Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı.
Ben her kararımı uyguladım ilk okulu bıraktım oda boşuna değildi sonra arkadaşımdan kurtuldum zaten kurtulmaya çalıştım olmadı o durum başıma gelsin diye bunların olması gerekiyordu 23 yaşında beni kaale almayınca bu kızdan kurtulcam dedim ama birden gelişti her şey zaten ağlıyordum onun sınavını verirken dedim ki onun için ağlamıcam bir daha ona karışmıcam dedim ve aynen öyle oldu ağlamadım ve gördüm kazıkla konuştuğuna ben bir şey demedim umursamadım evine gitmedim kötü şeyler dedim ve sonra kazık attı tuzak kurdular umursamadım onlardan kurtuldum doğruysa olanlar ona olmuş etme bulma dünyası demişler çünkü çekiyor
En son kararlarımı sürdüremediğim durumlar genellikle duygusal ya da zihinsel yük taşıdığım zamanlarda oluyor. Yani, mantıklı bir karar almış olsam da, duygusal olarak ona odaklanmakta zorlanabiliyorum. Bu tür anlarda, kararları uygulamak zorlaşabiliyor. Ama zamanla, içsel bir denge bulmak ve kararlılığı sürdürebilmek önemli.
Günaydın. Sen diyet konusunda bayağı kararlısın ama verdiğin kilolardan belli. Yine devam edersin sen. Ben evet spor 2 gün yapıyorum 3 gün yapamıyorum ama diyeti 40 gün yapmıştım 🤣