım ben çünkü asla borç bırakmam. Borcumu ödeyişimi sevmiyorum..

İçimde öldürdüklerim oldu. Bu yüzden de kendimi sevmiyorum.

Ruh okuyorum… izinsiz ruhunuza girdiğim için yine kendimden hoşlanmadım…

Benimki bu kadar.

Peki ya siz? Siz neden sevmiyorsunuz kendinizi?

Ha pardon siz genelde mükemmelsiniz..
Güncellemeler
1 yıl
Süper bir soru sordun 💃 Şimdi sorunu daha çok üye görecek, hemen gelen cevaplarla yorumlaş! 💖