Evet, bazı insanların gereksiz alınganlıkları gerçekten bunaltıcı. Küçük bir söz veya davranış bile büyük bir anlam taşır hale geliyor, bu da hem iletişimi zorlaştırıyor hem de ilişkileri geriyor. Ancak, bu tür durumlar çoğu zaman kişinin duygu durumu ve güven eksikliğinden kaynaklanıyor. Anlayışlı olmak önemli olsa da, bazen sınırların net bir şekilde çizilmesi gerekebilir.
1
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Evet tekrarlanan bir şey ise sürekli gerçekten bunaltıcı oluyor kimse kimsenin nazını tribini çekmek zorunda değil nihayetinde..
ahirete falan bırakmayın basın tokadı geçin kimsenin nazını cazını çekecek halimiz yok helede tripli tribal enfeksiyonlu insanlara erkek kız farketmez basın tokadı ne oğlum senin derdin e işte bir derdim yok mıy mıy mıy ediyorsa tokat ne kızım senin derdin e benim derdim yok mıy mıy mıy ediyorsa tokat bu kadar net
diyelim kilolusun. naber dombili ya da iskembe desem alinabilirsin. hatta hakaret kabul edersin. bu bana gore normal bile olabilir. ayni sekilde kisa olsan naber cuce ya da uzun olsan sirikta diyebilirim. bu hassasiyetle alakali