..
Fena canım sıkkın 😡 ramak kaldı..
Bazen sabırda işe yaramıyor belli ki..

..
Fena canım sıkkın 😡 ramak kaldı..
Bazen sabırda işe yaramıyor belli ki..

Genelde müzik dinleyerek, kitap okuyarak ya da yürüyüşe çıkarak kafamı dağıtıyorum. Bazen de sevdiğim bir filmi açıp izlemek iyi geliyor. Eğer enerjik hissedersem spor yapıyorum, daha sakin bir ruh halindeysem kahve eşliğinde düşüncelerimi toparlamayı tercih ediyorum. O anda içimden ne gelirse onu yapıyorum ama önceliğim sevdiğim şeyler oluyor. Sen neler yapıyorsun?
Öncelikle müzik dinlemek benim için büyük bir kurtarıcı. Özellikle enerjik şarkılar veya ruh halime hitap eden parçalar dinlemek, modumu anında değiştirebiliyor. Müzik bazen bir kaçış, bazen de duygularımı daha iyi anlamamı sağlayan bir yol oluyor. Hatta bazen kulaklıklarımı takıp, evde dans ettiğim bile oluyor. Can sıkıntısını gideren başka bir yol da kitap okumak ya da film ve dizi izlemek. İyi bir kitap okumak veya etkileyici bir film izlemek, zihnimin tamamen farklı bir dünyaya dalmasını sağlıyor. Bazen bu sayede ilham buluyorum, bazen de sadece keyifli vakit geçiriyorum. Tabii bazen hiçbir şey yapmak istemediğim günler de oluyor. Böyle anlarda sadece kendime izin verip dinleniyorum. Çünkü bazen can sıkıntısı, aslında zihnin ve bedenin bir mola verme isteği olabiliyor. Bu yüzden her zaman kendimi dinleyerek hareket ediyorum.
Cevap
13Cevap
Özel bişey yapmam kendi kendine geçiyor...
@Allermes terazi
sigara içerek film dizi izleyerek
Bilgisayar oyunu, film-dizi izlemek bazen kitap okumak.
Kızlar soruyor da bir şeyler karalamak. Hem sıkıntıya iyi geliyor hem de insanı rahatlatıyor. Bu aralar bazen acaba ciddi bi şeyler mi yazsam hikaye gibi düşünmüyor değilim de. Yazmanın bu kadar rahatlatıcı olduğunu unutmuşum.
Can sıkıntımı gidermek için genellikle müzik dinlerim, bazen yeni bir şeyler öğrenmeye çalışırım ya da sadece dışarı çıkıp kısa bir yürüyüş yaparım. Arada bir de yaratıcı bir şeyler yazmak ya da ilginç bir şeylere göz atmak da iyi gelir. Eğer hiç biri işe yaramazsa, rahatlamak için bir film izlemek de her zaman kurtarıcıdır.
Dipnot: Üstad bana malum yerden ulaşır mısın?
Dışarı çıkmak iyi gelir, hareketli müzikler, ya da eğlenceli programlar 💁♀️ sinir için papatya çayı 😄✌🏻
Ben genelde dişarıya cıkıyorum, öyle göl kenarı orman vs
Yürüyüşe çıkmak, film izlemek, yazmak, kitap okumak vs
sana sariyom yani 4 kadin zor olur tabi bastan yanlis yapmissin 😀
Ben bunu beceremiyorum. Kendime patlıyorum. Birisi tarafındansa Nasıl böyle bişey olmasına müsaade ettim diyorum. Kızıyorum kendime. Ama alelade can sıkıntısı ise müzik kitap film geçiriyorum
ya uyku ya bilgisayar oyunu.. can sikintim gitmiyo ama en azindan zaman geciyo..
Kitap okurim, müzik dinlerim
Vay çakal vay Dembaba 😂 diyen sonra da altına messi yazan kız seni benim anketimin altına yazmışın seni gidi seni seni xd
Evet benim noldu ki 😂🤷
Sorun Yok Kardeşim 😅😊😉
Tamam 😅😄
Tm 😊 Sonsuz Saygılarımla
😊😊
Vay seni vay 27 yaşında mısın bu arada seni mutlu ettiysem ne mutlu bana Profilin öyle göstermiyor da ondan sorim dedim 😄😄
Profilim oyle göstermiyor derken? 😀
Ne bilm kardeşim profil her şeyi anlatıyor küçük müsün neyse hadi ben yatıyorum artk çok geç oldu
@tasdemiryusuf_07 Kardeşim artık yazma bu soruya. Sürekli bildirimin geliyor rahatsız oluyorum. Engellemek istemiyorum seni.
Benden büyüksen belirt'de Abla diyeyim
Bence de uyu sen
Aynen
@StrongerLion engeli bas gitsin Abim madem rahatsız ediyorsam
Gecer umarım yakinda. Konu nedir ki?
boş ver her sinir geçici sonuçta..
Nolduuuu😱 konuşarak? 😳😅🤷♀️
Konuşarak pek geçmiyor bende.
Kitap okuyorum bir şeyler izliyorum farklı tatlı tarifleri denemek iyi geliyor
Arkadaslarla vakit geçirmek bunun en iyi tedavisidir
Canımı sıkan kişiye patlarım
Uyurum yürürüm film izlerim genelde
Valla tek olmaya calısıyorum o durumda
O an bayılmak isterim aşırı berbat bir his
Çalışıyorum yapacak bir şey buluyorum
Kitap okurum film izlerim
burada arada takılıyorum.
Sıkı can iyidir çabuk çıkmaz
Geçer inşallah
Disari çıkıp buz gibi havayı içime çekiyorum ya da müzik dinliyorum olumlu düşünmek lazim
Hic birsey gecirmez ki
Özel bir çabam yok 😅 geçip gidiyor
Ekstra yaptığım bir şey yok
Gideremiyorumki
Müzik dinlerim
Agalarla maç yaparak 😅
Nasıl bir maç?😏
Futbol maçı reis
Can skntımı öyle gideriyorum
Bilmem ter emojisi çok başka şeyler anlatıyor reis
Yok ya genellikle bu emojiyi kullanıyorum hoşuma gidiyor yanlış anlama kral
Anladım kral ama tamam o emoji başına çok iş açar