Kadınlar acıyla yaşar acıyla var olur diye düşünüyorum.
Kendisini sevmeyeni sever, 9 ay çocuk taşır evin bütün yükünü alır ama zaten acıya karşı duyarlıdır.
Kadınlar acıyla yaşar acıyla var olur diye düşünüyorum.
Kendisini sevmeyeni sever, 9 ay çocuk taşır evin bütün yükünü alır ama zaten acıya karşı duyarlıdır.
Kaos hüzün saçmalık seviyor... Onu gerçekten seven dengesiz oluşunu bile kabul eden bir ömür yanında olmak isteyen erkekle gönül eğlendirir iti kopugu tartışmada kalbini kıracak iyi bu dediği erkeği sever
Ömür boyu yanında olma, kullsn at
Sanırım doğru. Sürekli yük altında kalıp toplumun çoğunluğu tarafından eziklenenler hep kadınlar. Bazen hemcinslerimiz bile ezikliyor kadınları. Bilemiyorum çok hassas konular bunlar. O kadar acıya katlanıp daha üstüne de acı çektiriyoruz kendimize.
Doğru. Şiddet seviyor her kadın
Artık zamanla ihtiyaç haline geliyor olabilir. Psikolojik olarak tam araştırmadım bu konuyu. Bu gün de araştıracak konu çıktı yubbii
Ben de ablama tokat attım. Tokat atmam bile tavırlarını değiştirdi. Kadına şiddet aslında toplumda istenen bir şey, kadınin özgüveni şiddetle yükseliyor
Tokat onur kırıcı bir şey sayılır abartıya girer. Ama doğru çoğunluk şiddete göz yumuyor abartı olmadığı sürece. Ben mesela el şakasını bile kaldıramam olay çıkartırım. O durumdakiler nasıl sabrediyor şaşırtıcı
Kadının onurunu kırmak lazım ki ilişki olsun
Benim onurumu kıranın yüzüne tükürür bacaklarını kırarım. Kadından kadına değişir bu durum. Ayrıca toplum dayatmasından dolayı bu haldeler diye düşünüyorum. Alışılmışın dışına çıkmak yasak gibi hissettiriyordur.
Kadınlar tam tersi davranır her zaman
Cevap
2Cevap
hayır doğru değil tabi ki de
Mlsf öyle
Doğru bir tespit
degill
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?