Herakleitos ; Değişmeyen tek şey değişimin kendisidir.” demiş. Zaman, mekan ve olgular değişim gösterebiliyor. Peki ya insan kendinde ki olumsuzlukları ve kötü düşünceleri savaş vererek değiştirebilir mi?

Herakleitos ; Değişmeyen tek şey değişimin kendisidir.” demiş. Zaman, mekan ve olgular değişim gösterebiliyor. Peki ya insan kendinde ki olumsuzlukları ve kötü düşünceleri savaş vererek değiştirebilir mi?
evet değişmeyen tek şey değişimin kendisidir. birde entropi kanunu yani evrende düzensizliğin sürekli olarak tek yönlü bir şekilde arttığını söyler.
Doğru olabilir barışım bazen düzensizlik tek yönde ilerleyebilir ama bu da biraz bizim elimizde bence
haklısın reis
Herakleitos'un 'Değişmeyen tek şey değişimin kendisidir' sözünü düşündüğümüzde, aslında hayatın her anında değişimle karşı karşıya olduğumuzu anlarız.
İnsan, dışarıdaki değişimlere uyum sağlayabiliyor ama içindeki olumsuzlukları değiştirmek, en zorlu mücadelelerden biri.

Kendi içindeki karanlıklarla savaşmak, bir tür içsel devrim gibidir insana.
Bu, sürekli bir çaba ve farkındalık gerektirir. Ama evet, insan bu içsel savaşları vererek, kendi olumsuzluklarını değiştirebilir.
Çünkü değişim sadece dış dünyada değil, ruhun derinliklerinde de başlar..
Istedigim Gif icin bir seyler yaziyorum, gorsel linkini kopyalayip, yapistiriyorum bende ayni :D
Zor degil ya, ogretirim tabi kapitanoma :D
Evet, değişmeyen tek şey değişimin kendisidir. Hayat, durmaksızın akıp giden bir nehir gibidir; her şey sürekli değişir. Duygularımız, düşüncelerimiz, çevremiz, hayatın içindeki her şey bir an önceki halinden farklıdır. Bu değişim, bazen farkında olmadan, bazen de köklü bir biçimde karşımıza çıkar. Ama bir gerçek vardır: Değişim, evrenin temel yasasıdır ve her şeyin ötesindedir. Zamanla her şey dönüşür, yenilenir, evrilir; ama değişimin kendisi hep aynı kalır. Her şeyin geçici olduğunu bilmek, değişimin sunduğu fırsatları kucaklamamızı sağlar.
Eic için teşekkür ederim 🌸
Önemli değil 😊
işte insanin insan olma çabası deniyor ona
kendi içindeki iyi kötü savaşında iyinin galip gelebilmesi için okumak bilinçlenmek kültür öz saygı gibi konularda düsünsel degisimlerle kendini iyiye degistirmek gerekli ve yapabilirse ne mutlu
Cevap
4Cevap
Aşırı itici buluyorum bu tezi ben ya doğoşmoyon tok şoy doğoşomon kondosodor ahshh Değişmeyen bişey yok kimse kendini kandırmasın
Her şey akar hiçbir şey aynı kalmaz çünkü doğanın ve hayatın kaçınılmaz parçası, değişime direnmeyip ona ayak uydurmak ve yeniliklere açık olmak gerek
Evet değişimin kendisidir. "her şey senle başlar" sözü vardır. Bakış açısı değişirse dünya da değişir. Ne yazık ki insanoğlu uykuda.
Bak yaaa herkesin bildigini bize mi sation 😉😝
Bakış açınız aynı kaldığında tüm değişkenler değişse nolur sizin çizginiz aynı kaldıktan sonra. İnsan kendisiyle yüzleşmeli.
Herzaman belirsizlik olması
Alay konukarın onemi
Karekter deniliyor 🤔
En gerçek şeylerden biri bu 😂
Değişmeyen tek şey değişimin kendisidir çok doğru her şey zamanla değişir şekil alır
Tabiki değiştirebilir
Her şey değişiyor bir şekilde
Değişim de değişebilir
Evet bencede tek gerçek bu 😂
Hiç bir şey 😃
Öyle evet
Evet öyledir
Evet
evet bencede
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?