1 yılBir aklı başında dediğin nedir anlamadım sence benim aklım başında olduğunu düşünüyor musun? Vallahi bir şey söyleyeyim mi Hani baba olmaya o kadar çok istiyorum ki yap Ben bazen var ya kadının dinini duygularını vücudunu kadınlığına dişiliğine o kadar hasretim ki bakıyorum ya benim de olsa bu diyorum ya benim de olsa hep beni de rahatlasam bir kere ya Ne olursun bir kere ben de rahatlasın ya ben de birlikte olsam bir kadınla bir kızla Ya ne bileyim sevişelim gezelim niye bana haram Bunlar ki diyorum bir kadınla birlikte olan niye bu kadar zor ki acaba ya bu kadar mı zor iki bacağın arasına girip rahatlama dudaklarını öpüp kulaklarını fısıldamak ya o kadar Allah'ını istiyorum ya benim de bir kere rahatlasın beni de bir kız arkadaşım olsa sevişecek sabaha kadar ya Yeter doydum desin ya bir kere de beni rahatlatayım ya bir kadının ki bacağının arasında o kadar güzel tarafları var ki ya doymak istiyorum Ne olur bir kız arkadaşım olsun ya iş yerinde var Hiçbiri beni anlamıyor okulda var anlamıyor dershanede var anlamıyor Hosta var anlamı yok Ben de erkeğim duygularımla Benim bir kız arkadaşım olsun istiyorum yani ya Bu da senin İşte al deseydin ya Yani bu kadar mı ya Bu kadar acı çektiğim Hasret indirmek için
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılSanal platform vardı çok aklı başında insan aramayı artık doğru bulmuyorum özellikle KızlarSoruyor gibi bir platformda aklı başında insan aramak ya da bu insana uğramak çok da kolay bir yaklaşım değil çünkü buradaki gün gerçekten ne olduğunu nasıl bir karaktere sahip olduğunu bilmek mümkün değil
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
1 yılVardır elbet. Mesela bu soruya yanıt veren insanların profillerine girerek verdikleri cevaplara bak eğer ki aklı başında biri arıyorsan elbet birini bulursun.
04 Yorumla
Soran1 yılAramıyorum, sadece merak etmiştim o kadar.
- 1 yıl
Vardır elbet birileri o zaman diyeyim
Soran1 yılOnlar bizi bulur o zaman kjfsdjf Aklı başında insan iyidir sonuçta.
- 1 yıl
Öyle öyle lazım yani bir yer de
Ben varım biraz can sıkıntısından birazda insanların burada daha gerçekçi konusabildikleri için burdayım
02 Yorumla
Soran1 yılTam tersine daha sahte değiller mi sence?
1 yılOlsa ne olacak? Sevgili mi olacaksın? Aklı naşında olanların kıymeti bilinmiyor bu devirde o yüzden olsa da boş ver.
01 Yorumla
Soran1 yılAklı başında olmak her zaman iyidir devirden devire değişmez ama belki insandan insana değişebilir. Karşına aklı başında seven çıkmamıştır bence. Ancak soruna dönersem hayır, sadece meraktan sormuştum.
1 yılZır denk geliyor arada ben öyleyim ama yok çıkmıyor yani
17 Yorumla- 1 yıl
@munkesirbiri teşekkür ederim beğeni için
- 1 yıl
Edebilirsin izin veriyorum
- 1 yıl
Yok etmicem
- 1 yıl
@münkesirbiri ben de çıktım bb
- 1 yıl
Bye
Soran1 yılBen de pek bulamıyorum ya aradığım zamanlar.
- 1 yıl
Günaydın
- Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı.
1 yılElbette, aklı başında olan insanlar var
Sadece biraz az sayıda.
08 Yorumla
Soran1 yılNiye öyle az onlar?
- 1 yıl
Çünkü aklı başında olmak, derin bir sorgulama, empati ve kendini tanıma gerektirir.
Çoğu insan, kolay olana yönelir, düşünmek, anlamaya çalışmak yorucudur.
Soran1 yılYani biz o zaman işimize öyle geldiği için deliriyoruz sanırım
- 1 yıl
Evet, belki de öyle.
Delilik bazen gerçeklerden kaçış, bazen hayatın yükünü hafifletme çabasıdır.
Ama kim bilir, belki de 'delilik' dediğimiz şey, dünyanın baskılarına karşı kendi savunma mekanizmamızdır.
Herkesin bir parça deliliğe ihtiyacı vardır, yoksa hayat fazla ağır olurdu.
Soran1 yılBazen yalnızlık da insanı delirtir, niye seviyorsun yalnızlığı peki sen?
- 1 yıl
Yalnızlık beni delirtmiyor, tam tersine kendimle baş başa kalıp içimi dinlememi sağlıyor.
Insanların gürültüsünden uzaklaşıp kendi dünyamı keşfetmeyi seviyorum.
Yalnızlık bana huzur, düşünme alanı ve özgürlük veriyor. Ama dozunda olursa tabii...
Fazlası elbette herkes gibi beni de yorabilir.
Soran1 yılSevindim öyleyse senin adına huzurlu gibisin.
- 1 yıl
Evet huzurlu gibiyim.. ))
Once yargılarlar sonra sonra yargizzi infaz yaparlar dusundikleri farkli cikar. 🤷♂️
01 Yorumla
Soran1 yılKim bunlar çıkaramadım ben?
1 yılBuradaki karakterim ile dışarıdaki çok farklı
01 Yorumla
Soran1 yılHadi kıyaslasana bir kereliğine iki kişiliğini de bizim için
Var da yine de onlar icin burada bulunmaya gerek var mi bilmiyorum
01 Yorumla
Soran1 yılOnlar için nerede bulunmalıyız ya da burada niçin bulunmalıyız öyleyse?
- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılVar ya tamamen. eksilmedi arada da olsa deng geliyor
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 405 cevap paylaştı. Var da ne işine yarayacak aklı başında biri şu anda?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKendi çizgimizde saygı sevgi içinde eli yüzü düzgün konuları cevaplıyoruz işte, kötü taraklarda bezimiz yok çok şükür.
05 Yorumla
Soran1 yılSen böylesin beki ama hiç baktın mı çevrene? Ne zaman ciddi ciddi bir şeyler sorsam pişman oluyorum sorduğuma.
Cevap sahibi1 yılÇevreme ne olmuş?
Soran1 yılKişisel olarak değil; sitedeki çevre, insanlar, geriye kalanlar, senin dışındakiler anlamında demek istemiştim ben.
Cevap sahibi1 yılSite genel olarak böyle zaten sorulara yardımcı cevaplar pek az çoğu ya asılsız cevaplar ya da konu cinsellik üzerine açılmadığı halde üyelerin çoğu gelip konuyu bel aşağısına çekmeyi başarabiliyor. Bu konuda haklısınız, genel olarkak insanlığın çivisi çıkmış diyebiliriz.
Soran1 yılSöylediklerinize bir şey ekleyemem, aynen bundan bahsediyorum ben de.
- Kişilik & Karakter konusunda 9,7b cevap paylaştı.
1 yılİllaki vardır
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı.
1 yılBir ben kaldım geride benimde başıma ağrıyor insanları dinleyince
00 Yorumla
1 yılBen genelde buraya başım sıkıştığında uğrarım mesela.
03 Yorumla
Soran1 yılAma buradakiler pek yardımcı olmaz ki genelde
- 1 yıl
Yok oluyor mantıklı konuşan çıkıyor ha
Soran1 yılE güzel o zaman ben ne zaman işim düşse sinir krizi geçiriyorum
1 yılOkadar akılsızla karşılasmis ki soruya bak KABSİAKSXHAİAKDNXN
00 Yorumla
1 yılKalmadı herkes deli..
130 Yorumla
Soran1 yılDeli olmak iyi ya yani mecaz olarak tabii.
- 1 yıl
Deli olmak iyi, kahrını çekmek değil.. çekebilir misin kahrımi
Soran1 yılDeli misin sen sence?
- 1 yıl
Zirdeliyim.. bu laf değil.. korkarsın beni tanıdıkça
Soran1 yılSeni kimse tanımıyor mu o zaman? Çünkü korkarlar sonra.
- 1 yıl
Korkuyorlar zaten.. bu yüzden dostum da düşmanım da yok
Soran1 yılPeki tıbbi açıdan mı sorunların var yoksa çok mu akıllısın da seni deli sanıyorlar?
- 1 yıl
Tıbbi bir şey yok..
Dahilik ile delilik arasında Araf ta sıkışıp kalmış biriyim hepsi bu
Soran1 yılPekiii eğer o kadar dahiysen seni ilerde kitaplarda falan görür müyüz dersin? Hayallerin büyük mü mesela? Yalnızlık sana koymuyorsa genelde iyi yerlere getirir çünkü. Ben yalnız kalmayı beceremiyorum zarifçe. Yalnızlıktan kaçmak için her şeyi yapıyorum buna hayatımı mahvetmek de dahil. O yüzden söylüyorum yalnız ve dahiysen başarılı olursun genelde.
- 1 yıl
Sen yalnız kalmamak için bende yalnız kalmak için hayatımı mahvediyorum..
Ünlü olmak şan ve şöhret sahibi olmaktan her zaman uzak kalırım.. hiçbir zaman tam bir ortama ait olmadım.. alıştığım zaman da bıraktım.. 10 taneye yakın hat değiştirdim..
Güçlü ve akıllı görünmekten kaçınırim.. sana kendimi ispat etmeme gerek yok aslında sadece 1 hafta yeterli olacaktır beni anlaman
Soran1 yılAma yalnız kalmayı kendin istiyor gibi anlatmadın bana, insanlar benden korkardı tanısalardı dedin. İnsanları korkutmamak senin elinde mi ki?
- 1 yıl
İnsanlar anlamadığı şeyden korkarlar..
Soran1 yılSeni anlamıyorlar o zaman. Anlatmayı denememiş olma ihtimalin var mı?
- 1 yıl
Anlatmaktan sıkılmış olma ihtimalim daha yüksektir inan bana..
Hz İsa ya ölüleri diriltmekten daha zoru nedir demişler, " Anlamayana anlatmak"demiş..
Soran1 yılDoğrudur, anlaşılmamak yoruyor insanı. Ama pekiii yalnızken mutlu musun sence?
- 1 yıl
☺️ seans ücreti istersen vermem haberin olsun.. beleş anlatıyorum bak..😉
Soran1 yılYok yok ne ücreti hdfjhfdsj
- 1 yıl
Beni anlamaya çalışma , çok izledim bu filmi, iyi geceler tatlı rüyalar
Soran1 yılZaten ben daha kendimi anlayamıyorum, haklısın. Sana da iyi geceler ve de tatlı rüyalar.
- 1 yıl
Ben seni anladım.. meraklı ve bilgiye aç birisin
Soran1 yılBen niye seni anlayamazdım peki sence? Bende eksik bir şeyler mi vardı? Ruh mesela ya da zeka?
- 1 yıl
Zeki birisin bunu anlamak zor değil.. ruh olarak hassas olduğundan emin ol ağır gelirim sana
Soran1 yılHayatın çok mu acıklı, tramvaların çok mu derin filmlerdeki gibi? Yoksa sadece ne olursam olayım sen olmadığım için mi bu tantana? Hiç tanımadığın hâlde senden kaynaklanan ağırlığım neden dert olsun sana?
- 1 yıl
Dertli değilim acıklı hayatı olmayan da yoktur
Toprak gibi ezildik ezildikce de sertleştik sadece küçük hanım hepsi bu
Soran1 yılSence sana ne iyi gelir o zaman? Anlaşılmaya mecalin yok zaten anlayan da yok o zaman ne istersin bu hayattan göçmeden önce bir ara güzel bir hayalde?
- 1 yıl
Savaşarak ölmek, yatağımda değil cenk meydanında
Soran1 yılAsker ol o zaman! Bir ara bir savaş çıkarsa hayalin muhtemelen gerçek olur.
- 1 yıl
☺️ savaşta bahçıvan olacağına, bahçe de savaşçı olarak bekleyen biriyim küçük hanım..
İyi geceler tatlı rüyalar 🌹
Yarın devam ederiz
Soran1 yılYarın belki olmam buralarda ama seni unutmayacağım. Bir gün anlatmak istersen yaz buraya kendini, bir dahaki uğrayışımda buraya da bakacağım. İyi geceler anlaşılmayan adam.
- 1 yıl
Anlatacağım şeyler hoşuna gitmeyecek, sen bilirsin..
- Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılYok buraya girerken aklımı bir kenara koyuyorum
122 Yorumla
Soran1 yılÖyle de çok sıkıcı olmuyor mu?
- 1 yıl
aksine çok keyifli sana da tavsiye ederim
Soran1 yılNapayım ben de buraya gerçeklik payı olmayan sorular mı atayım eğlence olsun diye?
- 1 yıl
Eğleneceksen yap ben mesela troll cevaplar vermekten keyif alıyorum
Soran1 yılBen tamamen sahte olmayı beceremiyorum galiba bundan eğlenmiyorum da ne zaman bir şey sorsam ya da bir cevap versem kendimden bir şeyler koyuyorum ister istemez bir gün birileri kim olduğumu bulacak diye de düşünüyorum sonra jdhfjds Ama işin şakası bir kenara böyle olduğunda insanlar bana saçma sapan cevaplar verince biraz hayal kırıklığına uğruyorum. O kadarcık bir mevzu benimkisi.
- 1 yıl
Çok ciddiye alıyorsun her şeyi sal kendini
Soran1 yılCiddiye almak kötü mü? Böyle kalsam olmaz mı?
- 1 yıl
Memnunsan kal beni sıkıyor sürekli ciddi olmak
Soran1 yılE bunu düşüneyim o zaman belki değişmeye karar veririm kim bilir ama tabii çok da umrunda olmaz herhalde senin benimkisi de laf olsun işte.
- 1 yıl
Tanırsam olabilir
Soran1 yılTanıdığın herkesi umursuyorsan başın çok ağrıyor olmalı
- 1 yıl
Dikkat ettiysen olabilir dedim
- 1 yıl
Olur demedim
Soran1 yılAh, evet haklısın. Nasıl kaçtı gözümden? Olabiliri olur yapan özellikler nedir bir insanda senin için?
- 1 yıl
Güven denge samimiyet eğlence ve gözüme hoş gelmesi
Soran1 yılBuluyor musun peki bu aradıklarını yanındakilerde?
- 1 yıl
Hayır
Soran1 yılBulacak mısın bir gün yoksa kabul mü ettin yenilgi?
- 1 yıl
Son nefese kadar oyun devam ediyor
Soran1 yılİyi söyledin işte onu! Kolay gelsin o zaman şimdiden.
- 1 yıl
Teşekkürler sana da
Soran1 yılBen de teşekkür ediyorum öyleyse
Aklı olanlar buraya uğramaz işleri vardır
07 Yorumla
Soran1 yılAh be haklısın gerçekten de
Soran1 yılBiz niye buradayız peki?
Soran1 yılPeki hiç buradan kurtulmak istemedin mi sen mesela?
Soran1 yılA evet bir an için yaşına bakmamıştım muhtemelen sen hayatta yapmak istediğin çoğu şeyi yapmışsındır şimdiye kadar ne bileyim gençlerin derdi okuyup meslek sahibi falan olmak onlar senin için bir dert değildir yüksek ihtimalle ne demek istediğini anladım. Haklısın gençler olarak burada geçirdiğimiz vakitler çöp gibi bir şey yazık oluyor bize aslında hepimize. Ama işte ben mesela buradayım. Sebebini bilmiyorum. Aslında burada olmak değil ben burada olmasaydım başka bir yerde olurdum yani burada olduğum için çalışmıyor değilim sadece çalışmıyorum o nedenle buradayım. Ancak neden çalışmadığımı bilmiyorum. Sadece epey bir süredir yapmıyorum o kadar. Yazık oldu bana, oluyor hatta olacak.
- Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı.
1 yılPlaket mi vereceksin
01 Yorumla
Soran1 yılTçı vermeyeceğim
- Kişilik & Karakter konusunda 317 cevap paylaştı.
1 yılNe aradığına bağlı
013 Yorumla
Soran1 yılRuh
- 1 yıl
Ruh zaten insanın kendisidir sen bedeni insan mı sanırsın ona can veren ruhtur ruhsuz insan olmaz
Soran1 yılRuh var ruh var ama değil mi?
- 1 yıl
Var tabiki ruh ruhsuz insan derler bazıları zalim olur gurursuz olur karaktersiz olur ona ruhsuz derler ama insan olan vicdanı olan Allah korkusu olan insan kimseye zarar vermez
Soran1 yılRuhun iyilik kötülüğü değil de inceliği benim bahsettiğim aslında.
- 1 yıl
İnce ruhlu insan mütavazi olur samimi olur cömert olur kibar olur sahiplenen çok olur güven verir kollar korur öyle insan var mı yokmu diye eleştirmem ben kendimden sorumluyum bana yapılmasını istemediğimi de kimseye yapmam sen kırılma diye sana bulaşmam
Soran1 yılHaklısın tabii ki. Ama ben ince bir ruh arıyorum genel olarak bu hayatta ve pek bulamıyorum. Buradan böyle bir beklentim yok elbette olsa gülünç olurdu zaten. İnce bir ruhla aklı başındalık pek bağlantılı değil, zaten aklı başında biri var mı diye de aradığımdan değil merakımdan sordum.
- 1 yıl
Elbetde var olmaz olur mu birini anlamak için vakit harcaman lazım tanımaya çalışman lazım zaten insan kendisini en kısa sürede ne ise ele verir
Soran1 yılKısa süre mi? Yıllar almaz mı bir insanı tanımak. İlk başta hep en iyi hâlimizdeki gibi davranırız sonra zamanla kendimiz gibi oluruz bu yaptığımız şey doğru olmasa da süreç hep böyle olur. O nedenle kısa sürede ele vermeyiz kim olduğumuzu.
- 1 yıl
İnsan her zaman değişkendir ama karakter bozulmaz yetiştiği tarzı da önemli ben çok insan tanıdım çoğu da kendini çok kısa zamanda ele verdi kötülük çok çabuk öne çıkar bunu sakın unutma ben kötü ruhlu insanları her zaman anladım 10 defa dolandırmaya çalıştılar ama elde edemediler insan uyanık olacak arkadaşını ahbabını seçecek sevgili de aynı şekilde ne olursa olsun benim korkum yok
Soran1 yılİyi birisiyle kötü bir ilişkin varsa orada olay nedir peki? Hani kötüyü anlayacak kadar uyanığız ve karşımızdaki de anladık ki iyi birisi ama onunla berbat bir ilişkimiz var kötü biz miyizdir mesela? Hem bir soru daha madem bu kadar iddialısın sence beeen kötü birisi miyim?
- 1 yıl
Biri senden bişeyler istiyorda elde edemiyorsa bu ona göre seni kötü değil de inatçı işte uyumsuz korkuyor falan yapar
İstekler menfaat üzere tek taraflı olmaya çalışırsa bu bencillik olur bencillik de iyi niyet değil kendini düşünmektir - 1 yıl
Sevgi emekle oluşur ilgiyle büyür sabırla devam eder anlaşıyla sürdürülür her hali Her anı Her zamanı yoksa öyle savrulur gider bu gün insanlar bir birine karşı sabırsız ve bencil
- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılEvet kaldı. Ama samanlıkta iğne.
014 Yorumla
Soran1 yılMıknatıs lazım o zaman değil mi?
- 1 yıl
Evet kesinlikle
Soran1 yılNereden bulacağız şimdi gecenin bu saatinde mıknatısı? Kaldık sanırım yine deliliğe, hım?
- 1 yıl
Delilerin arasında sırıtmamak için öyle yapmak gerekiyor.
Soran1 yılMesela sırıtsak nolur ki? Belki güldürürüz hayatı.
- 1 yıl
Bu hayat en ufak bir gülümsemeyi bile kendine çok görecek kadar ciddi
Soran1 yılBelki kimse sevmediği içindir bu ciddiyeti.
- 1 yıl
Gülmek gardını indirmektir. Gardını indirme. Darbelere her an hazırlıklı ol
Soran1 yılGülmeyi çok severim yine de ben ama bir konuda yanılıyorsun bence: Dışarıya gülümsemek yıkılmadığını göstermek için kullanılmaz mı çoğunlukla? Herkes güçlü olduğunu ispat etmek için kocaman kocaman gülmüyor mu kimi karelerde?
- 1 yıl
Ama insan en çok gülerken zayıflık gösterir. Dışarı karşı durmaktan ziyade gerçekte nasıl durduğun önemlidir.
Soran1 yılEğer gülmek bile zayıflıksa ağlamayı nereye koyuyoruz bu sınıflandırmada? Ayrıca ne olursa olsun ben yine de gülerim, gülmek en sevdiğim şey benim bu hayatta. Immm aslında bazen ağlamayı da çok severim. Hatta ağlamak için şarkı dinler, sırf ağlatsın diye diziler izlerim. Zayıf mıyım ben? Öyleyim belki de. Zayıf olursam anlarlar diye düşündüm belki belki de sadece zayıflardan olmak istedim. Zayıf olmaktan niye böyle kaçar ki insanlar? Hem insanlar gülerken çok güzeldirler. Gülmeyi kendine yasak etmek nasıl bir zulüm öyle?
- 1 yıl
Herkes tercihinde özgürdür. Ama güçlü görünmezsen insanların darbelerine maruz kalıyorsun. Sonra Bi bakmışsın yerdesin
Soran1 yılİnsanlar itecek kadar bile umursamıyorlardır bence zayıf birisini. Düşmanlık da bir mesai ister. Herkesin zamanı o kadar o kadar o kadar kıymetli ki anlatamam. O yüzden zayıf kişi bence kendisini atar yerlere sırf ilgilensinler diye.
- 1 yıl
Bu da bir bakış açısı.
1 yılKalan aklımızı da burada kaybediyoruz
01 Yorumla
Soran1 yılBu doğru oldu galiba. Keşke burası daha güzel bir yer olsaydı.
Yok maalesef elimizde kalmadı efenim
014 Yorumla
Soran1 yılHiç mi yok dkjfdhfj
Soran1 yılBulmak lazım ama ya jfsfhskjfhjss
Soran1 yılAramıyorum ki zaten ben merak etmiştim sadece öyle o kadar ama sen yok deyince hiç mi yok diye sorasım geldi çünkü çok saçma bir şey öyle sormak yoksa yoktur hiç mi diye sorulmaz ki kshjfhdj
Soran1 yılYok ya ben bilerek sormuştum djdhffhsd ama alınıp ağlayacağımı düşünmen de çok iyi kızlar olarak böyle görünüyoruz sanırım ama komik geldi dhfjfhjd Bu sitede beni gerçekten üzen insanlar oluyor bazen ters ters konuşuyorlar keyifleri öyle istediği için sen en azından içinde tutuyormuşsun bu seni naziklik ölçütünde yukarı çıkardı bence dhfjhfjshdf Bu arada büyük random atan insanlar genç geliyor bana sen gerçekten 27 yaşında mısın?
Soran1 yılEvet 21 de makul gençsin djshfjdhdfj Ayrıca üzenlerim hakkında söylediklerin için teşekkür ettim efendim dkfjfhjs
Soran1 yılKafan iyi bu arada yani mecazen, gerçekten eğlendim sağ ol cevap attığın için
Soran1 yılSağ ol, sana da keyifli vakitler diliyorum aynı şekilde
- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılOlsa nolcak değerini bilcenmi aq
06 Yorumla
Soran1 yılMesele değer meselesi değil ki, mesele ruh inceliği. Sen ruhunda incelik olmayanı sevdikten sonra ne diye değerimi bilmediler diyorsun ki?
- 1 yıl
Yaw sus boş yapma
Soran1 yılNiye bu sitede hep böyle oluyor ya? Neyse rahatsızlık verdik akşam akşam, kusurumuza bakma.
- 1 yıl
Bidaha olmasın
Soran1 yılE tamam.
- 1 yıl
Ben düzgun biriyim şaka yapmıştım ciddi sorun varsa sor buralardayim iyi geceler herkese
Bir elin parmaklarını geçmez
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Elbette var eminim sayısı azdır
00 Yorumla
1 yılBen varım diyecem de yalan olur 😂
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Tektükte olsa aklı başında bazı insanlar var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİzafi bir kavram
01 Yorumla
Soran1 yılNe yazık ki.
1 yılZannetmiyorum, yoktur
11 Yorumla
Soran1 yılHaklı olabilirsin, belki de yoktur.
1 yılBen.
12 Yorumla
Soran1 yılE tabii melekleri korumak ciddi iş aklının başında olma sebebini anlayabiliyorum. Peki, kim bu melekler tanıyor muyuz?
- 1 yıl
Tanımıyorsundur büyük ihtimalle onları
yok aw
050 Yorumla
Soran1 yılÇok mu agresifsin sanki (şüpheli)
Soran1 yılKim kızdırdı seni bu kadar anlatmak ister misin?
Soran1 yılNiyetim neymiş peki benim?
Soran1 yılBenim problemim çok ya mesela en görünüründen üç dört saattir buradayım al sana problem hayatım yok benim
Soran1 yılDoğru olabilir geçmişte çok aramıştım ama hep saçma sapan cevaplarla uğraşmam gerekmişti gereksiz anılar ancak şu an sadece vakit geçsin istiyorum galiba
Soran1 yılO nereden çıktı ya
Soran1 yılYani bence tutma olasılığı yüksek bir genelleme oldu bulunduğumuz ülke göz önünde bulundurulursa
Soran1 yılİkisi de değil
Soran1 yılMarmara
Soran1 yılMadem meraklısın bana sorular sorsana ama güzel sorular olsun olur mu?
Soran1 yılSen sormazsan ben sorarım kaç yaşındasın buradan bakınca ölmen gereken meseleler var fhdjfsdj
Soran1 yıl99 yaşında görünüyorsun ya ondan diyorum
Soran1 yılAma bu kadar öfke sinir erkenden yaşlandırır aman dikkat sana bir hafta kızlar soruyor diyeti verdim
Soran1 yılSorarım ki mesela bu saatte niye buradasın? Ne işin var yani?
Soran1 yılgeceleri uyuyamamak acaba nasıl bir şeydir ben uyumak istemediğim için uyumuyorum ama uyuyamasaydım nasıl olurdu acaba? (Bu da bir soruydu)
Soran1 yılAsmr falan izle belki işe yarar yani sevmiyorsan o ayrı tabii ya da birisini bul kendine sana her gece kitap okusun hdfjhfsjfs
Soran1 yılDur soru sormayı unuttum sıradaki soru niye bu soru şeysine devam ediyorsun sıkılmışsındır bile bence şimdiden niye?
Soran1 yılişte sen yapacaktın onu aslında ben cevap verecektim neyse artık bizimkisi terapiste kaldı dfjjfbfdss
sıradaki soru hayatındaki en büyük problem neydi?
Soran1 yılDuygusal olmayı biraz açalım mesela?
Soran1 yılAyrıca şu an elin anonimine neden kendinden bahsediyorsun ki?
Soran1 yılAnlaşılmak istiyorsan o ayrı ama sana içsel derinliği olan sorular da sormuyorum derdin ne senin?
Soran1 yılMesela ben teklif ettim bana soru sor diye çünkü kendimden bahsetmekte bir sakınca görmüyorum defalarca kez yaptım o nedenle sorun görmüyorum
Soran1 yılpsikolojik problemlerin ne peki?
