Ben herkesle samimi olmam... Erkek adama vakur olmak yakışır... Sivri sinek gibi her ışık gördüğüne konmayacaksın... bazıları bunu Narsistlik zannediyor alakası yok gayette mütevazi biriyim..

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben herkesle samimi olmam... Erkek adama vakur olmak yakışır... Sivri sinek gibi her ışık gördüğüne konmayacaksın... bazıları bunu Narsistlik zannediyor alakası yok gayette mütevazi biriyim..

Mesafeliden zarar gelmez, herkesle herkesleşenden kork.
Teşekkür ederim eic için
Cevap
7Cevap
Hayır tabiki öyle şey düşünmek bile yanlış gadası
Egolu değil biraz güven meselesi herksi hayatına katmak istemiyor olabilir ama ablanın dediği gibi egolu zannediliyorsa varsın egolu olalım😂
Ablamı abimi emin değilim ona ben Hakan falan yazıyor 🤣
Olsun neyse doğru demiş ama😂
👍🏻👍🏻
Öyleyim diye beni tanımadan arkamdan çok konuşan olmuş
Hayır mesafeli ve çizgileri bellidir o insanın bence bu güzel biraz olması gereken bir husus
kendini nimetten sayıp ben mesafeli insanım tribine girenleri hep komik bulmuşumdur
Fikrini beğenmedim ama saygı duyuyorum. İnsan eleştirilere açık olmalı hakaret olmadıkça..
eleştiriye açıklık kapalılık mevzusu yok şu an ortada hatta aksine açık olduğumuz için tartışıyoruz işte. ben de seninkini beğenmedim ayrıca, madem bunu da belirtiyoruz söyleyeyim onu da
Senin demek istediğin şey şu...
Mesela örnek vereyim senin gibi düşünen kadınlar güzel ve çekici olan kadının her erkeği tavlayabileceklerini onunla samimi olabileceğine inanırlar.
Hayır bir erkeklede samimi olmuyorsa da bu kadının tercihidir, kadın onda bir çekicilik bulamamamıstır. Erkekte kendını nımetten sayıp ulasılmazı oynuyordur.
Senın bana dıkte etmek ıstedıgın dusunce tarzı bu.. Senı yargılamıyorum cunku boyle dusunen cok kadın var sebebı de benım uckuruna duskun hemcinslerım...
He gelelim sımdı senın komık bulduğun duruma bende dıyorum kı her erkek dusmez her erkek gereksız samımıyet sevmez, prensıplerı vardır, uslubu kendıne has tarzı vardır... Farklı biri pesındedır ya da yalnızlığı sevıyor dur vesaıre...
Senin bunu komık bulman ınanmamandan oturu.. Karsına oyle bırı cıkmadıysa, gozlemlememıs olman senı haklı cıkarmaz... insanın inandığı şeyler herzaman dogru degıldır bazen sorgulaman gerekır ıyı geceler.
"senin gibi düşünen kadınlar"dan sonrasını okumadım:) kısacık birkaç cümleme paragraf döşeyecek kadar alınacağın bir şey demedim aslında ne kadar hassasmışsın öyle:)
Konu ne ara ve niye güzelliğe çirkinliğe uçkura geldi anlamadım, karakter üzerine konuşuyoruz sanmıştım. belli ki arka planda yara var ve onun sızlamasını görüyoruz şu an:)
kimsenin kimseye bir şey dikte ettiği de yoktu ayrıca, nasıl sen soruyu sorarken bir fikir belirttin ben de aynısını yaptım ama duymak istediklerini söylemediğim için bu defans geldi sanırım:)
ön yargılardan sıyrılıp önce öz eleştiri yapmayı tavsiye ediyorum, genelleme yapmayı bırakıp eleştiriye ve farklı fikirlere açık olmayı lütfen önce kendin öğrenebilirsin:)
bu da son yazışım, daha fazla muhatap olamayacağım:)
Sonrasını okumadın ama uzun uzadıya cevap verme gereği hissetmişsin.. Senın muhatap olacağın biri olsaydım ne kadar uzun yazardın kım bılır haha... Sanıyorsun sen beni kızdırabilirsin komik şey seni hadi İyi geceler
Değildir öyle sanarlar ama bence öyle insanlar daha iyidir
İnsanlar sıcakkanlı olsa çapkın konuşmada egolu oluyor bizim halk çok eleştiriyor bunu yaşadım
Kimin ne dediğine bakmam. Neysek oyuz işte
Hayır alakası yok
Kimler egoist diyorsa onlar
mesafe iyidir bence
Kesinlikle 👌🏻 seni uzun suredir gormemıstım aramı verdın
evet
hoş geldin
Hayır sadece sınırını biliyordur
Bende aq
hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar