Kişilik & Karakter Niye birine küsmek isteyip de düşünüyorum? MelikeÇaytak Takip Et Yoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Öz kardeşim gibi gördüğüm bir arkadaşım beni çok kırdı ama ona nedense kızamıyorum. Niye birine küsmek isteyip de düşünüyorum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. küs gitsin 0 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Bu konuda düşünceli davranıyorsun. 0 0 Yorumla
TuathaDéDanann_şairi Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Ne düşünüyorsun? 0 1 Yorumla MelikeÇaytak 1 yıl Kardeşim olarak gördüğüm bir arkadaşım var kızı çok seviyorum ama o da benim kalbimi çok kırıyor. Yorumla
İçsesSeNFONiSi Takip Et Guru Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 523 cevap paylaştı. O ne demek 0 2 Yorumla MelikeÇaytak 1 yıl Kardeşim olarak gördüğüm bir arkadaşım var kızı çok seviyorum ama o da benim kalbimi çok kırıyor ama ona küsemiyorum Yorumla İçsesSeNFONiSi 1 yıl Kırıldığını söyle niye küsüyorsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
küs gitsin
Büyük bir şey yoksa gerek yok küsmeye
Bu konuda düşünceli davranıyorsun.
Ne düşünüyorsun?
Kardeşim olarak gördüğüm bir arkadaşım var kızı çok seviyorum ama o da benim kalbimi çok kırıyor.
O ne demek
Kardeşim olarak gördüğüm bir arkadaşım var kızı çok seviyorum ama o da benim kalbimi çok kırıyor ama ona küsemiyorum
Kırıldığını söyle niye küsüyorsun