Soran1 yılYalnız o saydıkların öyle basit şeyler değil haberin olsun doktora gittin mi hiç sen? Hayatının içine eder öyle problemler ilaç falan kullanmak gerekir genelde kontrol altında tutmak için çok inişli çıkışlıdır yani
Soran1 yılAma bu şekilde hayatın çok zor olabilir yani hastalığının boyutuyla da alakalıdır o tabii ama alkol konusunda da alkolün seni sen yaptığını mı düşünüyorsun ayıkken engel olan nedir sana?
(Bu arada bu bu gecenin son sorusu sanıyorum)
Soran1 yılValla sana hayatta kolaylıklar diliyorum açıkçası problemlerini çözmeni de umuyorum ayrıca geceleri uyuyabilmen dileğiyle ben artık gidiyorum ufaktan keyifli günler diyorum efendim (sabaha yaklaştık yani o yüzden gece değil gün dedim)
Ben kaybetmediysem kimse kaybetmez
01 Yorumla
Soran1 yılNe yaşadın ki?
1 yılŞükür hâlâ saglam kafadayiz😂
01 Yorumla
Soran1 yılÇok şükür diyorum o zaman ben de djhfjdhf
Ben deliyim
03 Yorumla
Soran1 yılDeli olmayı seviyorsun ama sanırım.
Soran1 yılDoğrudur valla burası hele cinnet geçirmek için bir numaralı mekan
1 yılKalmamistr
09 Yorumla
Soran1 yılNereye gittiler sence?
- 1 yıl
Türkiye de aklı başında insan kaldı mı ya Survivor yaşıyoruz hmk
Soran1 yılYani dünya yeterince aklı başında o zaman senin için öyle mi? Yani mesele sınırdan çıksam her şey yeterince mantıklı olacak mı?
- 1 yıl
Senin mantık anlayışına bağlı ama bu kadar mantıksız olmaz 😭
Soran1 yılKaç git o zaman sen niye burada duruyorsun? Ya da çoktan gitmişsindir.
- 1 yıl
Gidicem sadece imkanları kovalıyoruz abim gitti sırayla sjsj kurtulacam bu hadi ordan yerinden
Soran1 yılAy hadi hayırlısı bari sen hayallerine kavuşursun aramızdan. Kolay gelsin şimdiden.
- 1 yıl
Saolasn biraaaderim😭
Soran1 yılRicalar biradercik djfjdhf
1 yılVarda sen ilgilenmezsin
01 Yorumla
Soran1 yılDoğrudur, her şey sadece meraktan.
İyiler her zaman az , aklı başındakiler de
05 Yorumla
Soran1 yılÖyle maalesef. Aklı başında demek için ne olmalı bir insanda sence?
Soran1 yılİnsan eskisi kadar masum hissetmeyince dinden biraz uzaklaşıyor ama ya onu nasıl çözeceğiz aklımızı kaybetmeden?
Soran1 yılYalnız sana mesaj atmam Allah'ın kullarından pek istemediği davranışlar sınıfına giriyor diye biliyorum ben ama sen daha iyi bilirsin tabii.
1 yılPek yok bence
02 Yorumla
Soran1 yılKatılıyorum ama acaba dünya mı böyle şimdilerde?
- 1 yıl
Genel olarak...
- Kişilik & Karakter konusunda 452 cevap paylaştı.
1 yılEvet çok şükür
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben deliyim
00 Yorumla
1 yılVar tabi
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 946 cevap paylaştı.
1 yılBir sen kaldın 😄
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 315 cevap paylaştı. Sanmam.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 692 cevap paylaştı.
1 yılBeeeen
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılelbette
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 473 cevap paylaştı.
1 yılevet aklım başımda
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı.
1 yılhala aklım başımda
00 Yorumla
1 yılBennn
00 Yorumla
1 yılBenn
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 495 cevap paylaştı. Kaldı, ben
00 Yorumla
1 yılEvet var
00 YorumlaKaldı ya
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 836 cevap paylaştı.
1 yılBuyur kardeş
00 Yorumla Ben varim 😊
00 Yorumlahangi başında ama :d
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 15,6b cevap paylaştı. İllaki vardır
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılKalmamış
023 Yorumla
Soran1 yılKimden duydun?
- 1 yıl
Hiç kimseden
Soran1 yılNeden duyulan geçmiş zamanla söyledin o zaman?
- 1 yıl
Taktın ama duymaya. Gözlem olamaz mı?
Soran1 yılOlur ya olabilir tabii ki ben biçimsel olarak sormak istemiştim ama önemi yok gözleminin bir nedeni varsa duyabilir miyiz peki?
