Ben 23 yaşında bir insanım. Hatta 15 ocakta 24 olacağım. Liseden bu yana 14 yaşından 23 yaşıma kadar yatalak felçli anneme baktım. Bu yaz annem vefat etti. Babam zaten koronadan vefat etmişti. Liseyi bitirdim ama erkek kardeşlerimin eşleri annemi istemedikleri için anneme vefat edene kadar ben baktım. Geçen sene üniversiteye başladım. İnsanların içine karışmaya, kendimi ifade etmekte, tek başıma kendimle vakit geçirmekte zorlanıyorum. Sevgiliyi geçtim hiç arkadaşım yok. Psikologa gittim. Bana uzun süre yalnız kaldığın için depresyon geçirmişsin özgüven eksikliği yaşıyorsun üzerine git dedi. Okula başlaman güzel olmuş dedi. Bende yurttan çıkıp derslerime girdikten sonra öğlen bir alışveriş merkezine gittim. Gitmeden önce durakta beklerken bir sürücü hızla önümden geçerek arabasıyla üzerime su sıçrattı her tarafım battı çok öfkelendim ama elimden bir şey gelmedi üzerimi mendille silip yoluma devam ettim. Dolmuşa bindim dolmuş çok doluydu şoföre 100 lira uzattım para üstü beklerken Bana sadece 10 lira geri verdi ve paramın üzerine yattı 20 lira verdin yüz vermedin dedi kendini haklı çıkartıp bana bağırdı herkesin içerisinde. O an herkes susup bana baktı bir şey diyemedim. Alışveriş merkezinde indim bir döner yedim sonra bir yerde oturup bir cheesecake ve Türk kahvesi içtim önüme bayat kek koydular yerken anladım ama değiştirin demeye çekindim parayı ödemeye kalkarken bana kekin nasıl olduğunu söyledi altan altan siritip bende iyiydi demek zorunda hissettim. Kendimi kötü hissedip bir kat daha aşağı inip bir kaç ihtiyaç alacaktım migrostan önce bir araba almak istedim çekiyorum çekiyorum araba çıkmıyor sonra görevlilerden biri değil de bir müşteri gelip bana yardımcı olmaya çalıştı alışveriş arabasını bana verdi karısı gelip suratıma bakıp bana bağırdı utanmıyor musun evli adamdan yardım istemeye kocası kes sesini ne saçmalıyorsun dedi çekiştirip gittiler ama ben yardım istememiştim halbuki. Çıkıp geldim yurda kendimi çok yalnız hissediyorum. Ekstra bugün hissettim.
Güncellemeler
1 yıl
Çok kötü bir gün geçirdim. Yetişkin olmak çok zor. Bu dünyaya sığamıyorum her şey çok zor geliyor. Ben ne yapacağım. Cazgır olmayı beceremiyorum. İyi bir insan olmak istiyorum ama insanlar izin vermiyor.😢 Kimsem yok. Yapayalnızım.
Güncellemeler
1 yıl
Teşekkür ederim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar