Psikoloji kitaplarına bakarsak mesela birine lakap takmak (s. lak manyak) gibi bu tarz şeyler o kişinin özünde kötü niyetli olduğunu yazıyor.
İyi veya kötü her eleştiri aslında birer manipülasyondur yazıyor. Mesela birine disinde maydonoz var demek, sismanliyorsun kilo ver demek bile aslında bir manipülasyon olduğu yazıyor.
Onun dışında zaten dövmeli, erkek arkadaşı olan, Instagram'da sürekli fotoğraf atan kadinlardan uzak durmamız gerekiyor.
Bu mantığa göre iyi kadın diye bir şey sadece hayalidir diyebilir miyiz? Yani kadınlar sadece belli süre vakit geçirecegimiz varlıklar.
Çünkü bizi de ikiye ayırıyor her kadın: bununla evlenmeden önce biraz sevişirim, bununla da 30 a doğru evlenirim diyerek bizi ayırıyorlar. Amaç evlenip çocuk yapmak veya o erkekle eğlenmek sanırım kadın için.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
hayali değildir.
Cok dert etme dostum benim
Kadınlar kötü abim, doğaları acımasız
Hayır işler öyle gitmiyor
Kadın evlense bile aslında kocasını sevmiyor gibi. Bütün evli kadınlar öyle, başkalarıyla da flört ediyor, kadının doğasında sanki aşk ve bağlılık yok
Bütün evli kadınlar değil herkesi aynı kefeye koymayınız. Aşk ta bağlılık ta biz de ama erkekler de erkek değilse mecburi formlar başka birini sevmemize engel değil. Kadının gözünde değerinizi yitirmeyin