Gizli Üye(30-35)1 yılDün gördüğüm ruyayı anlatacağım.
Uyanıyordum ve bahçemde tam teçhizatlı bir manga görüyordum. Tabi haliyle tedirgin oluyordum "bir suç mu işledik falan " . Derken irtibatci benimle sohbet etmek için yanaştı "korkmayın bir süreliğine burdayız akşama doğru gideceğiz "gibi bir şeyler dedi tam anlayamadım. Güler yüzlü , lacivert bir kıyafet giyiyorlardı. Bahçenin dışı, yolla bağlantılıydı ve yoldan geçen farklı diller konuşarak birbirleriyle konuşuyorlardı ve bende onlara bakıyordum ama anlamıyordum. Bahçedekiler her kimse bizim için değil bu insanlar için gelmişti ve onları uzaktan izliyorlardı. Yoldakiler gittikçe sanki tehlike geçmiş gibi, bahçedekiler de gitti peşlerinden.
İşin garip yanı çok rüya görmem. hatırladığım kadar anlattım. Yanlış veya eksik , fazla bir kelime kullandiysam Allah hepimizi affetsin13 Yorumla
Cevap sahibi1 yılTeşekkür ederim
En İyi Cevaplar
1 yılYok ya ama bazen etkisinde kalıyorum. Keşke devam etseydi rüya diye. Bazen de sınavlardan düşük not aldığımı görüyorum o zaman bir sersemliyorum işte ne alaka diye :D
13 Yorumla- 1 yıl
Çok hem de :D
1 yılDunki kabusta uzaklastirma karari cikarttigim bi dusuk seviye irk mensubu vardi. Herifi nasil bi embesil diye kodlamissam sizofren sizofren boguruyodu kalitesiz kuçu. Senin ebeni ve anani gondiklesinler diye diye uyandim bi de ayikken sovdum orman cocuguna.
02 Yorumla- 1 yıl
Cocukken daha beterdi ya surekli garip garip yaratiklarla dovusuyodum
Kişilik & Karakter konusunda 323 cevap paylaştı. Soğutmaz. Ama çok göruyorum başım ağrıyor.
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı.
u 1 yılBi ara çok yoğun stres ve üzüntü zamanım olmuştu o zamanlar uyumaya korkardım şükür geçti o dönem uzun zaman oldu keyifle uyuyorum
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı.
1 yılYok hayır zaten kabus girwn birisi değilim ama bazen çok etkisinde kaldığını rüyalar gördüğüm oluyor
00 Yorumla
1 yılHer rüyamı hatırlamıyorum ama geçenlerde kaybettiğimiz anneannemi gördüm rüyamda ondan çok etkilenmiştim..
15 Yorumla- 1 yıl
Amin inşallah, dostlar sağ olsun.. 🤲🏻
- 1 yıl
1 yılRüya değil de sanrılar gördüm ve uyuyamadım dün gece. Zor bir geceydi. Yapacak bir şey yok.
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılHayır
Rüyalar bilinç altımızda yatan bir film gibidir gösterime girdiği tarih geldiğinde görürüz bu konu ilgimi çekiyor bazen otuz yıl öncesine ait insanlar görüyorum hiç aklımda hayalimde olmayan insanlar.11 Yorumla
1 yılGördüğüm rüyalar bazen çok gerçekçi ve yoğun ancak genellikle uykudan soğumama neden olmaz. Aksine, rüyalar bazen bilinçaltımdan gelen mesajları anlamamı sağlar ve sabaha daha farklı bir bakış açısıyla uyanmamı sağlar. Tabii ki korkutucu veya rahatsız edici rüyalar olsa da, uykumdan tamamen soğumak yerine onları anlamaya çalışırım. Rüyalar, uykunun bir parçası olarak hayatıma dokunur ve çoğu zaman merak uyandırıcıdır.
10 YorumlaGördüğüm rüyalar güzelse mutlu oluyorum, kötüyse hayır düşünüp kafaya takmıyorum. İnsanı uykuda yoran rüyalar değil de, yaşadığı yoğun ve karışık düşüncelerin beyninde hala aktif olması..
11 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı. Bunu yaşadığım bir dönem olmuştu maalesef. Sürekli kabus gördüğüm için uyumaya korkuyordum çok şükür atlattım. Geçen sene de benzer şeyi yaşadım bir ara
14 YorumlaBazen soğutuyo evet ya korkuyorum ya da kötü bişeyler oluyo rüyamda. Bide benim gördüklerim rüya değil baya 3 saatlik film o kadar uzun sonu gelmiyo 😂😂
113 YorumlaEvet bazen çok kötü rüya görüyorum uyuyamıyorum ogece çok nadir ruya görürüm ama beni etkiler.. huzurlu mutlu rüyalar görmek dileğiyle kardeşim 🙏🦋
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı.
1 yılKorktuğum zaman yorganıma sarılıyorum, sonra gözlerim yavaş yavaş kapanıp uykunun kollarına teslim ediyorum bedenimi. 🥺🥺
12 Yorumla- 1 yıl
Allah'a sığınıyorum.
3 haftadır kâbus görüyorum, ne uyuma isteği kaldı ne bi şey öyle bi bozdu ki düzenimi gece gündüz mql gibiyim
15 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Uykudan soğunulur mu hiç? O rahatlık konfor varken 😅 rahatsız etse de soğumam her zaman kötü rüya görülecek diye bir şey yok
11 Yorumla
1 yılHayatımda uzun zamandır doğru düzgün Rüya görmüyorum gerçi bu aralar birazcık sıçrayarak uyanıyorum Ama besmelesiz yatıyorum sanırsam fakat genel anlamda söyleyeyim uzun zamandır öyle kötü bir rüya görmüyorum
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 949 cevap paylaştı.
1 yılHep güzel rüyalar görüyorum keşke gerçek orası olsaydı 😕
13 Yorumla- 1 yıl
Olmaz çünkü bu dünyada öyle şeyler yok mesela bir bina kadar büyük çilek yiyorum bazen bu dünyada mümkün olamezz
Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Rüyamda cin bile görsem tekrar uyumaya çalışırım sjkfkdkf
11 Yorumla
1 yılBazən rüya göremeyecek kadar az uyuduğum için hayır.😸
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 9,4b cevap paylaştı.
1 yılYok ya kabus görüp he tamam öyle mi olmuş diyip tekrar sızıp kalıyorum ahsjs
11 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Kıyamet temalı rüyalar falan pek hoş olmuyor abi 😂😂
13 Yorumla
1 yılBazen çok gerçekçi görüyorum. Tüm gün etkisinden çıkamıyorum akşamda ya yine benzer bişey görürsem diye tedirgin oluyorum 🙄
11 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Soğutmuyor da huzursuz ediyor kötü bir rüya ise. Hele ki sevdiklerim ile alakalı ise.
12 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAman boş ver deyip uyuyorum. Canavarlarada öldüremezsiniz hatrım kalır deyip yatıyorum.
Yani boşvermişlik seviyemiz arşa değdi.🤭13 Yorumla
Cevap sahibi1 yılDeşarj olacak şeyler yapamıyoruz ki eskisi gibi, ben eskiden imin iti gibi gezerdim. Ne bileyim değişik şeyler denerdim. Şimdilerde ay sonunu getirmek için nefes alırken düşünüyorum. Aceba bundan da vergi alıyorlar mı diye. 🤷♂️
Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Korkup uyandığımda geri uyuyamıyorum. Aynı kabusu bir kaç defe görünce acaba yine görürmüyüm diye uyuyamadığım dönem de oldu.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılo kadar tuhaf seyler gordum ki sogutmadi ama korkuyorum uyurkende savasa kadar hepsini gordum 🤣
16 Yorumla
Cevap sahibi1 yılYa ruyada yoruluyorum resmen en son savas gordum iste evimize silahlarla ates ediyorlar falan 😅
Cevap sahibi1 yılyok birsey olmaz ruyada kan gorursen o ruya gerceklesmez bozulur
Cevap sahibi1 yılevet oyle
1 yılBir aralar etkilendiğim rüyalar uykuya dalmakta zorluk çekmeme, korkmama neden oluyordu. Kolay etkilenirim ben.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bu evrende beni uykudan soğutacak hiçbir şey olamaz gibi.
20 Yorumla
1 yılİki gün üst üste ilk aşkımı gördüm her şey şu andan daha canlıydı
10 YorumlaBugün ilber ortaylıyı gördüm bişeyler anlatırken uyuyordum. O bile uykuda soğutmadı sen düşün
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Hayır sanki farklı bir evrene geciorum bazen geri dönmek istemiorum
10 Yorumla
1 yılBen çok rüya gören biri değilim görsem keşke güzel rüyalar, ama nadir görürüm
10 Yorumla
1 yılBir dönem olmuştu açıkçası. Gündüz uykusunu daha çok sevme sebeplerimden biridir kendisi 😅
10 Yorumla
1 yılNadir oluyor ama olunca uzunca bir süre bölük bölük uyuyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılCok fantastik ruyalar görüyorum. Gece yine saat 4 sıralari uyandim.
20 YorumlaSoğutuyor geçen bilgecan dedenin evine gittiğimi gördüm rüyamda
01 Yorumla
1 yılHayır geçen bıçaklandım uyandım kan kaybından tekrar uyumuşum
01 Yorumla
1 yılBu gece deprem olduğunu gördüm sıçradım resmen çok kötüydü
02 Yorumla- 1 yıl
Amin
1 yılHayır uyku daha güzel geçen bi rüya gördüm çok saçmaydı 😄
03 Yorumla- 1 yıl
He valla ya o ne alakaydı orada filan 😅
- Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı.
u 1 yılUyumayı unuttum diyebilirim.
114 Yorumla- 1 yıl
Sanmıyorum teşekkürler ben gece hayatı sorguluyorum çok. Bu sebeple uyumam 🌾🪁✨
- 1 yıl
Evet o yorgunlukla ruh haliyle geçte olsa uyuyorum saat dört civarı falan 🦉
- 1 yıl
İnşallah işle alakalı hepsi Allah selamete çıkarsın hepimizi. 🙏😇
- 1 yıl
Semih bir şey soracam soru davetin arkadaşlara kapalı mı ben hiç bildirim almıyorum soru olunca
- 1 yıl
Ben de diyorum acaba sitede sorun mu var? Bir arkadaşımın da açıkta gelmiyor ondan sordum sende de oluyor mu diye
- 1 yıl
Galiba anlattığın gibi oldu onunki. Evet uygulama tarayıcı farklı olabilir. Düşünmedim bunu.
- 1 yıl
Öğrenmiş olduk:)
Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hayır neyse ki o kadar kötü rüyalar görmüyorum
11 YorumlaHayır sabaha unutuyorum zaten gördüğüm rüyayı
12 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılHemde nasıl soğutuyor bazı rüyalar
13 Yorumla- 1 yıl
😇🫡
Kalbim hızlı atıyor bi kaç dk kendime gelemiyorum
11 Yorumla
1 yılGördüğüm rüyaların çoğu kabus ve saçma sapan bi süre sonra insan bıkıyo
10 YorumlaAçıkçası uyumaya korktuğum rüyalar oldu. Pencereyi kapatmayı unutmuşum
10 Yorumla
1 yılEvet son bir kaç aydır sadece kabuslar görüyorum.
10 YorumlaRüya uykudan soğutmaz, karabasn basmıştır. Cinlenmişsindir diyicem ama tıp ta bunun yeri yok, inancı müslüman olanlar beni anlayacaktır
01 Yorumla
1 yılgenelde guzel goruyorum
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Hayır ama etkisinde kaldığım rüya oluyor
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılRüya falan görmüyorum mışıl mışıl uyuyorum
10 Yorumla
1 yılHayır daha fazlasını görmek isterim
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
1 yılHepsi birer kabus gibi
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 9,9b cevap paylaştı. Bazen uyutmuyor astral seyahat diye düşünüyorum
10 Yorumla
1 yılHayır, çünkü güzel rüyalar görüyorum.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 473 cevap paylaştı.
1 yılhayır kötü rüya görmüyorum
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 532 cevap paylaştı.
1 yılKabus görürsem etkilenirim birkaç gün uyuyamam
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı.
1 yılHayır aksine yine uyurum
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılDevam ederim uyumaya ben
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 5,8b cevap paylaştı. Genelde pek rüya görmüyorum
10 Yorumla
1 yılUyuyoruz ki beee
15 Yorumla- 1 yıl
Uyumuyoruz olacaktı :)
- 1 yıl
Hepimize :)
1 yılSadece kabuslar canım
12 Yorumla- 1 yıl
Bide görümcem 😂😂😂🤣🤣
- Devamını Gör (29)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!