Kişilik & Karakter Nasıl insanların takip isteğini kabul etmek istemezsiniz? TsubasaTR Takip Et Xper 6 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Merhabalaşıyorsunuz ama.. Güncellemeler1 yıl Hangi insanlar bunlar? Nasıl insanların takip isteğini kabul etmek istemezsiniz? Cevapla Nasıl Soruları Takip Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. kimseyi takip etmem 0 0 Yorumla
nemünoseboo Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl 200 üstü pembe hesap takip eden kişiler hatta 10 bin de vardı bayılcam 0 0 Yorumla
ModernScientist Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Önüne gelene saplamak isteyen 40 yaş üstü herifler 0 0 Yorumla
GGƏĆƏ Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sapkin tipleri. 0 3 Yorumla TsubasaTR 1 yıl 🤔 Sakin insan arıyorum aslında ben bumillette gereksiz agresiflik varken... Yorumla GGƏĆƏ 1 yıl Ben sapkin demistim ama sakinleri kim sevmez. Yorumla TsubasaTR 1 yıl Hee sapkin pardon yanlış okudum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
kimseyi takip etmem
200 üstü pembe hesap takip eden kişiler hatta 10 bin de vardı bayılcam
Önüne gelene saplamak isteyen 40 yaş üstü herifler
Sapkin tipleri.
🤔 Sakin insan arıyorum aslında ben bumillette gereksiz agresiflik varken...
Ben sapkin demistim ama sakinleri kim sevmez.
Hee sapkin pardon yanlış okudum