https://www.youtube.com/watch?v=Zd5j5NFiCZM
Bir insana tek bi soru sorma hakkınız var, ne sorarsınız?
https://www.youtube.com/watch?v=Zd5j5NFiCZM
Onu, hayatını ve zihin yapısını anlamak için tek bi soru sorma hakkınız var diyelim. Ne sorarsınız?

Bi kere de siz sorun hadi 🪶
Hayatta en çok neye değer verdiğini ve bunun onu nasıl şekillendirdiğini sorardım.
Çünkü bir insanı anlamanın yolu, onun değer verdiği şeylerin ardındaki hikâyeyi ve bu hikâyenin onun düşüncelerine, duygularına, hatta korkularına nasıl yön verdiğini görmektir.
Neye tutunduğunu bilmek, ona neyin ilham verdiğini, ne için mücadele ettiğini ve neyi kaybetmekten korktuğunu anlamamı sağlardi.
Bazen bir tek cevap, bir insanın tüm dünyasını açıklayabilir, o yüzden bu soru benim için hem en yalın hem de en güçlü seçenek olurdu çiçek.
Nasıl özlemişim yorumlarınıı 🥹 not ettim bunu da, çok iyi soruu 🕊️
Arada bi ugruyorum 🥺
Hepsi seni dusundugum icin...
Diyorum ki, ben yokken cook uzun olan yorumlar okuyamiyordur :/
🤗
Nahiflik diyince de sen yanii 🤌 Neyse ki biliyorum senii gelemesen de sorun değil Evett böyle keyifli ve gifli görüşler eksik kalıyor ya djhdd
:D
Cok iyisin cicek ya
Milyarlarca yıl önce bir noktada, bir grup organik madde yaşamaya başladı o andan itibaren dünyadaki tüm yaşam geldi. Neden çoğaldığımızı hatta nasıl çoğalma dürtüsüne sahip olduğumuzu bilmiyoruz dolayısıyla.
Yaşamın kökeni nedir?
Güzel bi soru, bunu sorabiliriim
🕊️🌱
Bunu neden yapıyorsun? Belki. Herkes bu soruyla herhangi birine açılmayı tercih etmese bile bu soruya çok fazla insanın ihtiyacı var. Çünkü ne yaptığını bilmeden gezen çok fazla insan var.
Güzel bi yaklaşım teşekkürler 🌱
Teşekkür ederim. 🤍 Ama çok içten bir şey söylemek geldi içimden. Hiçbir insan, tek bir soruyla anlaşılmayacak kadar derin ve karışıktır. Bazen tek bir sözünün arkasına binbir anlam gizlenir, bunu kendisi bile yıllar sonra anlar. Çoğu kişi kendini, sadece yüzeyinde yansıttığı kadarıyla bilir. Ne kadar üzücü...
Çok doğru, ne kadar konuşursak konuşalım sustuklarımızda saklıyız 🕊️
Ölümü en son ne zaman ve ne sıklıkla düşünürsün..,
Devamındada ölümü düşünmek yaşamında neleri değiştirdi, değiştirmekte..,
Teşekkürler
Soru soruyu doğurdu, hiç merak etmeyin 🕊️🌱
.., bu işaretim manasını bulmuş o zaman..,
Cevap
8Cevap
"Beni gerçekten anlayabildiğini düşünüyor musun?" diye sorarım. Çünkü bir insanı tanımak da, tanınmak da buradan başlar bence. Eğer samimi bir cevap alabilirsem, o kişiyle kuracağım her türlü bağ daha anlamlı hale gelir. Anlaşılmak, insanın ruhuna dokunan en derin ihtiyaçlardan biri.
Karşıdakine bağlı ya. Dünyanın en derin sorusunu sor, tek kelime cevap verirse asla tanıyamazsın 😃
O da var tabii bişi itiraf edeyim mi, yeni bencem için soru arıyorum 🙈😄
beni ne olarak görüyorsun. vereceğin ilk cevap dışında başka ne olarak görüyorsun.
Kafanı yastığa koyar koymaz uyuyabiliyor musun yoksa düşünüyormusun? Diye sorardım
Hayaller için
Neden sürekli hep öfkelisin?
İsmin ne? derim daha tanışmamışız xbdjbxh
Güzel soru ama üzerine düşünmek lazım
Atatürk" e sorardım o
Hiçbişe sormak istemezdim
Kişiye göre değişir
Kimseye soru sorasım yok cevabını merak etmiyorum
orada mısın, burada mı yoksa şunda mı
Seni etiketledimi
Anlayamadım?
Bi soru soracaksam o kişi ye seni etkiledimi