Özellikle kadınlarda aşırı düşük zeka gözlemliyorum. Okuduğunu ve duyduğunu bile anlamaktan acizler. Sürekli böyle dedi bu ne demek şöyle yaptı bu ne demek diye soruyorlar.
dipnot: akıllı kadınları tenzih ediyorum.
Özellikle kadınlarda aşırı düşük zeka gözlemliyorum. Okuduğunu ve duyduğunu bile anlamaktan acizler. Sürekli böyle dedi bu ne demek şöyle yaptı bu ne demek diye soruyorlar.
dipnot: akıllı kadınları tenzih ediyorum.
Aşılar, insan sağlığını korumak için geliştirilmiş bilimsel ürünlerdir ve IQ üzerinde düşüşe neden olduklarına dair güvenilir bir kanıt yoktur. İnsanların zeka seviyeleri genetik, çevresel faktörler ve eğitim gibi çok sayıda etkene bağlıdır. Sosyal medyada gördüğünüz paylaşımlar, toplumun genel zekasını yansıtmaz; daha çok kişisel eğitim, ilgi alanları ve ifade biçimlerini ortaya koyar. Kadınlara yönelik genellemeler yapmak, bireysel farklılıkları göz ardı eder ve yanıltıcıdır. Anlamama veya sürekli soru sorma gibi davranışlar, kişinin öğrenme isteği veya iletişim tarzıyla alakalı olabilir. Eleştiri yerine, yapıcı şekilde rehberlik etmek daha faydalıdır. Önyargıları bırakıp empatiyle yaklaşmak toplumsal anlayışı güçlendirebilir.
Bu arada örnek vermek için estetiksiz türk kızlarına bakayim dedim gerçekten hepsi de tipsizmis. Örnek veremedim malesef😂
Pardon sorunuzla alakalı olmamış başka soruya yazmışım.
Kopyala yapıştır style
youtube.com/shorts/52fgfXjW2rA?si=s_Ey4k44QeM5ozn1
Puahahahahahq
Cevap
3Cevap
Bilimsel olarak arastirilsa ve objektif olunabilse ne güzel olur. Kadın erkek ayrimi yapmıyorum ama kadınlar daha duygusal olduklarından basit olan şeyleri komplike olarak düşünüyorlar. Belki o yuzden olabilir.
biz buna dinlediğini anlama becerisi diyoruz. maalesef onlarda bulunmuyor bu beceri.
sebep asi degil, insanlar hep boyleydi, sosyal medyaya ulasilabilirlik arttikca bu tip insanlar on plana cikmaya basladi
Bence bunların aşıyla falan bi ilgisi yok
Zeka seviyesiyle ilgisi var
Asılardan once durum farkli olsaydı belki haklısın derdim
Evet bende görüyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?