- 1 yıl
Sohbet muhabbet bilmiyorum. Kimseyle konuşmadım. Sorular ve cevaplardan gördüğüm kadarıyla yorumum bu şekilde. Tiyatrocu çok. Gruplarşma var. Troll çok. Sıfır (0) net
Soran1 yılHaksız sayılmazsın da insanın keyfini kaçırıyorlar genelde sahtelikleriyle.
- 1 yıl
Kendi profiline girip sayfanin en asagisina indiğinde üye olma tarihin yazıyor. Mesela benim 2014. Tabiki haksız sayılmam!
Soran1 yılOoo eskisin sen ya o zamanlar varmış demek bu site ben daha çocuktum o zamanlar. Bu durumda sana hak vermek haddime de olmaz bence dfjddjhjs 10 yıllık tecrüben var yani yanında deveye karınca kalırım.
- 1 yıl
Yok daha öncesinde de profilim olabilir😅😅 yılın belirli zamanlari veya 2 yılda bi giriyorum. Takılıyorum boş cevaplar verip. Senin sorunda dahil. Bilip bilmeden yorum yapmayalim diyecem ama yapalım. Burdan güven olmaz. Akli başında yok
Soran1 yılSeni yakalamışız desene djhdsfj Benim de canım sıkılıyor meraktan sordum yoksa buradakilerden medet ummayı bırakalı biraz oluyor.
- 1 yıl
Yok ya 2-3 aydır aktifim sanki biraz 😅 ama değişiklik yok sitede. Burdakilerden zamaninda medet umdun sanırım
Soran1 yılUmdum evet ama buradakilere has değildi umudum. Ben herkesten, her şeyden medet umdum. Lafın doğrusu o da değil aslında kendim hariç herkesten, her şeyden medet umdum demeliyim. Durum hâlâ aynı sadece artık burayı saldım, sadece vakit geçsin diye takılıyorum burada.
- 1 yıl
Konu ne bilmiyorum ama. Burasını kafa dağıtma ve zaman geçirmeye kullanmak en mantıklısı. Senin için önemli gerçekten bir derdin vardır. Birisi gelir değişik cevap yazar. Durup dururken bide onu dert edersin. Veya birisine içini açarsın onun amacı farklidir vs. Medeti kimseden ummaya gerek yok. Önce can sonra canan demisler. Sen kendine öncelik ver
Soran1 yılO dediğin hataları hep yaptım ben ya jfjdfjdj Hatta bana bildiğin bir hata söyle ben hepsine ucundan da olsa bi' dokunmuşumdur. Canan candan önce geldi epey şimdi e can yok pek cananlar da gitti.
- 1 yıl
Biseyler biliyoruz dedigimde kimden duydun diye artisleniyordun en son. Simdi senin hakkinda dediklerimde bile haklıyım 😅 şaka bi yana. Simdi de hatalarimdan ders aldim akillandim havalarinda geziyorsundur
Soran1 yılYo gezmiyorum dhfjsdfs Diyorum ya aynen devam hatalarımla akıllansam bu hâlde olmam zaten ayrıca ben artistlik yapmadım jdfhjdshf sadece yazma biçimin dil bilgisi açısından birisinden duyduğunu ifade ediyordu ben de sordum ya zaten ne diye ciddiye alıyorsun ki beni mevzu sohbet başlasın hani öylesine
- 1 yıl
Dil bilgim kötüdür evet haklısın.
Soran1 yılYa ben öyle demek istemedim ama gerçekten önemsiz bir sohbet başlatma çabasıydı yani ben öyle bir şey söylemek istemedim zaten sırf bu böyle oldu diye senin dil bilginin kötü olduğu anlamına gelmiyor neyse yani üzülme tamam mı öylesine söyledim yargılamaya çalışmıyordum hem hata bile değil mişli geçmiş zaman sadece duyulma durumunda kullanılmıyor sonuçta ben orada işte boştu yani bomboştu neyse anlatabilmişimdir umarım
- 1 yıl
Ah canım nasıl tatlısın uzun uzun açıklama yapıyor.🙏🙏🫶 Teşekkür ederim sorun yok. Ben soruna yardımcı olabilmisimdir umarım.
Soran1 yılSohbet etmiş olduk dolayısıyla yardımcı olduğunu söyleyebilirim cevap verdiğin için ben de teşekkür ederim
- 1 yıl
O zaman ıyi geceler diliyorum
Soran1 yılSana da iyi geceler
1 yılSen varsın artık
01 Yorumla
Soran1 yılHiç tanımadığın hâlde nereden biliyorsun bakalım onu?
1 yılVarda ise yaramiyo
01 Yorumla
Soran1 yılNerede işe yaramadı mesela?
- Devamını Gör (9)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım