Güncellemeler
1 yıl
20 yaşındayım bırakın sevgiliyi, flörtü normal anlamda bir kız arkadaşım bile olmadı. Hep başkalarına özendim hiç kendimi yeterli bulmadım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlar ben kendimi erkek olarak görmüyorum. Hoşlandığım kıza açılmaktan bile acizim. Kendimi çok yetersiz görüyorum. Herkes beni saf, ve ezik birisi olarak görüyor. Boyum kısa (1.78 civarında), kilolu ve gözlüklüyüm. Yüzümün çirkin olduğunu düşünmüyorum ama vücudum çirkin olduğu için kimse ile iletişim kuramıyorum. Bırakın karşı cinsi hemcinslerimle bile kolay arkadaşlık kuramıyorum. Aslında eğitimli ve üst sınıf bir aileden geliyorum. Subay çocuğuyum, okuyan araştıran kültürlü bir üniversite öğrencisiyim. Ama çok asosyalim. Hep başkalarına özeniyorum. Yakışıklı bir kuzenim var ona özeniyorum. Kambur duruyorum, kızlarla konuşurken gözlerinin içine bakamıyorum, sesim her zaman kısık çıkar, çok sessiz ve sakinim, hakkımı aarayamıyorum, her zaman susmakla yetiniyorum. Bunları nasıl aşabilirim lütfen bana tavsiye verin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
spor yap bence kitap oku.
Teşekkür ederim tavsiyen için spora başladım zaten
Erkek olarak görmüyorsan yanlış cinsiyete sahipsin demekki cinsiyet degistir o zaman erkek olarak görmemek sıkıntı
Onu lafın gelişi söyledim. Normalde tabiki erkek olarak görüyorum yani trans birey veya lgbt üyesi değilim. Kadınlardan hoşlanan hatta dışardan maskülen görünen normal bir erkeğim
O zaman senin sorunun psikolojik kendine yüklenmeyi bırak biraz rahatlamaya calis kafaya takmayi bırak rahatlatici aktiviteler oneririm ozguven sorunu hissetmen sporla az ilgilenmen veya vücut eksikliklerinden de kaynaklı olabilir b12 falan vs. Bunlara dikkat et biseyin kalmaz
Tamamdır teşekkürler zaten spora başladım bu hafta
herşeyin farkındasın hafız niye önlem almıyorsun niye rahatsız olduğun konuların üzerine düşüp düzeltmeye-değiştirmeye çalışmıyorsun?
Ne yapabilirim ki emin ol düzeltmek için çabalıyorum
kiloluyum diyosun kilo verebilrsin mesela, kambur duruyorum diyosun spor yapabilirsin, insanlarla aynı ortamlarda bulunmaya özen gösterebilirsin. illa diğer insanların gittiği yerler değil de içinden gelene daha uygun yerler tercih edebilirsin. mesela kalemini unutup kalem isteyebilirsin sigara kullanıyorsan çakmak isteyebilirsin yalnız insanlarla bu şekilde muhabbet başlatabilirsin konuşabileceğim konu yok diyorsan da genel kültürünü genişletmek için çabalayabilirsin. yani bir sürü örnek var bu senin başına gelen bi olay değil senin seçtiğin bi olay. sen böyle olmak istediğin için böylesin şu anda. bişey yapmamak demek bu durumu göz göre göre yaşamak demek
Çok teşekkür ederim tavsiyen için
kitap oku ama sesli oku daha çok her gün 100 sayfa mutlaka oku. Inanilmaz degiseceksin konusmana bile etki edecek senin yaslarinda normal o geçici takma ilac kullan
Saçmalama istersen kendine gel
Neden
Bir tavsiye verir misin
Belli ki eğitimli birisin yazış şeklinden bell
Kendini eksik görmen çok yanlış kimse düzgün değil ki kusursuz değil ki ayrıca karşıda kiler sultanlar değil ya biraz kendine gel yaşın kaç bilmiyorum ama çok yanlış düşünüyorsun
20 yaşındayım. Daha eğitimli sayılmam. Üniversite okuyorum çünkü hala öğrenciyim. Ama kendimi geliştirmeyi düşünüyorum.
Başkaları beni eksik gördüğü için ben de kendimi eksik görüyorum maalesef
Daha küçükmüşsün seni kimse eksik göremez onu sen veriyorsun onlara az kendine gel